Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berkijuli

26 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiáltvány Kiáltvány 2015.10.06 09:36:59
..
Hőségben hősiesen Ahogyan melegszik az idő és kezdődik az igazi nyár, gyakran fordultok hozzám a kérdéssel: nem izzadunk nagyon össze, mit tehetünk ellene? Izzadás Az izzadás egy természetes és jótékony folyamat, a test nyirkossá teszi a felületét, hogy a párolgással hűtse magát. A baba számára…..
A novemberi klub az őszi szünet miatt november második csütörtökén, azaz november 10-én, 10 órától lesz! Kérjük az októberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes…..
Vége a III. Babahordozó Napoknak. Köszönöm mindenkinek aki eljött a felvonulásra vasárnap, és a hétfő-keddi programjainkra, a rossz idővel dacolva.Remélem jól éreztétek magatokat!! Kérjük a szeptemberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek…..
Kedves Kölcsönzők!Köszönjük, hogy olyan nagy számban eleget tettetek kérésünknek és rendelkezésünkre bocsátottátok a kikölcsönzött hurcikat a PBHN idejére. Külön köszönjük azoknak, akik a program végeztével magukkal is vitték az áhított hordozót. Akiknek ez nem állt…..
Mégiscsak eredeti időpontban!!!!Sajnos betegség ütötte fel magát a családban, ráadásul tanulnom is kell már, szóval nagyon nem érek rá, meg sokan nyaralnak is most a segítőim közül, ezért nem lesz egyéb, csak hordozócsere. 10:20-ig bezárólag MINDENKI MINDENKI MINDENKI juttassa…..
Mi családilag nagy porszívó-fogyasztók vagyunk: amikor a gyerek krónikus mandulagyulladásai miatt nonstop orrszívásra kényszerültünk, röpke fél év alatt hármat is sikeresen leégettünk motorikusan. Nem öröm ez, semmiképp, az biztos. De mit tehet az ember a kiselejtezésre…..
A júliusi klub időpontja betegség miatt MÉGIS MARAD2011. július  7-ÉN Sajnos nagyon nem érek rá, szóval nem lesz más, csak hordozócsere. Akinél van, az elhozza, és aki vinni akar valamit, elviszi, aki akar maradhat játszóterezni. KÉRLEK BENNETEKET, HOGY ÉRTESíTSÉTEK…..
Sziasztok!- Egy hét múlva ismét Klub, június első csütörtökjén a szokott helyen a szokott időben találkozunk! Bízunk a jó időben és szeretettel várunk mindenkit!A klubnapunk különlegessége lesz, hogy a szokásos mondókázások helyett ezúttal a 80 %-ban urcibabás anyukákból,…..
AKCIÓ!!!!! Aki áprilisra hordozóKENDŐT kölcsönöz és beszámolási kötelezettségeinek eleget tesz, májusa havi Klubban ajándékba kap egy természetes alapanyagokból  (nagyrészt shea vajból) összeállított bioajakírt kap ajándékba. Továbbá azok között, akik április…..
Következő klub február 3-án csütörtökön, a klub szabályait lásd itt! Kérjük a januárban kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes beszámoló elküldéséről sem a…..
Hurcibaba Klub Januári foglalások 2010.12.02 21:36:00
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                          enciph…..
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                        …..
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                        …..
Eddig csupán álom volt, most azonban kezünkbe vettük az irányítást! Gyertek és tegyetek érte Ti is, szavazzatok velünk az ingyenes utazás bevezetése mellett!!!!A www.pecsimami.hu oldalon szavazás indult az ingyenes utazásról."Ha az anyukák ingyenes utazásával kapcsolatban sok…..
Hurcibaba Klub Bemutatkozás 2010.10.17 16:58:07
Kérek szépen minden olyan tagot, aki újnak érzi magát, legyen kedves írjon nekünk a hurcibaba@gmail.com-ra egy bemutatkozó kis szösszenetet magáról, amiben leírja az itteni felhasználó nevét is, hogy tudjunk Titeket azonosítani. Köszi szépen!..
Most jön egy kis írás (nemcsak) az újonnan csatlakozottaknak. :)Először is szeretettel köszöntünk Benneteket, mostanában megint sok új taggal bővültünk, melynek persze nagyon örülünk! Ha először jösz klubba (pl. most augusztusban) akkor szánj rá időt, hogy megismerd a…..
2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos hordozót kiállítunk, ezért az, aki szeptemberre foglal egyben vállalja azt is, hogy 2010. szeptember 20-án reggelre eljuttatja a hordozót a Gesztenyesoron felállításra kerülő standra, ahonnan…..
Hangsúlyozandó  szeptemberre:2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos hordozót kiállítunk, ezért az, aki szeptemberre foglal egyben vállalja azt is, hogy 2010. szeptember 20-án délután 14.45-re eljuttatja a hordozót a…..
 Emlékeztetőül, hogy el ne felejtsétek, jövő csütörtökön, aug. 5-én találkozzunk újra! Hozzátok el saját hordozóitokat is, ha van kérdésetek vele kapcsolatban, vagy egyszerűen csak mutassátok meg (új szerzeményeiteket is).Mondókázni Viri fog, nemsokára feltesszük…..
Technikai közlemény: Reméljük jól éreztétek magatokat a mai klubban, is, szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon! Amennyiben szeretnél segíteni a szervezésben, hogy még olajozottabban menjenek a dolgok, és besegíteni a szervezők nem csekély munkájába, akkor ne habozz,…..
Hurcibaba Klub Apróhirdetések 2010.06.28 22:07:00
A kommentekbe mindenki beírhatja a személyes érdekkörébe tartozó, de NEM ÜZLETI JELLEGŰ baba-mama indíttatású apróhirdetéseit.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1, Drapp babaerszény, használt S-es, 3500 ft.…..
Hurcibaba Klub Hunbaba játék 2010.06.17 21:52:00
Kedves Pécsi Mamamik és egyéb Olvasóink! Mártinak, a Hunbaba MT készítőjének születésnapja lesz és ezalklamoból egy játékra invitál minket http://www.hunbaba.com/jatek/szeretsz-jatszani/Gyertek, játsszunk együtt és nyerjünk egy MT-t a Pécsi KLubnak!Isten éltessen Márti!..
Hurcibaba Klub Júniusi foglalások 2010.04.28 13:32:00
  F i g y e l e m!     JúLiusban, részben közkívánatra,  m é g i s      l e s z!!! klub, ezért a júNiusi foglalás már nem 2 hónapra szól. Hordozók kölcsönzése eddigi rend szerint a klubban, vissza is ide kérjük juttatni, külön…..
berkijuli 2010.06.07 17:02:03