Regisztráció Blogot indítok
Adatok
northsea

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Napszemüveg minden helyzetben  - Csokiszirének - Gyümölcsöskosár - Pszichopatákra és aberrált kreténekre gyúrok - Pongó fogat ..
David Fincher általában élvezetes alkotásokat tesz le az asztalra. Sokan várják, vajon mi lesz a következő munkája. A Zodiákus buktája után The Curious Case of Benjamin Button már dobozban van, a bemutatására még várni kell. Fincher azonban úgy látszik unatkozik és és hamarosan…..
Filmdroid Paris Hilton megcsinálta 2008.02.15 12:39:00
Igen, Paris Hiltonnak sikerült megcsinálni a világ legrosszabb filmjét. Alig mutatták be az imdb-n máris Number One a legrosszabbak között a The Hottie and The Nottie. A lista második helyén a 2004-es Zombie Nation áll, a harmadikon pedig a Ben & Arthur homoszexuális film tanyázik.A…..
Kevesen tudjuk biztosan, de mindannyian sejtjük mi minden fér el egy női táskában. A lakáskulcs, kistükör, pincegarázs és az úszómedence mellé a Nanda Home jóvoltából már egy komplett laptop is befér. Ha unja a fekete kézitáskát, vagy egyszerűen nem akar két cuccot cibálni…..
A Sun angol bulvárlap értesülései szerint Keith Floyd tévés mesterszakács Thaiföldön egy étteremben egyszerűen összeesett, és eszméletét vesztette, amiért is agyvérzés gyanújával kórházba szállították. Az eset a felkapott üdülőhelyen, Thaiföld Siófokján, Phuketen…..
northsea 2007.08.27 14:54:25
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..
Tömény balfi terroir csikófogakkal. Vajon tényleg úgy működik a szőlő, mint a vájár, a csille meg a bányaló? Aztán egy másik balfi, a présház mellől, amelytől semmit nem vártam, és majdnem mindent megkaptam. Végül mit keres a Fertő-tó mentén az áltengeri szél, és miért…..
Kicsikét idegenszerű bor ez, drága magyar testvéreim, nemcsak azért, mert echte labanc fajtáról van szó, hanem inkább azért, mert ezt bírták ráálmodni a címkére monarchiáék: "Grüner Veltliner Artist Series 2005 Estate Bottled", ezúton is gratulálunk Grétsy László…..
northsea 2007.02.23 18:55:36
Tíz év után forgatott esmét Francis Ford Coppola, akit nemcsak a legjobb filmjének, a Magánbeszélgetéseknek, valamint további jó filmjeinek – egyebek közt a Keresztapának és az Apokalipszis, mostnak – köszönhetően ismerünk. Hanem sikeres borászatából kifolyólag is,…..