Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorba69

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zorba blogja Nem is tudom... 2010.04.07 14:05:00
Nem is tudom...   Keressük a morális és elvont válaszokat, létezésünk értelmére. Mert aggódunk, hogy beteljesítjük-e azt... Sikerül-e megvalósítanunk kezdeti élettervünket? Ha van ilyen...   Isten nem aggódik. Nincs is miért, hiszen tudatában van, hogy az egész…..
Kollektív teremtés. Kollektív teremtés.Az amerikai álom, azaz hogy bárki bármit elérhet, egy illúzió…Mondják, a társadalom tudósok.Amikor egy bármekkora közösségben, sokan hisznek álmaik megvalósulásában, annak hatása van a teljes közösség fejlődésére.…..
Mindenhez közünk van, ami a világunkban történik… Személyiség központú kultúránkban a függetlenedés lehetőségeit keressük. Ám ezenközben, azt kell észrevennünk, hogy mindennel és mindenkivel összefüggésben vagyunk. Sokkal mélyebben és sokkal magasztosabban, mint…..
Zorba blogja KAPCSOLATOK... 2010.02.21 10:45:00
Megoldást várunk a másiktól.   Azt az illúziót kergetjük, miszerint a leendő vagy meglévő társunk rendbe teszi az életünket. Megjelenik, megfelel, kiegészít, felszabadít félelmeink alól...   Ez egy igen régen magunkba kódolt üzenet a múltunkból... Amolyan…..
Zorba blogja Csőbe húzva... 2010.02.16 18:21:00
Csőbe húzva…   Féregjáratok és párhuzamos valóságok.   Ufók, yetik, nessie a tó „szörnye”. Többségünk hallott róluk, de nem tapasztaltuk. Ezért, nem is hisszük el, létezésüket. Vannak emberek azonban, akik igen. Látták, hallották,…..
Zorba blogja Beköszöntem... 2010.02.15 11:44:00
Itt. folytatom...Korábban már közzé tettem pár írást, gondolatmenetet a thesecret.hu oldalon.Ezen a linken megtalálod: http://www.thesecret.hu/blog/6603 Most újból felvettem a fonalat, és itt helyezem el legfrissebb megértéseimet.Mindekinek.....