Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetsuboottou

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„… Saját természetünknél fogva bíráljuk a körülöttünk lévő embereket. De mi történik abban az esetben, ha tulajdon életünket vesszük górcső alá? Fájdalmas lehet a visszatekintés, s látni azt, mit teszünk – és még szívszorítóbb tud lenni a felismerés:…..
Reviczky4 Hírmondó párbeszéd 2010.04.04 22:00:00
   -Papa! Ne igyál többet! Legalább értem tedd meg!  - Kérlek, valami okosabbat tanácsolj kisbaba... hogy szabaduljak meg ettől az átkozott keserűségtől, amit a mellemben érzek?  - Papa!- Hagyj már! Az alkohol gyógyít!  - Nézz magadra! Merő kosz vagy!…..
Bizonyára ébredésetek pillanatában Ti is arra gondoltatok, amire Én: milyen szép napos reggel...végre itt a TAVASZ!  Xy az "I (L) tavasz" rajongója lett... mostanában sűrű facebook-állapot kavargás volt megfigyelhető a kis klubbocska körül. Nem tagadom, én is azonnal…..
…az 1987-es évnek decemberében, annak is a hetedik napján: megszületett. – A babák közül ő volt a leghangosabb, már akkor is ordítva, toporzékolva "harcolt" a körülötte lévő világért. Napjainkra ez egy belső kiáltássá formálódott, amelyet csak az vesz…..