Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8-as

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szandra a Cunt, Prick and Ripoff Ügyvédi Iroda németül és angolul felsőfokon beszélő újdonsült és lelkes ügyvédjelöltje junior associate-je, aki éppen a reggeli instant koffein adagját készíti elő az iroda konyhájában. A helyiségbe belép Laci, senior associate és…..
Sziasztok, Feri vagyok, tarhálni indulok. Haha, ennyi búvalbaszott öltönyöst! BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Dörzsölöm a tenyérkéim, telekoldulom mindkettőt román lejecskével meg európai eurócskával, NYIHIHI. Jaj itt a zsúrom, ők mind a legjobb barátaim! Egyszerűen…..
8-as 2008.09.21 15:49:43
Az alábbi leírás szigorúan az én meglátásom, véleményem alapján íródott a mostanában kijövőmagyaroknak! (értelem szeruen a kalandoroknak szól, au-pair-nek, bentlakásos vendéglátósoknak, szakmunkásoknak ez az írás túlnyomó részben értelmetlen) Az alábbi írás az én egy…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Béla minden eddiginél testenkívülibb élménnyel örvendezteti meg a Homárt és kedves olvasókat. Nem terméket cserélt neki a hipermarket, hanem egy meg sem vásárolt játékkal kárpótolta, amiért annak dobozán nem egy, hanem két starwarsos űrjármű szerepelt. A győri Tescón…..
Az Irakban szolgáló amerikai katonák egyik hadosztálya iPodokat használ fordítási célra. Az Apple médialejátszóját egy VCommunicator Mobile-lal összekötve az iPod kijelzőjén keresnek rá a kifejezésekre, ezek kiejtésében a fülhallgatóra küldött audiojel lesz a katonák…..
Móki, aki ellenőrökkel száll szembe hogy védtelen nőked védjen, tettével bloggerek fejét csavarja el és egy fél ország ismeri a bal alkarját, most az egyik legszebben kezdődő levelet írta nekünk, amit meg is mutatunk: "Kedves Eszter! Itt ülök Balatonalmádi buszpályaudvarán…..
Mi csak annyit szeretnénk megkérdezni a Hervistől, hogy egy búvárszemüveget hogy lehet kipróbálni víz nélkül? Egy Hervis üzletben vettem egy búvárszemüveget, ami szárazon illeszkedni látszott a  fejemre, de a tengerben befolyt  a víz a szigetelő gumi mellett, így nem…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..
8-as 2008.08.06 15:03:42
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Elég abszurd, amikor egy mobil szolgáltatás egyenlegkérdezéséért fizetni kell, de ennél csak az jobb, amikor a sikertelen lekérdezésért is fizetni kell. Gábor külföldi kollégája küzdelmét dokumentálta a T-Mobile-lal: Kedves külföldi kollégám, aki kissé törve, de beszéli a…..
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
A 3.kerületbe készültem az Okmányirodába, amikor parkolóhelyet kerestem. Gondolom akik ezt a parkolóhelyet készítették vicces kedvükbe voltak aznap.Üdv. HTKedves HT,mint tudjuk, a humor az élet ötfűszer-keveréke. Elképzelhető, hogy ez a főváros legnagyobb humoros szobra. Aki tud…..
Krisztina azt állítja, hogy bár egy sima jegyet kért Pilisvörövárra, a sárga busz sofőrje diákot adott neki. Sose derült volna ki, ha nem szállnak föl ellenőrök. A hoppon maradt utas biztos benne, hogy a sofőr direkt csinálta, és eltette a különbözetet. Ki is számolta, hogy ha…..
Ha valaki hirtelen nekünk szögezné a kérdést, hogy a Friderikusz most!-ban volt-e egyáltalán valami jó, akkor hosszas gondolkodás után Lukács Béla elméleti fizikus állandó szereplését mondanánk, és ebből látszik is, hogy a politikai-közéleti része a műsornak…..
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..
8-as 2008.05.30 01:33:39
 A tandíj vita, a rektori konferencia állásfoglalásai, a bolognai folyamat kérdőjelei között az országnak van egy kicsiny zuga, ahol kezdenek rájönni, mit is jelent a diákközpontú felsőoktatás. A hatás nem is marad el. Nyíregyen izzik a levegő, vibrál a katedra, a szellem…..
Tudom, tudom. Sokak homloklebenyében villog a „WTF?!”, meg „HGTF?!”, de mégis érdekesnek találom, hogy a Népszava úgy próbálja meg növelni az olvasótáborát, hogy fizetőssé teszi a weben a nyomtatott lap cikkeit.Eddig csak csendben derültem azon, amikor a…..
avagy J.K. Rowling érzelmi életének nehézségeiről.A rendkívül népszerű Harry Potter sorozatnak számos rajongója akad, egyesek még talán kapcsolódó novellákat, leírásokat, stb. is írnak hozzá, de valószínűleg egyikük sem fektetett akkora erőfeszítést a dologba, mint Steve…..
A 24/7 Mobile Solutions 26 dolláros kiegészítő chipjével könnyen függetleníthetők a mobilok a szolgáltatótól, ráadásul a garancia elvesztése nélkül, ugyanis egyáltalán nem kell módosítani a készülék szoftverét. A lapkával elég sok csúcskategóriás Nokia, Samsung, Sony…..
A szövegértelmezésben mindig fontos a hatásvizsgálat, illetve az olvasó és szöveg közti viszony reflektálása. Na, ez itt megtörténik. Kegyetlen ez a nap, mert mai második sztorinkban is szíveket taposnak laposra, ráadásul olyan kíméletlen módon, ahogy csak a legtökéletesebb…..