Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Porciós Egon

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Riadó!-ordított a tisztes. Majd hirtelen eltűnt. Egy álmos katona, riadtan dobta le magáról a Tesco gazdaságos dunyhát. A fejében még álmának utolsó foszlányai köröztek. "Mi van?" - kérdezte magában. Döbbent fejet vágott, mint egy firssen született őzgida. Pedig már…..
Lidérces semmmilyen tartalmú álom helyettTeremtmény kollega elméje ébresztettKáosz és szorongás, egy helyben téblábolásHalk tombolás és egy lélekbe karmolás Tova szelve a szellemem hullámjainÖsszekötve a kérdések pontjainMagam mint IszkhomakhoszMessze az a két…..
divatdiktator TV-shop 2010.09.11 16:49:00
Unja már, hogy mindig amikor gyufát vesz ki a dobozból, rendszerint 2, akár 3 is a kezébe kerül? A megoldás az új Gyufaszálkivevő készülék!Ezzel megkímélheti magát a sok felesleges gyufaszál kivételétől. A Gyufaszálkivevő készülék ugyanis csak egy szál kivételére van…..
Porciós Egon 2010.10.15 23:22:06
A felhők érdekes elosztásban stagnálnak a kocsma fölött. Vihar készülődik. Egy fehér felhő furcsa alakot ölt, vélhetőleg mindenkinek mást jelenthet a formája. Valakinek biztos egy Simson Enduro hengerfej jut róla eszébe, másnak egy uborka reszelő... De az én gondolataim máshol…..
Porciós Egon 2010.10.15 23:17:29
@kenyeres: kevesebb lesz a fizetés szerintem.
Teringettét! Épp a múltkor hallottam egy emberről kinn a faluban, a piacon. Amolyan felvértezett deák emberről harsogtak a népek. Valahonnan ismertem is őt. Igen, már emlékszem. Ez a deák igen zöldfülű volt a nagyvilág tengerén, de barátkozós. Kedvelte a fehérnépeket, a szeszt…..
Ifjú fejjel, sajnos elég sokat töprengem mostanában azon, hogy milyen éles politikai kürtölések verik fel ennek az országnak a nyugalmát. A hamis élet tükrétől kezdve - mely a televízióban, újságokban és szinte a mindennapi forgatagban jelen van - a vigyorgó rablókig. Sokan…..
Felzúgtak a motoroskaszák a kies bőszíjfalvi tájékon, melyet egy nappal azelőtt hagyott ott az eső. Az eső pusztulást hozott a szántóföldekre. Tavak keletkeztek és újraértelmezte néhány ember agyában Noé és az özönvíz történetét. De valaki nem gondolkodik, csak a hasára…..
Kopp, koppVendelné itthon van?Vendelné!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jól van már jövök, jövökMi olyan sürgős, te büdös kölyökVérnyomást mérek, mert szólt az orvosLennél olyan, mint apád, szorgosRiherongy, kacsaláb, görbe hátGépkocsi, SPS, meg a NAGY POFÁD!!!!A kalauz is mondta a…..
Vigyorogva kérem a világot magamnakElső emésztő állomásom kalauza várja a vonatotAddig paprikát ültetek lecsónak"Hát nézd már ezt a vonatot, mozgása olyan vontatot"De ahogy jobban megnézem magamnakAz utazófülkékből vigyorgó hullák integetnekJaj már a paradicsomot is…..
ÁlltamKongó fejem megdöngettemEgy hang szólt belőle:Előre! LépekA fűzfa szeme a napMost éppen rajta kapMiként őrjöng a tüdőm mellettA lélek, mely orkánt ellett Savanyú az időKovászolt a kapujaHomokszem melyet kilőAgyamnak papucsa A kofaKabát, farmer…..
Fejem búgva mered, keres kietlen tekintetetLámpásként jelez egy tárgy, mely dicső de balgaElhullott gondolatok messziről legyintenekSok még a dolog, vár a lapát, ásó, baltaKovácsolni jövőt kell, vigyétek a mankót elFelrúgom én a világ derekátNagytéren a bút keveseknek szavalom…..
divatdiktator Visszahatás 2010.03.05 13:22:00
Zuhanyzás után levállt a homlokom. Próbáltam visszanyomni a törülközővel, de eredménytelenül. Na akkor ma így fogok járkálni a városban gondoltam. A homloküreg gyulladása ilyen időben már nem hiszem, hogy befolyásolná a napomat. Most a hajamat sem igazítom be, mert ha valaki…..
Porciós Egon 2010.04.09 15:16:57
@reznor: ízlések és pofonok
Porciós Egon 2010.03.07 18:55:38
Porciós Egon 2010.03.14 13:21:50
@reznor: én emlékszem, hogy a mackósajt régebben gyártott négyszögletű kockasajtot.
divatdiktator A hírhozó reggelije 2010.04.05 23:01:00
Ásványvíztől megvadult szervezettel kezdtem a reggelimet, melyben önmagamat véltem fölfedezni. Néztem, hogy ez képtelenség csak a képzeletem játszik velem, de a sonkaszelet összegöngyölődve egy törzs alakját formálta, mely szakasztott az enyém. Két sajtrúd mint az én két…..
Porciós Egon 2010.04.09 15:15:01
divatdiktator Elhiszik! 2010.03.15 00:31:00
A cérna próbálja de keskeny neki a rés. Most sem sikerült. Nagyanyó szájában összenyálazza magát és újra próbálkozik. Teljes siker: Áthaladt a tű fokán! Nekilát a problémás hely összevarrására. Régóta várta a kitörési lehetőséget amikor végre jött ez a szakadás a…..
Porciós Egon 2010.03.18 13:19:40
kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
reagálva a politika cikkedhez, azért ide írva, hogy ne csak ott legyen komment. Mindegyik pártban egyaránt vannak hülyék.
Bőszíjfalva, kedves kis városkácskám Észak-Magyarország fejebúbján. Bőszíjfalva régi utazók és bányászok, erdészek és kántorok szívesen gondoltok eme községre, melynek fiai újra és újra építették az újra és újra lerombolt városkácskát. Ezen férfiúk és…..
Nemsokára itt a választás és ilyenkor mindenki politológussá avanzsálja magát! Kedvelt téma mert jogosan ennek van az ideje. Én nem szoktam megvárni amíg más hozza föl a dolgot, hanem hamar rákérdezek, hogy mit gondol a közelgő dátumról. Az MSZP-t mindenki szídja mint a Bokrost,…..
Porciós Egon 2010.02.28 13:15:12
@altervoter: én megnéztem az oldalt. De konkrétum annyi van benne, mint egy emlős hátán a halpikkely mennyiség. Kettőn áll a vásár mindig. De ha ez egyik "kivagyokamivagyokazénjogjogjogkötelességnyema" azzal nem tudsz mit kezdeni, jön a porosz iskola.
Tánc, bál, sör, borPop-rock, hardcoreFélholt papok andalító kórusaStyx ifjak sötétedő tónusaVágja be a zárkába a kijelölt ösvényekFényét, majd mint palántás növényekHalnak meg a sötétben - Baszd meg!Hangzik egy érdes női hang - Térj meg!Hangzik egy belső, de az ólmozott…..
divatdiktator Szeretet! 2010.02.14 00:00:00
Fokhagyma illata hasít a szélben míg átsétálok a városon és hiába keresem nem találom a házat ahová tartok. Az emberek, a városlakók szeretettel néznek rám és megrémíszt de megértem ez egy ilyen délután.  Tudom, hogyha megkérdezném elmondaná bárki merre kellene mennem,…..
Porciós Egon 2010.02.18 18:44:04
porciosegonszalagverseirul.blog.hu/2010/02/18/harcosok_es_pribekek

reklám egy gönci blogertól. kip kop kopogok találd ki, hogy ki vagyok?
Írt a napokban egy kommentet egy 29. életévét betöltő, úriembernek nem mondható pribék. Megvádolt, hogy nem az "vónék" aki "vala vagyok" a személyembe. Kébzeletbeli banánhéjba temetve körtét rakott a déli gyümölcs fogalma helyibe. De persze ez minden napos,…..
Kirittyentette már magát az ifjú legény. Kissé elposzikovált erejével próbál új atrakciót alkotni szerelmetes babájának. Megfésülködik, olyan divatos módszerrel, hogy az összes haja a szemébe köt ki. Felveszi azt az atletatrikót amit a nagy "konzervalakú"…..