Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunattila

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
A kezdeti őrjöngések után nem túl sok szó esett a nyugdíjasokról a kampányban, még - igazán ütős - elszólásokat sem tudtam ezen a téren elcsípni, egészen a mai napig, amikor is egy szemkidüllesztős megszólalásra lettem figyelmes. Az MTI örvendeztetett meg egy nem hétköznapi…..
hunattila 2010.02.19 15:24:05
@gitáros: Az a helyén van,a tiéddel ellentétben,tahókám.
hunattila 2010.02.19 15:45:39
@egyittlakó:
Miből gondolod,hogy náci vagyok,te komcsi-zsidó seggnyaló szarházi?!A szarháziék propagnda szövege az,hogy mindenki náci,aki szeretné megvédeni a hazáját a nagytőkések kizsákmányolása ellen,akik mögött persze jórészt a zsidó millárdosok állnak.te hol élsz,buzikám,még az anyád picsájában és nem látod milyen globalizált moslékvilágot akarnak ezek a disznók a világból csinálni?!Elhiszed azt a komcsi-zsidó mocskos szöveget,hogy szélsőséges az,aki szereti a kazáját és szeretne egy önálló,gazdag,jól működő országban élni?!Ehhez minden adottságunk megvan.Kilugozták a te szaragyadat is,menj izraelbe,azt lopd a napot ott.Kiárulták az orság jelentős részét szarér-hugyér a globalista tőkéseknek!te ezt nem látod,kisköcsög?!Eladósítottak minket több nemzedékre előre,hogy a szolgáik legyünk.Ezt nem látod át?!Milliárdosok lettek a közpénzek ellopásából,te faszcibáló!Ezt sem látod?!Ezekért a hazaáruló tetteikért minimum vagyonelkobzást és sokévi börtönt érdemelnek!A te életedet is elszarták,ha csak nem te is egy bérencük vagy,aki állampénzen védi a gazemberek nemlétező becsületét!A komcsik legalább annyira lepusztították az országot összefogva a zsidókkal,mint a nácik,ezt miért tagadod,te szélsőséges rákosi ivadék?!