Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz2laszlo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért? Miért ne? Mikor? Mikor ne? Hogyan? Sokszor hallani arról, hogy a belső oldali hőszigetelés nem jó megoldás. Ugyanakkor sok olyan helyzet van (pl. értékes vagy tagolt homlokzat, vagy amikor egy társasházban egy lakás energetikai korszerűsítése kerül szóba) amikor…..
sz2laszlo 2014.10.27 14:56:53
@h.e.g.a: Kedves Attila, köszönöm válaszát. Belátom kissé hirtelenkedve kezeltem a problémát. A kezdeti lendület után próbálok kicsit higgadtabban hozzá állni a kérdéshez jóval több ismeretre szert téve különböző médiákból. Persze logikus a zártabb légtérrel több pára is marad bent. Mindemellett az oldalon közzétett blower-door tesztnél szereplő légtömegkicserőlédési mennyiségeket megdöbbentőnek találom ( de nem vitatom). Talán ez indított ilyen hirtelenkedő 'kezdetre'.üdvözlettel: László
„A faszt fogunk nyolc előtt kelni az eurózóna miatt. Dolgozzanak a németek, ott nincs meleg.” – reagált egy kormánytisztviselő arra felvetésre, hogy dolgozni kellene. „Ha délután nem aludnánk, és nem dohányoznánk óránként 20 percet a munkahelyünk…..
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..