Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Junglefighter

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Hardcore 2010.10.19 09:25:00
Átmenet nélkül jött el a pillanat, a szüzességem késői elvesztése után úgy érzem korai volt még a hardcore sex! Váratlan volt, izzasztó és minden finomságot mellőzve keményen durva. Az akció után fogtam fel mi történt, a kéj is csak másnap ért utol, akkor viszont nagyon.…..
Mekler Lacit autós körökben elsősorban csodás Alfa Romeóiról ismerik, továbbá arról, hogy ő indította el a korábbi, lassabb folyású oldtimeres rendezvényekhez képest jóval keményebb tempót diktáló Coppa Pannonia Regia veteránversenyeket. Ha valaki zsenge ifjúkorában ingyen…..
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség A bika nem térdel le 2009.03.13 21:01:00
El-eltűnik egy kis időre a blogról, de a felszín alatt ott lapul, pulzál a V12-es. Úgy tűnik, a Lamborghinit eddig elkerüli a válság, Genfben bemutatták a Murciélago SV-t. Az SV a Superveloce (szupergyors-ként fordítható) rövidítése, jellemzően az erősebb, még durvább…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..
A pénteki rohamrendőrösödő ellenőrök sztorigyűjteményre reagált a BKV szóvivője: Kedves Tékozló Homár Szerkesztőség! Kedves Hozzászólók! Soraikat olvasva néhány gondolat merült fel bennem, amit szeretnék Önökkel megosztani. Minden olyan esetben, amikor a BKV…..
Biztos az időjárás zavarta meg Kínába szakadt honfitársunkat a nagykövetségen, aki képes volt többször belemondani a telefonon érdeklődő naiv állampolgár arcába, hogy keressen Guglival, ha információra vágyik: Nem is tudom hogyan kezdjem, azt hiszem valami nagyon nem stimmel a…..
The Junglefighter 2007.06.21 13:29:30