Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajdupeti fun

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
Egy éve zárult le annak a 16 éves fiatalnak az esete Břeclavban, akit állítólag romák támadták és verték meg. A napokban Budapesten egy 16 éves lány állította: romák meg akarták erőszakolni. Mindkét esetben közös, hogy kitalálták és az ügy kapcsán megjelent a rasszista…..
Leváltják a Szegedi Szabadtéri Játékok és Regionális Összművészeti Központ igazgatónőjét, Bátyai Edinát. Nem lenne különösebben felkavaró a hír, ha nem tapadna a történethez hozzá közéletünk szokásos légypiszok mentalitása.   „Úgy véljük az eset nem…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Budapest ostromakor innen irányították a város védelmét a német-magyar parancsnokságok. Kádárnak külön lakosztályt is kialakítottak a gigantikus méretű objektumban. Alagút a Pokolba- Horthy Miklós kormányóvóhelye a budai Várhegyben (Fotó: Falanszter.blog.hu, Urbface.com)..
Egyre több jel utal arra, hogy változások zajlanak Észak-Koreában, ahol a diktátor Kim Dzsongun feleségét legutóbb egy valódi luxustáskával fényképezték le. Egyéb területeken is érezhető a nyitás. Bizonyos értelemben megdöbbentő fényképet adott közre az észak-koreai…..
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
  A mátyásföldi villanegyedben elég sok német cégvezető lakik, akik pont olyanok, mint a mesebeli németek, hogy ott aztán mindennek tüchtignek kell lennie. Szépek is a villáik, rendben is van a kertjük, hanem, ha a fű nem akar úgy nőni, ahogy az meg van mondva neki, akkor jön a…..
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
A Blikk mindig is tudta mi kell a népnek: csöcs, botrány és kiskutya! Az elsőt szokás szerint a címlapon találjuk néhány idióta kínrím társaságában, bentebb viszont igazi, szívszaggató celebdráma bontakozott ki régi barátsággal, nagy csalódással és egy kutyussal: a hazai…..
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
Tegnapelőtt a Vincenten megjelent egy írás, ami látszólag TGM Sólyom László aszófői beszédével kapcsolatban leírt, számomra szimpatikus szavakra reagált. A rövid szösszenet, ha nem értettem félre, elég ijesztő képet tárt fel a szerző gondolkodásáról a politikáról és az…..
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Micsoda átalakulás: Szegedi Csanád elvesztette magában a jobbikost, de megtalálta a zsidót. Isteni szerencse, hogy az Európa Parlamenti képviselő fixen megvan, rettenetes pofára esés lenne ennyi szenvedés után elveszteni a nettó 6200 eurós fizetéses, egy középpárt kádereit…..
Elkezdték kijelölni országszerte a polgári védelmi szolgálat tagjait. Az eddig önkéntesek által végzet folyamatokat mostantól a helyi önkormányzati vezetők által kijelölt emberek fogják végezni. 2010-ben az árvíz idején mi is szerveztünk önkénteseket homokzsákpakolásra, de…..
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
Alig pár nap választ el minket a londoni olimpia megnyitójától, így nem csoda, hogy egyre-másra érkeznek a sztárvendégek a brit fővárosba. Legutóbb a Microsoft társalapítója, Paul Allen siklott be a Temzén, nem kis feltűnést keltve. A feltűnés tárgya a milliárdos…..
A HírCsárda összeszedte az interneten kerengő pletykákat a sorozat állítólagos nézőjéről. Férfi? Nő? Egy baseballsapkás emu? Összegző cikkünk egyik apropója, hogy legutóbb a budapesti Kálvin téren látták, amint 12 gombóc fagyit tuszkol egy hátizsák oldalzsebébe. A szám…..