Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillus.

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tetszik ez a szép kis karkötő?  Akkor olvasd el, mit kell tenned, hogy részt vehess a nyereményjátékban:Mit kell tenned, hogy megnyerhesd a Thomas Sabo szépséges narancs karkötőjét?  -Oszd meg az Ékszermánia oldalt a Facebookon-Kommenteld EZT a bejegyzést…..
Nahjó, úgy döntöttem elég az egészből, mostantól mindent erőmet és figyelmemet a tanulásra(??!) és az edzésre fordítom!! Azt hiszem ez az egy mondat felér egy egész bejegyzéssel!!..
De most komolyan, elmehet mindenki a búsba, először is május elseje vidéken, hét persze, hogy élőzenés, korai ébresztő..Másodszor az összes hócipőm televan a pasikkal, tudod mit?! borzasztóak, vagy melegek, vagy barátnőjük van, vagy észre sem vesznek, vagy csak a prücskölés…..
Még mielőtt bárki megkérdőjelezné, csak saját magamnak írom ezt az egészet, úgy érzem muszáj megörökíteni ezeket az érzéseket.. Szval egész jól indul ez a reggel, kivéve persze, hogy muti már megint hozta a formáját, de még ő sem tudja elrontani a határtalan jókedvemet,…..
Találtam egy csomó jó idézetet, és most annyira, ezek az érzések kavarognak bennem........ “Az akadályok nem törhetnek meg; minden újabb akadály az elszántságomat fokozza.” valamint "‎A múlt talán egy horgony, amely visszahúz.. Talán el kell engedned azt aki voltál, hogy…..
Nahjó a zene csak egy link lesz, vagyis nem, inkább hallgassatok Radio Face-t!! Imádom, éjjel nappal! ;) ..
Nahát, természetesen most sem ment ez a blog írás, de néha erős késztetést érzek arra, hogy leírjam azt a nagyon sok mindent ami bennem van, és most ez megint egy olyan pillanat.. :) Szóval nem is tudom, hogy hol kezdjem, ma egy hónapja, hogy szakítottam a barátommal, igen jól…..