Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nocomment

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hír TV-t nem volt nehéz csőbe húzni, csak sátorhelyet kellett kínálni nekik a Szigeten, ők meg a jó reklám reményében kapva kaptak az alkalmon, azaz könnyedén átengedték a műsoridő egy részét a seggüket mutogató részegeknek, rasztahajú szigetlakóknak, és a szinglihordák…..
  A szombati esőzések megihlették homokművészeket: vasárnap délutánra a street art csodálatos helyi változatai jelentek meg a Sziget különféle pontjain. A homokművészek a trash arttól ihletetten dolgoztak: összenyomott dreheres dobozból lett a fa lombkoronája,…..
Sem a Duna áradása, sem a beharangozott esőzések nem fenyegetik a Sziget hétvégi programját. Az elmúlt időben leesett nagy mennyiségű csapadék hatására megáradt Duna péntek délután 603 centiméteren tetőzött Budapestnél. A Hajógyári-sziget csak nyolc méteres vízszint…..
A filigrán Shears és a hatalmasra nőtt vörös matróna Matronic elképesztő mozgáskultúrával előadott egy orbitális kúrást, de előtte még volt egy koncert és egy nyomozás: Mi az a Scissor Sisters? Bevezetésként ahelyett, hogy azt elemeznénk, hogy a Scissor Sisters a…..
A Sziget a legkomolyabb cégből is kiváltja az öncsonkító humorkodást, ami szinte minden esetben rettenetes végeredménnyel jár. Az Electrolux igen nagy vállalat, oszt mégis beleestek a csapdába, de még milyen mélyre. Pedig a másik irányba indultak el, miszerint tök komoly…..