Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wunderbär

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..
wunderbär 2013.02.21 16:39:09
BTK-s hallgató vagyok és kívülről figyeltem az eseményeket 2009 óta. A Jobbik-HÖK kötődés persze már a kezdetektől nyilvánvaló volt (lásd: arra ébredni hajnalban a gólyatáborban, hogy üvölt a Romantikus Erőszak), ezért igyekeztem minél messzebb tartani magam ettől a társaságtól. Viszont úgy érzékeltem, hogy pont Garbai elnöksége alatt nyílt meg egy kicsit a szervezet (ezek szerint például már nincs nemzeti rock-blokk a gólyatáborban), ami persze nem feltétlenül jelenti a jobbikos befolyás csökkenését. Fb-on pl. még mindig hatalmas a jobbikos véleményvezérek (elsősorban Balogh Gábor és a Jobbegyenes blog) népszerűsége és tényleg fájdalmas azt látnom, hogy gyakorlatilag szaktól függetlenül terjed a mellverős szélsőjobbos ideológia (világ-, barát- és ellenségkép) a hökösök közt.
A lista nyilvánvalóan a Szávay-Nemes korszak gyomorforgató maradványa és még egy ilyen kiélezett helyzetben is nagyon rossz azt látni, hogy ebből a szarból olyan hökösökre is fröccsen, akik a legkevésbé sem érdemlik ezt meg. Az ominózus ATV-cikk - miközben elítélően nyilatkozik a listázásról - közöl egy másik nem bizonyított listát a jobbikos hökösökről (sokukkal kapcsolatban ezt elképzelhetetlennek tartom), ami azért nagyon gáz.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi a szivárogtatás háttere? Milyen hökös belharc folyik az egyetemfoglalással egy időben az ELTE-n? Mindenesetre nagyon remélem, hogy a hökösök egy értékelhető közleményt is kiadnak erről (hárítás helyett következményekre gondolok), meg azt is, hogy a HaHa jelenléte továbbvezet az átlátható, normális kari hallgatói érdekképviselet felé.
Júliustól mindenképp.....
Realistic Crew – Blind Musician (DDK productions) A Realistic Crew soha nem arról volt híres, hogy nagy csinadrattát csap az aktuális megjelenései körül, de ebben a tekintetben ezúttal olyan messzire mentek, hogy a hivatalos honlapon, és Myspace-en is a 2009-es Freedom Eats The Soul…..
wunderbär 2011.04.21 12:59:16
Nagyon szimpatikus tud lenni, ha valaki nem idétlen sajtóközleményben ordibálja, hogy megint tervez valamit webkettes értelemben, hanem szerényen és csendben megcsinálja. Az ELTE BTK Művészettörténeti Intézetének online mozgolódása ez utóbbi kategóriába esik, és…..