Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rikybaba

7 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas, tulajdonképp nincs rossz helyen és ha szépnek nem is mondanám, azért sokkal rondább megoldásokkal is találkozni plázafronton. Rejtélyes, hogy mégis miért kong az ürességtől a Millennium Shopping Center. Még nagyobb rejtély, hogy miért nem zár be. Városbanék tavaly…..
Lassan két hónapja stoppolok (na jó, addig még van egy hetem), és az eddigi összesítés alapján meglepően jók a tapasztalataim. Tény, hogy Nagykovácsival szerencsém van, bizalmasabbak is az emberek, de mégis nehezebb és rosszabb reggelekre számítottam. Egyetlen egy alkalommal…..
Kb. 10 perce érkezett hozzánk ez a komolytalan igen érdekes és megkapó sajtólevél: Tisztelt Szerkesztőség! A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány…..
rikybaba 2013.04.04 13:23:54
Elég rég nem jelentkeztem sajnos új bejegyzéssel, igazából alkotói válságban szenvedtem (vagy csak szimplán lusta voltam, magam sem tudom). Sok esemény nem is történt, nem voltak egetverő, világotmegváltó beszélgetések, bár sok szimpatikus (és néhány antipatikus) embert…..
Szakad a hó. Gyönyörűen, lassan, nagy pelyhekben. Tudom, hogy az autósok és a BKV rémálma, de akkor is csodálatos dolognak tartom. Lélekmelengető számomra.  Mire leértem a kijelölt helyemre, már rajtam is megmaradt a hó. Kilógó hajtincseim fehérbe öltöztek. :) Felemelt…..
Kovácsi stoppos A 3. sofőröm 2013.02.21 10:39:35
Elég ramatyul indult a reggelem: a téli kabátomat - működőképes zipzár hiányában - nagy bőszen gomboltam be, amikor a középső gombja kilőtt, mint egy szovjet rakéta... Remek, akkor ma fázni fogok. A felső gombot összeillesztve indultam útnak, de még előtte gyorsan lecseréltem…..
Kovácsi stoppos A második nap 2013.02.19 08:34:08
Ma kellett vagy 10 perc várakozás, mire felvett egy kedves stoppos, de nagyon sokan mutogattak. Hogy mit, arra nem sikerült rájönnöm sajnos. Talán az lehet a megoldás, hogy nem mennek nagyon beljebb, hanem Kovácsiban maradnak. Volt egy Renault Kangoos fickó, aki felvett volna, de Budakeszi…..
Kovácsi stoppos Első alkalom 2013.02.18 10:19:28
Február 16., szombat óta csak az első ajtón van felszállás a nagykovácsi buszra (63-as), úgyhogy ma reggel el is kezdődött stoppos kalandom. Éppen láttam elmenni egy buszt, amin valóban ott volt az első ajtónál a biztonsági szolgálat, és mindaddig nem nyílt ki a többi ajtó,…..
Kovácsi stoppos Bevezető 2013.02.18 09:32:17
Nagykovácsiban lakom egy ideje, amit be kell vallanom, egyszerűen imádok. Imádom a dombokat, a nyugalmat, a csendet és a gyönyörű házakat. Először lakom vidéken, annak ellenére, hogy volt már néhány otthonom.  Amit viszont kevésbé szeretek, az az, hogy rá vagyok…..
Az Apple kontra Samsung ügyben Kaliforniában született ítéletet unalomig feldolgozta a sajtó, így én kicsit azt venném górcső alá, hogy az azóta eltelt jó másfél hétben hogyan próbálta feldolgozni az internet kollektív tudatalattija a néhány túlbuzgó újságíró által az…..
Pár hete írtunk a látszólag spontán felrobbanó Galaxy SIII-ról. Az ügy bizarr fordulatot vett: a Samsung a sérülés vizsgálata során szakértői véleményt kért a Fire Investigations UK nevű cégtől, akik az alábbi választ adták: "Megállapítást nyert, hogy a hőt…..
rikybaba 2012.07.10 13:15:51
@Tomi from Space: neki mindegy, csak írjon róla a Hápi-magazin :D
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
Mi? Minden teljes árú termékből 20% kedvezmény, ha fel vagy iratkozva a hírlevelükre és bemondod a (muhaha) szupertitkos jelszót: limonádé! Mikor? június 13. Hol? Reserved (Árkád, Corvin Pláza, Duna Pláza, Campona)Milyen? IlyenMegéri? 20%-ért nem érdemes berohanni csak úgy, de…..
Fotó: hippsy.hu „A kalocsai minta az új csöcs, ha meglátják, kattintanak" – írták Szily Laciék az Indexen. Mivel mindig is szerettük a hatásvadász dolgokat a Budapest Butiknál, természetesen a világért sem hagynánk ki a megemlékezés lehetőségét a hímzett cuccok…..
Steve Jobs emlékét már ezerféle módon próbálták beszennyezni a vicces oldalakon keresztül, a saját arcába marni készülő szoborig és már-már azt hittem, hogy ez az időszak lecsengett és nem találkozom  sehol ezzel a viccesnek koránt sem mondható jelenséggel. A mai napon…..
1,5 évig dolgoztam a Telenornál és 8 éve vagyok az előfizetőjük. Nem mondom, hogy a számláimat atomóra pontossággal fizetem, de nem vittem még csődbe a céget, pedig magánszemélyként is tehetném akár, hiszen olyan magas a telefonszámlám, hogy azt még egy ekkora multi is…..
rikybaba 2012.04.18 15:08:30
@iGabes2: ha egy telefonnál az új előfizetés helyett a meglévő előfizetést pipálom be, akkor ezt írja ki:
Meglévő hűségnyilatkozata lejáratáig nem veheti igénybe a kedvezményt.
Vagy nem így kéne ezt megnézni? :(
rikybaba 2012.04.18 15:11:41
@iGabes2: pedig az vagyok :'(
hiszti ON :P
rikybaba 2012.04.18 15:39:55
@iGabes2: ja, hogy áhá... értem... :)
Akkor június 20-án megnézem majd :)
köszi szépen (azt gondoltam, hogy már most is látszódhat, hogy mikortól tudnám megvenni, de igazad van, az marketing szempontból nem lenne számukra annyira jó... hátha kifizetem most a kötbért) :)
Ez aztán a bréking! Vége a várakozásnak, ettől a pillanattól kezdve Androidra is elérhető minden idők legsikeresebb iOS-es fotós alkalmazása, az Instagram. Vége a nyálcsorgatásnak, már nem csak az iPhone-hipszter hibrid haverek kiváltsága százezer forintos készülékkel olyan…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
rikybaba 2012.03.27 09:42:26
@samuelfisher: egy biztos: ám lávin it :)
rikybaba 2012.03.27 10:04:03
@De gustibusaut bene, aut nihil: engem nem zavar, így nőttem fel, ehhez vagyok hozzászokva és én is így használom megszokásból (amúgy meg "meki"-t mondok és kész) :)