Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodormenta

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Airlock Alpha nevű, főleg sci-fi-sorozatokkal foglalkozó tévés honlap szerint hangyányi esély van arra, hogy a Stargate Universe túlélje a karácsony előtt nem sokkal bejelentett kaszát. A sorozat írója, Brad Wright ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyártó MGM anyagi gondjainak…..
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
Legjobb Filmek 246. Brasil (1985) 2010.05.26 15:53:00
Hát igen, eez a film nem egyszerű. Terry Gilliam az iró és rendező, ez mindent elmond, de aki esetleg nem ismeri annyit mondok hogy ő rendezte többek között a  12 majmot és elég sok monty python -ban is tevékenykedett.A film egy fiktív eszméletlen bürökratikus társadalomban…..
Ez egy nagyon érdekes film. Jim Carry az egyik kedvencem főleg a vicces gumiarca miatt, de ez az a film amivel kitört a vígjátékok világából és drámai figurát alakít és szerintem nagyon jól is csinálja. Oly annyira hogy 1999-ben Golden Globe díjat nyert drámai férfi főszereplő…..
Ettől nagyon féltem, mivel eddig nem nagyon láttam ilyen régi filmet. Igazi régi amerikai film mai szemmel nagyon furcsa minden, de ennek ellenére szerencsére nagyon pozitív csalódás volt :). Iszonyatosan vicces, kicsit színházi darab benyomását kelti, mivel az egész film egy házban…..
Ha valaki nem látta a Tégla című filmet akkor ne is nézze meg mert erről a filmről van koppintva. Nem vicc, de az amcsi változat sem rossz, sőt a listán is szerepel majd az 50.dik hely körül. A kínai verzió szerintem hatásosabb a hangulat miatt, bár mint mozi film be kell hogy…..
Legjobb Filmek Nagy kimaradás 2010.04.08 17:05:00
Sajnos az utóbbi időben nem volt időm írni, aminek elég sok oka volt. Például hazaköltöztek tesómék Japánból 4 év után, elköltözött a munkahelyem egy ultramodern irodaházba és nem utolsó sorban vőlegény lettem :). Szóval nem unatkoztam, de most végre van időm a blogra is.…..
Megvolt az első film ami egy anime, mint ahogy említettem az első bejegyzésben. Először is elég hosszú volt, legalább 2 órás, bár ez csak akkor lett volna baj ha rossza film, de én nem ezt tapasztaltam, Nagyon is tetszett, nem olyan mint egy amerikai rajzfilm az biztos. Teljesen egyedi…..
Legjobb Filmek Hogyan kezdjem 2010.02.15 17:05:00
Az első terv : megnézni az IMDB top 250 filmjét.  http://www.imdb.com/chart/topAki szereti a filmeket az ismeri az Intrenet legnagyobb filmes adatbázisát ahol több milló felhasználó álltal értékelt sok millió film, sotozat és színész adatait lehet megnézni (még a Barátök…..