Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melany

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ikaljan blogja A nők dolga... 2015.12.16 12:30:59
Ha már olyan nagy formátumú gondolkodók, mint a Legfőbb Közjogi Méltóságok egyike, illetve a Nemzet Popzenésze kifejtette, hogy mi a nők dolga, illetve mi a nők önmegvalósításának legmagasabbrendű beteljesülése, magam is hozzászólnék e témához.  Szóval minden…..
Playboy - Love pink collarEredeti Playboy  nyakörv, melyen  Playboy nyuszi monogram  található. ..
Visszanéztem legutóbbi bejegyzésemet és hihetetlennek tartom, de tényleg másfél éve volt az utolsó felfázásom.Persze hogy tavasz és már egy szál bugyiban kellett flangálnom az erkélyen...sikerült is felfáznom.Gyorsan bevettem 2 summetrolimot, ahogy szoktam, de sajna nem volt itthon…..
Fantasztikusan elegáns és romantikus a következő menyasszonyi ruha! A deréktájon kézzel készített gyöngy övvel van feltűzve. Remek párosítás hozzá az egyszínű fehér menyasszonyi csokor! Ha tehetném ugyanebben mennék férjhez! Kár hogy egyedi és csak Neki készült :-)…..
Ha eddig csak a habos babos kölcsönzős ruhákkal találkoztál, itt az ideje egy kis koszorúslány körképnek. Manapság már nem csak gyerek koszorúslányokkal találkozunk, hanem legtöbbszrőr a legjobb barátnőnk (barátnőink) azok akik elkísérnek az oltárhoz, így nekik biztos hogy…..
A Doktornő elmondta nekem, hogy a szex is kiválthatja ezt a betegséget illetve a menses is.Ezért a legfontosabb, hogy szex előtt mind a ketten maximálisan mosakodjatok meg!!!!Ennyit elég is róla említeni, de ezt fontos betartani!Menses esetén pedig folyamatosan törekedj a…..
Mivel eddig sok - remélem hasznos - tanáccsal láttalak el Titeket, ezért most ismét saját bőrömön fogom Nektek megmutatni a felfázás kezelése otthon, házilag módszerekkel.Reggel 8 óra. Arra ébredtem, hogy fázik a lábam és kikandikál a paplan alól.Mivel én már a megelőzésre…..
Ajánlom figyelmetekbe a következpő oldalakat:arcplasztika.lap.huajakplasztika.lap.hufulplasztika.lap.huszemhejplasztika.lap.huhasplasztika.lap.huintimplasztika.lap.huwww.plasztikaisebesz.net..
Eleged lehet az interneten megtalálható önéletrajzokból?Nekem is elegem volt és felkerestem egy csomó külfölfi oldalt mire végre találtam stílusomnak megfelelő sablont.Nem csak Te vagy vele úgy, hoyg unod az önéletrajzod, de hidd el az is aki olvassa. Sőt !!!A fejvadász cégek…..
Idén nagy divatot hódít a kalocsai hímzés mintával ellátott menyasszonyi ruhák sora. Sok szalon fel is vette a versenyt az új divattal, a következő oldalon rengeteg kalocsai mintás menyasszonyi ruhát…..
Nem egyszerű a randizás, főleg nem ha már túl vagy a 30-on.Addig is még megírom bejegyzésem, nézz körül a randi lapon, nagyon sok hasznos információt találhatsz: randi.lap.hu..
www.plasztikaisebesz.net hát igen, mindannyiunk szívét megdobogtatta. De hogy nézett ki mielőtt vámpír lett belőle?hát nem valami nagy szám, íme:..
Plasztika pro-kontra Tara Reid 2010.09.03 15:04:00
hát igen! Az amerikai pite sztárjának hasplazstikája, illetve hasi zsírleszívása nem sikerült épp tökéletesen.További plasztikai oldalak:www.plasztikaisebesz.net                ..
Plasztika pro-kontra Lisa Rinna 2010.09.03 14:52:00
Emlékeztek még a Melrose Placeból  Lisára? Nekem sosem volt szimpatikus, de hát ez szubjektiv. Szájfeltöltése eléggé nem sikerült             További plasztikai sebészet oldalak: www.plasztikaisebesz.net..
Ha Te is úgy vagy vele, hogy fagyos vagy és már előre félsz az ősztől, pár nap alatt 20 C fokot esett a hómérséklet, hát nem rajongok érte.Amir ilyenkor nagyon figyeljün oda: Néhány tipp:felfazas.lap.huSzeptemberben még bennünk van, hogy nemrég a strandon heverésztünk és…..
Hát ha valami ez biztos segít. Védi a derekadat és még divatos is. Legalább 30 féle színben kaphatod, hordhatod belül a nadrágon és pólón belülről, így nem látszik, de hordahtod kívülről is, így pedig divatos.Már 3 féle típusú övet is rendelhetsz, vékonyabb szálút,…..
Felfázás kezelése Ha nagy a baj 2010.02.15 19:11:00
Vannak azért olyan napok, amikor éjszaka nem ébredsz fel, vagy nem tudsz rögtön kádba ülni, mert épp a munkahelyeden vagy. Na akkor azonnal menj el orvoshoz!Ha Pécsett élsz ajánlok Neked valakit, aki megváltoztatta az életem: Dr. Villányi Kinga Doktor Nő!Nem csak kedves és…..
A legfontosabb, hogy ha minimálisan érzed hogy valami nincs rendben azonnal lépj, mert a vizeletben lévő baktériumok (Coli) másodpercenként állítólag duplázódnak, úgyogy fél órán belül, órán belül egyre szorongsabb és fájdalmasabb lesz, ha nem lépsz azonnal közbe.Amit én…..
Amit mindenképpen a figyelmedbe ajánlok, amit már mindenki tud, de sosem elég ezerszer figyelni ezekre:Ne járkálj mezítlább, ha fázik a lábfejed húzz inkább 2 zoknit és a derekad sosem legyen kinn! Mindíg öltözz melegen!Amit én szoktam viselni az a deréköv, most már ezer féle…..
Felfázás kezelése Kezdetek 2010.02.14 08:02:00
Ha az oldalamra tévedtél, ne aggódj van remény a gyógyulásra. Több mint 10 éve szenvedek felfázástól, de egy éve megváltozott az életem. Az alábbiakban be fogom Neked mutatni mik azok a trükkök és praktikák, gyógyszerek és házi módszerek, amikkel Te is sikeresen…..