Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swanbell

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem első . . . ? Pillanatok alatt futattam le a lehetőségeket a fejemben: A) Visszafojtott  lélegzettel rámosolyogni és elfutni a parkolóból . Ez rettentő nehéznek tűnt az édes illat ami belőle áradt, mint megannyi virág mézzel és valami felismerhetetlennel…..
 Sziasztok!Hosszas keresgélés után megvan a társszerkestőnk is , szóval kezd összeállni a blog , Lizzie néven találjátok meg ( reményeim szerint... ) Ha minden jól megy akkor tőlle is olvashattok szerzeményeket. Hamarosan friss!..
                   Egy újabb unalmas nap kezdete... A falon lévő órámra néztem éjfél volt. Majd meghaltam az unalomtól. Főleg este. Minden este magányos és hosszú. Néha azt kívánom…..
 A világon már mindenki ismeri azt a sztorit amikor bele szeret egy vámpír fiú a halandó lányba. Mi van akkor , hogyha ez fordítva történik?  Mivan ha Bianca nem bír magával , és egy végzetes balesetet okoz szeretetével? Mi történik ha Adamet nem érdekli kedvese ,,rossz…..
Köszöntök mindenkit!Először is bekell ismernem elég béna blogot hoztam össze , de remélem ez a jövőben javulni fog! Ha esetleg egy vállalkozó szellemű „olvasóm” szeretne ebben segíteni azt nagyon  megköszönném! Az alábbi címen tudsz jelentkezni :…..