Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neo999

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem két év csoda után vége van. Valószínüleg végleg. Harcolnék. De szeretném, hogy boldog legyen. Küzdeni akartam érte amíg nem tudtam... de beléptem a facebookjára és egy olyan levelezés fogadott amitől elsápadtam a szívem zakatolt és mindenem elkezdett fájni és…..
Nightqueen blogja talán... 2010.10.12 19:59:00
  Elment...Fura minden, itthon vagyok, szobában, körülöttem mozgás, mindenki csinál vmit és nem történik semmi. Beszélnek, valahol szól a zene és csend van. Itt vannak mégis egyedül vagyok. Valahogy nem olyan mint volt... üres az egész. Még csak most ment el... és h…..
Üüüüdv mindenkinek! :)Rég írtam már, de ennek oka volt, amit Neo drágám le is írt. Pár napot töltöttünk együtt rengeteg jó dologgal. Aztán most készülődök a barokk varázsára, a szülinapomra és hamarosan majd a pótvizsgára. Ó igen pár nap és betöltöm a 18.-at.…..
A múlt heti csend a blogon részben, vagy inkább teljes egészében nekem köszönhető, de én kaptam a lehetőséget h megtörjem és beszámoljak mi minden történt ez idő alatt. Szóval röviden, Győrben voltam és egy nagyon jó hetet tölthettem együtt Katával ami már nagyon…..
Nightqueen blogja Nail art / tavasz 2010.05.05 17:24:00
A mai körömdíszítés szerintem eléggé tavasziasra sikerült. Legalábbis engem a színek és minták arra emlékeztetnek. Képek a folytatásban :) Nem lettek túl jók a képek, de remélem látszik valami :D Sárgás-barnás alapon fekete ág szerűségek, lilás pöttyökkel, mintha…..
Találtam egy nagyon jó körömdíszítési "technikát" a cotcot-on. Gondoltam megosztom itt hátha valaki nem ismeri azt az oldalt. Szóval ehhez nem kell más mint átlátszó körömlakk és némi csipke. Első lépésben vágjuk a csipkét körömformájúra, ha megvan vigyünk fel…..
Mielőtt még belekezdenék: az a bizonyos kalap még mindíg eladó! :D Csakmondom..:D Na szóval. Ismét egy Helloweeni dekorációt mutatok be. Hát eredetileg helloweeni dekor, de én vagyok olyan elvetemült, hogy az év minden napjába ott díszeleg a szobámba..:D (kamu)sírkövek…..
Szeretem a házi készítésű dolgokat, erre már Ti is rájöhettetek. Most egy régebbi dekorációmat mutatom be, többé kevésbé "hogyan készült" beütéssel, sajnos a folyamatról nincsenek képek, de nem is egy bonyolult cucc szóval nem lesz nehéz megcsinálni! :) …..
Nightqueen blogja Tükör dekor 2010.03.24 18:55:00
Nemrég Zoé blogján volt pár tükörre alkotott mű, ekkor jutott eszembe megint, hogy nekemis kéne díszítgetnem, mer' az jó! Szóval ma végre rászántam magam és kipingáltam a "tükrünköt". Egyébként szeretek dekorálgatni, akár saját készítésű cuccokkal akár…..
Neo999 2010.03.25 18:34:56
Nightqueen blogja H.T. Lautrec 2010.02.23 19:19:00
Egy rövid kis élménybeszámolóval jönnék most nektek.Múlt hét csütörtökén voltam osztályommal egy kiállításon, Henry Toulouse Lautrec képeinek kiállításán. Munkássága nagyjából a 19. századra annak végére tehető. Francia festő, grafikus. Legfőbb műfaja a…..
Hogyan készült? -A  mini kalap Na, most értem haza, szóval leírom már a kalapkészítés menetét, remélem érthető lesz. Lehet, hogy az én módszeremnél egyszerűbben is meg lehet csinálni, de hát most azt mutatom be, ahogy ÉN csináltam. Szóval sok sikert hozzá mindenkinek.…..
Nightqueen blogja húúú 2010.02.18 08:25:03
Na ba*****eg... Megint elaludtam... Sikerült 7:50-kor felébredni és rájönni h 48-kor ment a buszom... Következő 1 óra múlva... szép...
Nightqueen blogja Neo 2010.02.16 19:54:00
Hát ez is eljött, ha nem is kezdtem, de utolért a blogolás. Egy ideje tervezem, most Nightqueen mellett lehetőségem nyílt leírni gondolataim, véleményem, meg mindent ami jön, ide. Szóval szeretném egy gyors bemutatkozással kezdeni.Neo vagyok, 19 éves művész, vagyis inkább leszek.…..
Nightqueen blogja Fárasztás 2010.02.15 14:12:00
A cicák szépek. A cicák aranyosak.De vannak cicák... ... akik nagyon hosszúak :D ..