Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ray009

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nostalgia Critic - Commando   Üdv. Chris_Bauer megcsinált ismét egy Nostalgia Critic videót. Nagyon jó, dőltem a röhögéstől. Ez a NC is nagyon kemény szövegeket talál ki. Majin Zed gépe haldoklik, így nem tudta befejezni a Nerd videót, de ma visszatértem , meggyógyultan és…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
IDDQD 2010 IDDQD-kommentekben 2011.01.02 12:00:00
2010-nek vége, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az újságírók, bloggerek számot vetnek, aztán learatják, és megnézik a termést. Mi sem akarunk kimaradni, a következő napokban több „2010 izéi” poszt lesz. Most például megnézzük, milyen emlékezetes kommentek…..
Ray009 2011.01.02 16:29:51
@whitboy: Hancuval nekem ezen a blogon semmi bajom, de frostshockot az önkényes "kimoderálok minden kommentet ami nekem nem tetszik vagy nem ért velem egyet" stílusa miatt nem olvasom jó ideje. Amúgy trollok mindenhol vannak és az oldal szerkesztőinél a "hatalom", hogy mit moderálnak ki és mit nem, de ettől függetlenül még nem kéne csak azért hozzászólásokat törölni mert nekem éppen nem tetszik amit írt a kommentelő.
Halloween   Üdv. Újabb videó. Halloween már elmúlt, de utólag is jó szórakozást. AVGN - Halloween (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Cronologically Confused about Bad...   Chris Bauer megcsinálta a videó feliratozását. Köszönjük neki. Jó szórakozást. AVGN - Cronologically Confused about Bad Video... (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Ray009 2010.10.20 11:26:52
@DraVIDA: Pont ez volt benne a poén...
Amúgy tényleg vicc, hogy miket nem csinálnak a film címekkel, pl Magyarországon a Halálos iramban meg a Die Hard széria alcímeit keverték meg csak mert nem akarták az eredeti címén leírni őket a végére meg totál belekavarodtak a folytatások miatt.
Nostalgia Critic - Top 11 Coolest Cliches   Chris Bauer hosszú szünet után visszatért egy Nostalgia Critic videóval. Tudom, most jönnek a hozzászólások, hogy ez nem is Nerd meg bla bla bla, de kit érdekel :D Akinek nem tetszik nem nézi. Nekem nagyon tetszett és köszönöm Chris…..
CDI - 2. rész   Chris Bauer elkészült a CDI sorozat második részével. Csak úgy száguldoznak a videók, hamarosan elfogy akkor munkanélküliek maradunk :D Jó szórakozást. AVGN - CDi Part 2 (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
Szép jó napot mindenkinek!Hát hosszú idő után ismét itt vagyok. Sajnos az időjárás viszontagságai miatt a PC-m tápegysége már az örök búzamezőkön kaszálgat, ezért be kellett újítanom egy másikat. És emiatt a procedúra miatt nem készültem el még mindíg a Terminator 2…..
Atari Jaguar videó Üdv. A videó kész van, de szarakodik a netem... nem tudom feltölteni. Ne legyetek fiberszar előfizetők. Rettentő szar. Ezt a szöveget is fél óra alatt tudtam beírni. Ha este helyrejön a net, akkor még ma lesz új videó, ha nem akkor holnap.  Netem még mindig…..
Action 52   Elkészült a legújabb Nerd videó feliratozva. A hossza miatt 2 részre kellett szednem, mert a Dailymotion tárhelyen max 20 perces videók lehetnek, ez pedig közel 27 perc. Mindenkinek jó szórakozást.     ..
Új videó - Winter Games   Itt az új videó. Winter Games. Íme egy újabb szenny amiért pénzt mernek kérni. Felirat letölthető innen. Mindenkinek jó szórakozást.AVGN - Episode 84 - Winter Games Hun Sub (Magyar felirattal)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny…..
Azt írja az újság, hogy egy kínai üzletember, bizonyos Zhu Jun, illetve az általa vezetett befektetőcsoport élénken érdeklődik a patinás angol futballklub, a Liverpool FC megvásárlása iránt, annak ellenére, hogy a közszájon forgó 800 millió fontos vételér legalább a duplája…..