Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csáp

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. augusztus 16. János, a KOC zenekar dobosa, felfigyel egy 56-os dalpályázatra, mely a Kőbányai Önkormányzat honlapján jelent meg. Alig telik el néhány nap és már meg is születik a Desmond Child féle Egy szabad országért című opuszt messze kenterbe verő Kőbányai fiú, melyet a beadás után olyan…..
A NEM utasítására elkészült a Himnusz egy könnyebben énekelhető változata, olvasható az index internetes hírportál vonatkozó cikkében. "A KOC ezt már régen megcsinálta." - jegyezte meg Béla.   A KOC elsőként vette föl Liszt Ferenc nevét, ezzel tisztelegve a…..
Hogy mik vannak?! Meet Eszter 2013.01.05 12:36:56
2013.  január 4. - Budapest, Fogasház Ferencz első céges haknija. Úgy vizionáltam, hogy az egész olyan lesz, mint mikor egy lánybúcsúba meghívják a pedo macit, azzal a különbséggel, hogy Ferenczet senki sem szopja le, és igazából nem is tévedtem nagyot, hiszen mikor már…..
Zsolt, a VR billentyűse értetlenül áll a bevásárlóközpontban történtek előtt. "Hogy őszinte legyek, megdöbbentett Béla gondatlansága, szerintem neki kellett volna egy kicsit jobban figyelni. Azt, hogy K.O.C. frontembere ilyen reakciókat vált ki az emberekből, az már a…..
A koncertlesz.blog.hu információi szerint több ezer tinédszer szállta meg hétvégén azt a budapesti bevásárlóközpontot, ahol hosszú idő után Béla ismét vett egy zsák krumplit. A beszámoló szerint végül tömeghisztéria tört ki, az énekest szó szerint ki kellett menekíteni…..
Csáp 2010.03.17 19:35:56
A Kids of Cracatau dobost keres. Páratlan lehetőség ez, hisz nem csak fergeteges bulikat és jókedvet ajánlunk, de a családias hangulat is elmaradhatatlan tényezője koncertjeinknek. Te is szereted ha ízekre szednek a sikongató tini lányok? Mi is. Jelentkezz még MA! mdfk@vipmail.hu…..
Bombaként robbant a hír, miszerint Nagy Ő Anikó és Béla, a KOC frontembere között szerelem szövődött. Anikó nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt, mivel nem sikerült elérnünk, Béla viszont nem zárkózott el a válaszadás elől. "Ez nem igaz." - cáfolta a hírt…..
Meg nem erősített információink szerint Csáp személyesen is meghívta a sztárt! "Valóban írt neki az iwiw-en, hiába mondtam neki, hogy az index is megírta, hogy ott csak fake Tüncik vannak, de ennek totálisan elment az esze." - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
János szerint pofátlanul magas összeget követelnek a MÁV-tól a  holokauszt miatt, Béla viszont minimum húszmilliárd dollárban határozná meg a nemvagyoni kár értékét. "Véleményem szerint a félmilliárdnak van jogalapja." - nyilatkozta János. "Piha,…..