Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eibon Carcosa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjegyzés: Bestiáriumunk második fejezetében Pierre de la Croix tovább kutatja az északi vidékek titkait… Ursus atrox, avagy közönségesen szörnymedve Az északi legendák szerint a sarkkörön túl, ahol a tengert jég borítja, egy rejtett birodalom terül el, minden földi…..
Eibon Carcosa 2012.01.20 20:26:27
  „A gazt akkor is ki kell gyomlálni, ha menekülni próbál!” (Hangulatzenéért kattints ide) Keleten az európai civilizáció peremterületét a gyéren lakott rusz fejedelemségek alkotják, melyek javarészt értelmetlen torzsalkodásra fecsérlik erőforrásaikat, miközben…..
Megjegyzés: Kitartó olvasónk, Borgg – akinek Gérard de Perigorn lovag impozáns alakját köszönhetjük – újabb emlékezetes ellenséget talált ki a Carcosa családnak. Ezúttal nem csupán az alább következő cikkért tartozunk köszönettel neki, hanem a türelméért is:…..
Megjegyzés: Tovább tallózunk a boldog emlékezetű Fanfárba szánt írásaim archívumában. Az alább következő cikk, témájából és gondolatmenetéből kifolyólag, akár előtanulmánynak is beillik a Carcosa-kampányhoz.A magamfajta szerepjátékos őslények, akiknek a D&D szóról…..
THE WHEEL OF TIME RPGby Charles Ryan, Steven Long, Christian Moore & Owen K. C. StephensWizards of the Coast, 2001.(d20-as rendszervariáns Robert Jordan regényciklusa alapján)Íme az iskolapélda, hogyan nem szabad szerepjátékra adaptálni egy minden tekintetben feldolgozásra kínálkozó…..
Megjegyzés: Amikor elindítottuk a blogot, őszintén szólva eszünkbe sem jutott, hogy a közönségünk nem csupán passzív olvasója lesz a Carcosa-kampánynak, hanem aktívan is szeretne beleszólni; ezért némileg meglepett minket Borgg váratlan küldeménye, ám ez a meglepetés…..
A fekély kiégetése (Hangulatzenéért katints ide.) A szobor karosszékben ülve ábrázolta Górkát, nem volt hát meglepő, hogy a talapzatába rejtett kriptában is egy karosszéket találtunk – ezt azonban üresen. A falakat meg a padlót mágikus rajzolatok borították, és minden be…..