Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beszólok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Super Bowl alatt a Coca-Cola egyik reklámfilmje (fent) azt a sokszínűséget ée változatosságot ünnepli, ami a mai amerikai társadalmat jellemzi, azt, hogy spanyol, kínai, magyar és olasz ajkúak is békében élhetnek egymás mellett, szóval pont annyira pátoszos és szirupos (na…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
comment:com A napi kötelező... 2012.10.02 16:00:00
Nem, nem unjuk még a Game of Thrones-képvicceket. És igen, lesz még bőven a héten! ..
Meglepő hírt közölt a TvGuide mág múlt héten: a Charlie angyalai remake/reboot elvesztette egyik címszereplőjét, ugyanis a Charlie hangját kölcsönző Robert Wagner kiszállt a sorozatból. A 81 éves színész nagyon sajnálja, hogy nem tud részt venni a sorozatban, de más…..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
Betegesen sovány lányok halomban, de a műfaj kedvelőit ez nem zavarja. Hamarosan indul a következő évad, ők lesznek a szereplők. Én megvárom az ausztrál kiadást, az sokkal érdekesebb. ..