Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Himpellér

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha már magam is összezavarodok, hogy az aktuális kampányhaknikról a beszámolókat a fidesz.hu-n vagy a kormany.hu-n olvasom. Navracsics Budakeszin tartott kampánygyűléséről például a kormany.hu közölt részletes beszámolót, nyilván ennek ott a helye. A kormány a helyén van és…..
Az alapdíj ... ördögi egy találmány, a Rezsi gyomrában emésztődjön ezer évig, aki ezt kitalálta és bevezette ... oh, wait ... "A magyar államigazgatási munkamegosztásban a földgáz díjszabályozás elõkészítése a Magyar Energia Hivatal (MEH) feladata. A MEH-nek a…..
Himpellér 2014.02.27 10:32:02
off: Semmi, csak "fidesz módszer":

index.hu/belfold/2014/02/27/dunakeszi_reklamozas/

"Az önkormányzat reklámfelületein csak a fideszes többségű képviselőtestület jóváhagyásával lehet hirdetni [...] "
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Úgy hiányzott ez a baloldali performansz a jobboldalnak mint a falat kenyér. Sajtótájékoztató sajtótájékoztató hátán, boldog-boldogtalan nyilatkozik, elhatárolódik, szörnyülködik, meresztik a szemeiket a döbbenettől, kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák…..
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Himpellér 2013.09.20 17:27:14
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
Állami vállalat vezetője vagyok.Évi 80 milliárd közpénzt kapok az államtól.Közérdekű adatot nem teszek ki az internetre.A közérdekű adatigénylést nem teljesítem.A közérdekű adatot nem adom ki.A felszólítás nem érdekel.A közérdekű adatot nem adom ki.Ha beperelnek az…..
Himpellér 2013.09.14 04:31:50
Az Index úgy értesült, hogy "Orbán Viktor órákon belül bejelenti, hogy Karas Mónikát, a Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli a médiahatóság élére."Már maga az április óta tartó elnökjelölt-keresési kutyakomédia is elképesztő, hogy nem találtak olyan jelöltet,…..
Himpellér 2013.08.14 21:49:18
@Meridian74: Azt hittem ez a ViP ellátás csak engem zavar. Hihetetlen mi megy ebben az országban és hihetetlen, hogy ezt támogatja valaki... szomorú. Élhetetlen ez az ország.
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Himpellér 2012.12.05 18:23:24
Az újság egyik támogatója a HÖOK a hallgatókért alapítvány! :)

index.hu/belfold/2012/12/05/itt_a_fizetos_felsooktatas/

Mehettek focizni a felsőoktatás helyett! Kussoljatok azt' húzzátok az x-et oda ahova mondjuk, nem kell gondolkodni!

Légy okos! Hülyéből van elég.
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
Himpellér 2012.05.24 15:15:08
@csizsikpizsik: Na így gyógyul a magyar gazdaság:

penzcentrum.hu/karrier/igy_fedi_el_a_statisztika_az_egykulcsos_ado_veszteseit.1032697.html

"A Központi Statisztikai Hivatal által közzétett adatokból az derül ki, hogy a szociális ellátásban foglalkoztatott dolgozók összességében átlagosan több mint 38 ezer forinttal kevesebbet vittek haza az év első három hónapjában, mint tavaly ilyenkor. A KSH adatai azt mutatják, hogy a szociális ellátásban dolgozók bruttó keresete márciusban átlagosan mindössze 109 506 forint volt, szemben a tavaly márciusi 130 012 forinttal, a nettó keresetük pedig átlagosan több mint 21 ezer forinttal csökkent."
"A rendszerváltás előtt ezerötszáz téesz és százhúsz állami gazdaság létezett, ezeket privatizálta el sok helyen a menedzsment a tagok elől. Tőkéstársaságok születtek, amelyek utóbb konglomerátumokká egyesültek. Olykor persze összecsapnak a jobbosok a balosokkal, de a végén…..
A végtörlesztés miatt elszenvedett állítólagos banki veszteségek kompenzálását is célozta a Magyar Bankszövetség és a Kormány tavaly december 15-ei stratégiai megállapodása, de kifelé többnyire csak azt kommunikálták, hogy a végtörlesztésből kimaradt devizahitelesek…..
Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég! A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként.  Blogger legyen a…..
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
Himpellér 2012.04.03 17:23:19
@Geza: Köszönöm, hogy leírtad az én véleményem! Hatalmas nagy +1. Budapestnek rengeteg csodás épülete van, többször beszéltünk róla asszonypajtással, hogy mit is adunk mi az utókornak? Semmit. Cet? Pff. Gusztustalan üveg, rozsdásodó fém semmi. Amit örököltünk azt kéne rendben tartani (restaurálással is foglalkozhat egy 'havercég' abból is rengeteg állami pénzt lehet nyúlni!) Tegyük rendbe azt amink van, majd utána Makovecz kvalitású emberekkel álmodjunk nagyot, pártállástól független. Szerintem fontosabb lenne az átnevezgetések és a magyar történelem kiemelkedő szellemi teljesítményeinek ünneplése helyett a JELEN fiataljait támogatni, a dolgozó, valóban adót fizető becsületes embereknek tisztességes életet biztosítani, de tudom, ezért nem az én pártom a fidesz, nekik ez soha nem volt céljuk.
A vérrögképződés megelőzésére kifejlesztett gyógyszer egy óriási dolog, egy giga nagy fákjú a tb-támogatás megvonásáért, fiúk ez nem volt szép!
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
Himpellér 2012.04.02 12:38:48
@Q-in-Law: Neked TÉNY-ed van? ;-)
Himpellér 2012.04.02 12:41:24
@Novbert: Itt van egy Duna Tv stream:

onlinetvportal.eu/index.php/dunatv.html

13:00 Parlament
Himpellér 2012.04.02 13:21:26
@kifordított nagyanyó: Bajnainak miért kellett volna lemondania? Az ő munkásságát még a fidesz is elismerte.
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Himpellér 2012.04.02 07:44:10
@Tyss: remek hozzászólás, köszönöm, Bee-zony neked is. Örülök, hogy nem a lencsés féle kreténségeket kell kerülgetni, hogy az értelmes emberek hozzászólásait olvashassam (de nem festem az ördögöt a falra). Ketroot, remek a link, remélem az ilyen ingyenélő megélhetési menedzser-politikusok eltűnnek a süllyesztőbe Zsiga úrral karöltve.
Örülök, hogy nem mondott le a köztársasági elnök, ő kiválóan reprezentálja a vezetést. Én személy szerint nem érzek erőt a "forradalomhoz", nincs olyan erő, aki tömeget tudna mozgósítani, csak a választás lesz mód a vélemény kinyilvánításához. Sajnálom, hogy tömegeknek egyszerűen nincs módjuk tájékozódni, sajnálom, hogy nem is akarnak a politikába beleszólni, megérteni azt. A mesterségesen butának nevelt társadalmat könnyű megvezetni. Pedig a politika olyan mint a tűz, ha túl messze állunk tőle megfagyunk ha túl közel, akkor megégünk.
Gyorsan letépte a sebtapaszt a SOTE doktori tanácsa, 16:2-es szavazással Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonását javasolták.Hogy mit jelent mindez? Semmit. A nálunk "demokratikusabb" országokban ugyanis az ilyen "ügy" el sem jut a doktori tanácsig, mert az…..
Himpellér 2012.03.29 21:19:26
@Doubledecker: "NEm értem miért hülyéket alkalmaz Orbán, de ténylg nem. Sajnos ez komolyan rombolja a hitelét a pártnak."

Azért mert az értelmes emberek számára a politikája egyszerűen vállalhatatlan! A hiteles értelmiség egyszerűen nem fekszik le a vezetésnek! Ez remek mutatója a közszereplőknek, szakembereknek.
Himpellér 2012.03.29 21:28:17
@kzoltana: Kifejezetten tetszik, hogy a vagy.hu szorongatja a keleti régió kiskirályának Kósának a tökét! Bízom benne, hogy vannak még tökös újságírók/bloggerek/bárki aki pártállástól függetlenül fényt derít minden hazugságra!
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Himpellér 2012.03.27 13:33:52
@Lencsés István: www.parlament.hu/fotitkar/tvalk/kozt_elnok_ossz.htm

A parlament.hu ugye nem anonim oldal? Ehhez mit szólsz? Bocs, hogy linkelek, de ma délután nem érek rá kinyomtatva odaadni neked.
Himpellér 2012.03.27 13:47:51
@Lencsés István: próbáltam kultúráltan vitázni veled - a te játékszabályid szerint - ostoba vagy.
Himpellér 2012.03.27 14:34:27
@dr. mesterseges szinezek: "Te biztosan a számháborúban is azt írtad a homlokodra, hogy Lencsés István."

szakadok :DDDDDDD
Kezdetben szó volt hamburgeradóról, amiből végül NET lett. De Lázár János megígérte, hogy a gyorséttermeket külön törvénnyel regulázza meg. Erről azóta se hallottunk. Ez viszont körbejárta a netet:   Sajnos az Új Széchenyi Terv honlapja nem bővelkedik infókban, így…..
Himpellér 2012.03.23 11:44:10
@Peterpapo: a hamburgeradót a multi fizeti mint a bankadót a bank, ugye? :)
Himpellér 2012.03.23 14:27:32
@dumdidum42: barátom, Te valami nagyon csúnya marketinget kajáltál meg...
Március 17-én 5 milliárd forintot, 21-én 2 milliárdot, 26-án 4,5 milliárd forint lejáró hitelt kellene a BKV-nak 3 különböző banknak visszafizetnie, aztán áprilisban még 15 milliárdot. Az óra ketyeg, a BKV-finanszírozása még ugyanúgy a homályban lebeg, mint az…..
Himpellér 2012.03.07 09:43:28
"Összesen 2 milliárd forintba kerülő tanácsadói szerződések, szódavíz 140 millióért, domain név regisztrálás 300 ezerért, kutatások, elemzések, auditálások 300 millióért, madárriasztás 7 millióért, kikötő szemlézés 40 millióért. Ez csak néhány azon szerződések közül, amiket a BKV az elmúlt években kötött, és amik még mindig hatályban vannak." (bkvfigyelo.postr.hu)

bkv.hu/ftp/fajlok/hatalyos_szerzodesek.pdf

"Prémiumot és jutalmat is kaptak a BKV vezetői, sőt, decemberben elvont üzemanyagkártyáikat is visszakapták a vállalat cégautót használó menedzserei"

Amíg ezeket nem teszik rendbe - márpedig nem úgy tűnik, hogy bármelyik kormány rendbe tenné - addig idióta különadókkal operálhatnak csak, annak meg semmi értelme. Amúgy meg sárkányfő 2012.03.06. 21:15:48 kommentjével értek egyet.
Himpellér 2012.03.07 10:38:19
@Virág et.: államcsőd? Két millióan /Rákay/ meneteltek a békemenetben és a Fidesz népszerűsége /Századvég/ alig vesztett valamit a megválasztásuk óta. Minden rendben van!
Ángyán József 59 éves, agrármérnök, mezőgazdasági kutató-szakmérnök, egyetemi tanár, intézetigazgató, az MTA doktora, országgyűlési képviselő, 2010–2012 között a második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.…..
Himpellér 2012.02.28 16:30:24
@Viktus: Tavaly Decemberben korrupció ellenes bizottság összesen 12 milliárd, februárban kormányzati kommunikációra 1,2 milliárd, CBA-nak 2 milliárd, Századvégnek 2,2 milliárd közben visszadobják az ügynöklisták megismerhetőségét feltáró kezdeményezést és újabb adók jönnek. Szabadságharc és a híradóban arról beszélni, hogy az eu segítségét kérik az orvosok fizetésének emeléséhez.

Problem?