Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kzsé

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rihanna az amerikai Vogue áprilisi címlapján Jessica Rabbit-re emlékeztetően pózol feszes, szűk ruhában, tűzvörös hajjal (ezt itt láthattuk már). Természetesen a magazint fellapozva is találkozhatunk Rihannával méghozzá - Annie Leibovitz-nak köszönthetően - gyönyörű képeken.…..
Újabb decemberi Vogue címlapokat ismerhetünk/szemlélhetünk meg, ezúttal a brazil, a mexikói, a görög, az orosz és a török kiadványok borítóit.Korábban láthattuk már a kínai, az ausztrál, a japán és a brit címlapokat itt;a spanyol, a portugál, a németés, a francia és a…..
Töprengő Egy "vita" margójára 2010.11.30 00:05:00
 Felemás érzések kavarognak bennem. Türelmetlenül vártam ezt az összecsapást, mert úgy gondolom, hogy az ellenzéki pártok részéről szónoki képességek, meggyőző erő, és az ország sorsát érintő elképzelések tekintetében - bármit is gondoljunkjelleméről, bárhogyan…..
 Megyeszékhely belvárosában egy már csak műemlék jelleggel működő zsinagóga (II. világháborús deportálások után nem volt "szükség" rá vallási megközelítésből) mellett buszmegálló, azon egy reklámtábla. Mindegy a tábla maga, a graffiti, illetve a felirat,…..
 Kedves Államtitkár asszony! Elolvasván a püspökladányi tanévnyitóját összegző cikket, eme arctalan és névtelen formában közölném, pontonként sorba véve az én kis személyes nézeteimmel egyeztetve, mit is láték kifogásolhatónak vala az Ön nyilatkozatában. 1.…..
Agy-fasz Hannover és a neonácik 2010.08.14 08:08:00
 A világ szinte bármely pontján zsigeri elutasítás várható a társadalom egészétől, ha neonáci tüntetésről hall. Ugyan sok esetben engedélyezik az ilyen tüntetéseket (hetero-felvonulásokat), de mindig van egy-egy ellentüntetés, a polgárok demokratikusabb fele ilyenkor…..
Agy-fasz Hungarikumügyi Hivatal 2010.08.12 10:24:00
 Januártól életre hívhatják a Magyarország - törvényi szövegezésben Kárpát-medence - területéhez köthető termékek összegyűjtésére és menedzselésére szolgáló hivatalt. Neve a Magyar ÉrtékTár - Hungarikum Ház, könnyen rövidíthető verzió lenne…..
Agy-fasz McDonalds - I'm Lovin It 2010.08.12 07:28:03
 Kicsiny hazánk, de a világ legnépszerűbb gyorsétterem-hálózata az arany boltív alá menekülő McDonalds. Lehet szidni az ételminőség miatt, lehet szidni az elhízás miatt, egy tény, diákmunkára tökéletes. Azonban nem minden esetben. Reggeli futásom alkalmával…..
kzsé 2010.08.12 10:50:20
Agy-fasz Szervíz 2010.08.11 16:07:00
 Elkezdődik magányügyes agy-fasz rovatom is, rögtön dupla témával. Van egy Panasonic kamera, ami van kedves elfelejtkezni arról, hogy lejátssza a benne található DV-kazettát. Mit tesz ilyenkor átlagmagyar? Szervízbe viszi, mert megbízhatónak mondták őket, mert jómaga nem…..
 Az idei árvízek régen látott mértékben pusztítottak hazánkban, településeket sodorva el. Most mellékes, hogy ki és hol hibázott, a problémákat kell megoldani, fedelet nyújtani a rászorulóknak, újjáépíteni mindazt, ami romokban hever. Csodálatos híreket kaphattunk, más…..