Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepojka

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alkotmánybíróság mogyorózása mellett – mint tudjuk – a Fidesz szűkítené a népszavazás körét is. Kevéssé ismert, de a kétharmados forradalmi csapat nem csak itt kezdte korlátozni a népi részvételt. Másfél-két évtizedes jogosítvány szűnne meg, ha a civilek nem…..
Vastagbőr A jogállamért! 2010.11.03 08:31:00
Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre: Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért! A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben! A Fidesznek azonban…..
Első gyermekem születésénél a Keszthelyi kórházat választottam.Volt fogadott orvosom.Minden rendben ment.Nagyon kedvesek voltak a szülésznők.A csecsemősök közt van 2-3 bunkó akit esetleg egy állat klinikán lehetne elképzelni nem a babák mellett...Most második terhességem végén…..
Kettős Mérce Lokális diktatúra? 2010.11.01 03:46:00
Csak az utca marad? Kezdem utálni ezt a sok Fidesz fikázást, ami itt a blogon megy, de ez van. Szívesebben írnék arról, hogy az ország jó irányba halad, a gazdaság szárnyal, a demokrácia csúcson van, de nem így látom. A múlt heti alkotmánybírósággal kapcsolatos…..
Lázár János a Fidesz parlamenti frakcióvezetője válaszul bejelentette: kezdeményezi az alkotmány módosítását, hogy azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az Alkotmánybíróság hatásköréből. A Galaxis békéjének és megszilárdításának…..
Az Országos Választási Bizottság (OVB) tegnapi ülésén hitelesítette a fideszes politikust érintő népszavazási kezdeményezést. A Kreatív Jogértelmezők Baráti Köre által útjára bocsátott népszavazási kérdés így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Lázár Jánost…..
  Az íreket és az olaszokat összehozni a cigányokkal? Hát ez elég meredek. Ez volt előző két posztom kommentjeinek egyik tanulsága. Mi a cigány ebben a képletben? Jelző? Állapothatározó? Vagy a romani nép megjelölése? Talán az összes egyszerre. Ki a cigány, és ki a…..
Orbán Viktor céljai kettősek, és ez így természetes. Hiszen Orbán egyrészt Magyarország miniszterelnöke, akinek ebbéli pozíciójában fontos, hogy az országnak jó legyen hosszú távon is. Másfelől viszont Orbán pártpolitikus is, akinek érthető célja, hogy 2014-ben megnyerje a…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
lepojka 2010.10.07 09:44:12
  Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:   Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca…..
Több "botrányhőst" és "fenegyereket" elpicsáztak vasárnap, de a szívünknek legkedvesebb az volt, ahogy Meggyes "pajszer" Tomival felmosták (64%-36%) az esztergomi városházát. Ráadásul egy nő ... akire nem vár egy kellemes légkör az önkormányzatban,…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
A katasztrófák természetüktől fogva is épp elég borsot törnek az orrunk alá, de ilyenkor még az is tetézi a helyzetet, hogy az átlagost jelentősen meghaladó mértékben burjánzanak a groteszk emberi magatartásminták. Az alábbira Zoltán nevű olvasónk hívta fel a…..
Méghozzá akcentus nélkül. Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárja két szabaddobás közben szólt be nevetve a vele szemben szabálytalankodónak. A "puši kurac'" (kb. "szopjál le" vagy még szabatosabban "kapd be a faszomat") a legtöbb délszláv nyelvben…..
A körülményekhez képest jó általános egészségi állapotnak örvend az MKKP napokban elhunyt 7. kerületi polgármesterjelöltje, Mogács Dániel. A „hét vezér” értesülve a halálát követő spontán megmozdulásokról és szimpátiatüntetésekről saját elhatározásból…..