Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[mike]

0 bejegyzést írt és 538 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég írtam toplistát - meg soká is fogok - de nem bírtam ki hogy most már rendre oldalakon keresztül ezen filmek falloszát polírozó kritikák láttán ne terítsem ki kártyáimat, hogy valójában ezek a filmek értetlenek, értelmetlenek, éretlenek, és még valami é-betűs ami eszetekbe jut. Nehezen jutottam…..
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Január 14-én a Magyar Nemzetben Feró Dalma a divatos PC-ellenes lendülettel arról ír, hogy a transzneműek sakkban tartják a józan, progresszív gondolkodókat, és „megcsonkítják” a gyerekeket, sőt egyenesen „belehajszolják” őket a transzneműségbe. 2002 augusztusában ott jelent meg az első…..
Motorral nehéz úgy közlekedni, hogy betartsunk minden sebességkorlátozást. Sokszor ez ésszerűtlen is lenne, csak növelné a veszélyt, mert a többi jármű sem tartja be, és lassabbnak lenni, mint a környező forgalom, nem jó ómen. De mennyivel nagyobb a kockázat, ha csak egy "kicsivel" vagy sokkal…..
Majd tíz éve kezdtek feltűnni az igénylistákon az olyan utazások, ahol garantáltan nem lesz jelen gyerek - már hogy másé. Első körben az önző szinglitársadalom bunkó elvárásainak tűnhet, hogy se a szállodában, se a repülőn ne kelljen síró, kiabáló, dobálózó gyerekeket kerülgetni. Ám az a pár, aki…..
 Miközben pont egy hónapja a Suhanj!6 éjszakai hatórás futásán az illiotibiális szalag klasszikus dörzsölős problémájával, egy szolidan bénító gyulladással küzdöttem az utolsó két órában, miközben szarrá ment a bal forgóm és bokám a fordítóknál (éles szögben…..
[mike] 2015.03.09 20:09:02
@hmes: ezt nagyon szomorúan hallom, mert tudod, olyan ez, mint a két lábon járás, vagy az autóvezetés: senki nem úgy született, hogy már mindent tudott. Az ilyen megjegyzések, azonkívül, hogy nem sporteseményre valók, megvetendők. Már csak azért is, mert ezek az emberek a világszínvonalhoz képest nagyon le vannak maradva, még a profi amatőrök kategóriájában is. Az ő versenytempójuk mások edzéstempója. Ezt sokan elfelejtik. Nézz csak meg pár világversenyt, hogy a legjobbak milyen alázattal és tisztelettel beszélnek a vetélytársaikról. Az inspiráció viszont sokat nyom a latban. Javaslom, hogy partnerrel edz, meglátod, sokat segít és átlendít a holtpontokon (a futók között keveseknek adatik meg a folyamatos társaság). Ha pedig már futottál félmaratont, akkor sejted, mi vár rád. A felkészülést nem kell elkapkodni, inkább erősödj ezen a távon. Később majd mosolyogni fogsz az eredetileg tervezett 4 órádon. Mielőbbi felépülést!
A Spartathlon történetének egyik "legöregebb" győztese. Biztosítási ügynök. Heti 250 fölötti kilométereket fut össze. A berlini 24 órás verseny sokszros bajnoka. 2016-ban jön az Ultra Balatonra, 2017-ben visszavonul. A berlini Szimplában sztoriztunk versenyekről,…..
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
[mike] 2014.10.19 22:17:42
@porthosz: teljesen egyetértek. Akinek nem tetszik ez a műsor, annak az ikszfaktor az igénye, nézze tehát azt. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Hozzátenném 15 éve nincsen tévé a házban, a netes adást néztem, örülök, hogy rögtön fölkerült.
Nem mi mondjuk, hanem Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora a Borsban. Malek Miklós ugye kiszállt, a helyére majd jön valaki, de Feró szerint ez még nem elég, még egy új arc kellene, és akár ő is feláll, ha úgy hozza a sors. Szerintünk az idei évadban nyújtott teljesítményük…..
[mike] 2012.12.18 23:13:48
@R.T. Flakfizer: pontosan... ez is csak olyan, mint a pina, a kocsi, meg a foci. Mindenki kurva okos benne, jó a hallása és építő kritikát tud megfogalmazni. Abba senki nem gondol bele, hogy az ostoba tévénézők 99,9%-a itt van köztünk, de maga a kommentelő sosem tartozik ezek közé. Mert miért is. Na! :-D
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
[mike] 2012.12.18 23:08:46
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
KODIAK XIII. Piki 2008.07.08 12:24:00
Piki: "A csapatba csak és kizárólag azért álltam be az elején, mert láttam benne motiváltságot/akaratot. Soha nem vonzott a barátkozás, soha nem éreztem egy csapatban sem "haverok" között magam. Talán az anci volt az első és az utolsó. Soha nem telt el nap, hogy ne…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
[mike] 2012.10.28 20:45:54
@ErlTamas: Hagyjuk már ezt a süket szöveget, hogy csak az kritizálhat, aki jobban el tudná énekelni. Igenis, mindenki kritizálhat, főleg aki hallotta, hogy mennyire nívótlan szarok az előadások. És úgy látszik, nem kellett senkinek sem akadémiát végeznie ahhoz, hogy hallja a sok _hamis_ éneklést. Az építő kritikát pedig nem ezen a blogon fogod hallani, hanem majd hétfőn az énektanároktól esetleg. Itt csak kollektíven kiröhögjük szerencsétleneket és megyünk a dolgunkra.... :)
„Ruby Dániel" megajándékozott egy képeslappal, melyet a BMW múzeumban vásárolt tavaly ősszel. A fotón Kozma Endre látható, a legendás saxtorpi futam startvonalánál 1939-ben. Ugye tudják, ki ő? Ha nem, akkor elmesélném, higgyék el, izgalmas. Kozma hazánk legsikeresebb…..
KODIAK Winter is coming... 2012.03.30 14:05:00
               Csak mondom...
Sajnos léteznek olyan alakok, akik mindenáron bele akarnak valakibe kötni, egy ilyet fogott ki imitto is. Lehet, hogy máshol felidegesítették vagy csak rossz napja volt, de ez abszolút nem menti fel az alól, hogy ő nem tartotta be a szabályokat és még ő kötözködik. Ráadásul, ha…..
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
[mike] 2012.05.01 17:40:22
@thomasrc: na ja....... :D:D Én csak simán jobban sietek mindenkinél. Gondolom ez jobban érhető. Köszönöm a türelmet.... :D:D
Gerinctelen dolognak tartom, ha valaki az általa okozott karambol után a felelősséget nem vállalva elhagyja a helyszínt. Ezen a tényen az sem változtat, hogy Gáspár autója nem sérült meg nagyon, bár szerintem egy lökhárító javítás sem olcsó egy fiatalabb (ha jól látom)…..
Bármi újítást vezetnek be nálunk, azt mindig sikerül kicsit elbonyolítani. Amikor elkezdték kiadni az EU-s rendszámokat, sokan nem értették, minek ez a címke a szélvédő jobb alsó sarkában. Vilmos utánanézett a jogszabálynak, mégsem talált rá ésszerű magyarázatot. Egyes…..
Keddi posztunkra reagálva küldte el levelét Alpár, miszerint érdemes másik szemszögből is megvizsgálni az autópályán letolós "játékot". És tényleg, nem feltétlenül az a hülye, akit utolérnek a belső sávban. Ha nincs hely hova kimenni (általában a kamionok hosszú sora…..
[mike] 2012.04.16 23:36:49
@Frigyesmester: Talán ott 110 a megengedett. De nem is ez a lényeg.... Bárkit előzök jobbról, mert elbambul, vagy csak simán baszik lemenni, eszembe nem jutna nekimenni hátulról.... Az ilyet az első pirosnál ki kell rángatni a betört ablakon át.... Mi a kurvanyját képzel az ilyen balkáni tahó? Viszont az ilyen tetű gecinek igazat adó majmok se normálisak. Mi van gyerekek, kevés a fizetés? Ver az asszony? Narkós a gyerek? Térjetek már észhez... Nagyon remélem, hogy a hozzászólók többsége csak frusztrált elmebeteg, az mindenre magyarázatot adna. Pont olyanok, mint az 5 centire beálló suv-osok, akik azt hiszik, övék a világ. Amikor meg 2keréken állva hagyom őket, akkor rángatóznak, meg mutogatnak... :D:D Nem képesek fölfogni, hogy más dimenzióban mozgunk. Szerencsére (lekopogom) az autósok többsége egyre inkább kulturáltan viszonyul a motorosokhoz.....
Mostanában úgy látszik, inkább parkolással összefüggő problémákkal kerestek meg minket. Ezúttal Levente kér tanácsot, mivel belekerült abba a csapdahelyzetbe, amikor a büntetés egyre jobban csak emelkedik a mindenféle késedelmi és ügyviteli költség hozzáadásával. A…..
[mike] 2012.03.31 10:05:23
@D4D --x Ok nélkül bannoltak a Tcomment-ről x--: de akkor az autó szó jelentését sem nagyon :D:D
Régebben nekem is összegyűlt néhány büntetésem, ami abszolút vitatható lett volna. Mégsem vállaltam a hosszú pereskedést, hiszen már akkor is tudni lehetett, a bíróságok minden bizonyíték nélkül simán a parkolási társulások javára döntöttek, az autós pedig az eredetihez…..
[mike] 2012.03.26 22:59:44
@Shopping: nem bukta el a pert.... honnan vetted ezt ?! Senki nem védett semmilyen rendszert. Nincsen semmilyen rendszer! Te féleszű üldözött vadmarhabaromállat.... :D