Regisztráció Blogot indítok
Adatok
udS27

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, barátaim! Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a mai napon bezárom a BuheraBlog kapuit. Nem áprilisi tréfa. Ezen a lépésen már hónapok óta rágódom, a hazai szakma utóbbi időben tapasztalt mélyrepülése nem okozója, legfeljebb katalizátora lehetett a…..
Bigyóblog A világ legjobb egere 2010.09.09 14:51:00
Hancu kollégától kaptam kölcsön ezt az Arc Touch névre hallgató Microsoft egeret. Elsőre egy lapos valaminek tűnik, ami semmire sem jó, de be lehet kattintani és akkor már egészen egérformája van. Wireless, vagyis egy kis kiegészítővel kapcsolódik a géphez. Beledugtam az usb-s…..
Bigyóblog SkinDrive, a vad 2010.08.24 12:36:00
Ki mondta, hogy a külső vinyónak unalmas, egyszínű toknak kell lennie? Ugye, mennyivel jobb, ha nemcsak okos, hanem szép is az a doboz, amit magunkkal hurcolunk? Az iOmega egy lépéssel továbbment, vad stílusban nyomja. A sárga-fekete, szürke és piros modellek közül a szürke, 2,5-ös,…..
Bigyóblog My kitchen iPad 2010.05.04 16:14:00
Egy szokatlan módja az iPad használatának, belehelyezték a konyhaszekrénybe. Főzés közben gyakran hallgatok zenét vagy nézek filmet (amerikai konyhám van). Erre jó megoldás lehet a konyhaszekrényemben egy iPad. A receptekhez egyenesen szuper lenne, egy ilyen kütyü a konyhámban. Most…..
Az LG még Barcelonában mutatta be a Mini GD880 készülékét, mellyel akár wifin keresztül is szinkronizálhatjuk a mobilon lévő adatokat a laptopon lévőkkel. Mindezt az LG Air Sync technológiával. A leírás szerint ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a telefonon lévő…..
Emlékszünk még a Polaroid képekre? Akkor most képzeljük el, hogy felveszünk egy jelenetet a kameránkkal, majd az elkészült videót kinyomtatjuk egy papírlap vékonyságú eszközre, amin csak a play gombot kell megnyomni és már le is játszottuk a néhány perce elkészült videót.…..