Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldozó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat éve a gazdagokat húztak le a gyémántokkal, most ugyanezzel a módszerrel háziasszonyok nyomulnak tömegesen egymás között.Korábban a leggazdagabbakat célozta furmányos pilótajátékával Tencz János és Leinemann (Sciennet) Zsolt. A Akkor börtön lett a vége. A módszer…..
oldozó 2010.02.17 06:00:55
Kedves Terrier!
Azt írod, hogy,

Aki szörnyülködni akar az emberi ostobaságon annak pár link a legjobbak közül.

A többség nevét, fényképét és telefonszámát is adja ehhez a nagy népi átveréshez.

Hát ez számomra is érdekes, de elgondolkodtam, hogy talán ha nevet és telefonszámot is adnak hozzá, lehetséges, hogy igazat is mondanak, te viszont a nagy megmondó, nem vagy képes az egész oldaladon, egyetlen egyszer sem válalni a nevedet, sem a felelőséget!!! Hát nem is tudom!
Én részletessen utánanéztem a
www.candiamonds.com oldalon és lefordítgattam a googleval. Meg kell, hogy mondjam, nem találtam benne piramis jellegü részleteket. Mint küzdő vállalkozó aki mindennap fizetek valamiért az állami gépezetnek, de hogy miért azt magam se tudom? mert abból még hasznom nem származott!!! én egy jó befektetési lehetőséget láttam benne és úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot és megpróbálom magam a CDT rendszerében, mivel van biztosítók álltal ajánlott befektetésem ami 2-év útán anyit ér mint ha be sem fizettem volna, itt 1-2 hónap munka után eredményeket mutatnak fel az emberek, számomra megyőző.
Köszönöm, hogy rávilágítottál erre a lehetetlen lehetőségre,ahogy mondod!!

1-2 hónap után jelezni fogom az eredményt akár sikerrel jártam, akár nem! MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM!!!
oldozó 2010.02.18 05:17:29
@Terrier:
Én már eleget lottóztam, meghagyom azoknak, akik a szerencsében hisznek, nem a munkába. Üdv.Mindenkinek!