Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristonl

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. 2 Juha Kankkunen LANCIA DELTA HF INTEGRALE 16V 5h 46m 43s 2. 3 Keneth Eriksson MITSUBISHI GALANT VR4 +02m 52s 3. 1 Carlos Sainz TOYOTA CÉLICA 4WD ST165 +06m 00s                 ..
Kedvenc ralis játékom a Colin McRae Rally 2.0. Elgondolkodtam azon, hogy a játékban szereplő autók vajon milyen pályát futottak be a való életben? Nekiláttam és megkerestem mindent, amit csak lehet a virtuálisan ezerszer összetört vasakról. V3FMC - Ford Focus WRCKezdjük…..
Ha meghallom azt a nevet, hogy Citroen Visa, akkor rögtön valami kis ütött-kopott korcs ugrik be, ami többnyire falevelekkel belepve áll a járdaszegélynek támasztva. Az, hogy ezt a típust egy lapon lehessen említeni a versenyzéssel, álmomban sem gondoltam volna. A Citroen azonban…..
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..