Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilota

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Lóvé Parádé 2006.08.27 21:12:00
Egyeseknek örömöt okoz, ha többszázezer hasonszőrűvel összegyűlhet, és ezen alkalommal apokaliptikus lármát meg reklámot fogyaszthat. Ezt hívják tömegkultúrának meg Budapest Parádénak. A parádé a maga félmilliós résztvevőjével a harmadik az ilyen jellegű társadalmi…..
Alant következik a Sziget eddigi legjobb olvasói élménybeszámolója, egy frenetikus elbeszélés arról, hogyan szúrta ki magának Ticcát a Cradle of Filth énekese koncert közben, majd utána hogyan incselkedett vele begerjedt vérfarkas módjára. („Mosojgott gecci”) A levelet…..
Nem akármilyen undorító produkcióba fordult a Volt Fesztivál sátrában a hagyományosnak mondható léggitár-verseny, és sajnos, mi láttuk. Régen a gitáros kemény volt, macsó, tökös, ma gyomorforgató pótlásokkal jelzik, mire lenne szükség ehhez a versenyhez. A médiamajmok…..
Pilota 2006.08.10 21:47:36
Emlékszik még milyen volt a Sziget a kilencvenes évek közepén? Ha jól érezte ott magát, akkor biztosan nem. Vagy mégis emlékszik a közönség majdnem abszolút többségét kitevő szakadt punkokra és többnapos spontán dobolásra? Na és a karszalagos belépő országos…..