Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hartmann

38 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
Hartmann 2012.02.17 10:25:50
@sixx: Kár volt elspoilerezni, hogy lesz spoileres post. Igy már nem is vártam a következő c:c postot olyan nagyon :)
Drea Evangéliuma Előhang 5. rész 2010.12.17 21:19:00
Ahogy lassan áramlott az ereimben az injekciós tűből belémpumpált anyag, éreztem, hogy az izmaim fokozatosan elernyednek.Szemhéjam lassan lecsukódott, a görcsös karfa szorítás enyhült. A külvilág megszűnt számomra, szinte minden érzékelést elvesztettem. Nem hallottam és…..
Drea Evangéliuma Előhang 4. rész 2010.12.08 11:27:00
Ahogy ott feküdtem izzadtan a priccsen, némán sikoltva a fájdalmam a sötétségbe tudatosult bennem, hogy tényleg én voltam. Tényleg én tettem, én öltem meg azt a férfit. Hogy miért, azt nem tudom, nem emlékeztem még mindig rá. Ahogy arra sem, hogy hogyan kerültem oda. De tudtam,…..
Drea Evangéliuma Előhang 3. rész 2010.12.07 18:19:00
A többi dolog lényegtelen. A következő fontos mozzanat az életemben a tárgyalás. És az azt megelőző pár nap. Igen, pár nap. Akkoriban elég gyorsan dolgoztak a rendőrök, bíróságok. Éppen volt pár nap üresjárat az életemben, mikor az osztag nem látott el küldetéssel…..
Drea Evangéliuma Előhang 2. rész 2010.12.06 21:32:00
Említettem a tárgyalást, az ítéletet korábban. Hogy teljes legyen a kép, muszáj elmondanom mi történt. Nomeg egy kis háttértörténetet a késői 21. századról, mivel a Sötét Újkorban szinte minden írott történelmi feljegyzés, tudományos irat megsemmisült, minden…..
Drea Evangéliuma Előhang 1. rész 2010.12.06 18:00:00
Valami sosem változik. Az emberiség ilyen. Mióta a világon vagyunk létezik bűnözés. Csak az emberiség teljes kipusztulásával szűnhet meg. A bűnözés velejárója természetesen a bűnüldözés, a bíróságok, tárgyalások, elítéltek, börtönök, kivégzések. Én is ennek a…..
Mit szóltok ehhez a Dell laptophoz? Core2Duo T6570 (2100) proci, 4GB ram, 500 GB merevlemez, DVD-író, wifi ... szép. Nettó 129 ezer forint a kicsike. Nos, a képviselőknek nem ilyen lesz. Nem is nagyon szaporítanám a szót: a leendő képviselők nettó 300 ezer forintos laptopot kapnak.…..
Jóképű, értelmes pasi volt. Kár, hogy túl fiatal volt neki a lelkem... Ráhibáztatok. Ez a Helen szivatása rovat első posztja. Színházban voltunk a barátnőmmel. Már a ruhatári várakozásnál feltűnt nekem a magas, helyes, csinos srác. Ha buliban lettünk volna,…..
Sokáig nem hittem magamról, hogy képes vagyok előcsalni magamból az állatot. Aztán a Kedves segített felnyitni a szememet...Már nem is emlékszem a napjára, amikor történt. Épp egy szexcsata közepén jártunk, amikor - magam sem értem, hogyan s miért - az jutott eszembe, mennyire…..
Nem kell vonalzó sem ahhoz, hogy megmérjük, mekkora az izgalmi állapotban lévő pénisz. Elég, ha használati tárgyakhoz viszonyítjuk...(Pontozás a poszt végén.)1. ÍrólapVegyél egy hagyományos írólapot, és vízszintes irányban hajtsd félbe. A lap így 15…..
Hartmann 2010.01.14 07:23:49
@Hirmondo Helen: pedig a 8 éves a legszebb kor :D megénekelte ezt már 1 jó kis punkzenekar :D
Vastagbőr Jobbik és a gazdaság 2010.01.14 12:01:00
"Lehetséges, hogy a Jobbik lesz a második legnagyobb párt Magyarországon" - jósolta a madarak röptéből a Nagy Dakota Törzsfőnök. Nos, lehetséges ... Az MSZP éppen a 128-ik kötőtűt döfi bele a saját golyójába, most éppen  Hagyó Miklós előkelő listás (meg…..
Hartmann 2010.01.14 13:22:34
@Droli: ahhh, amig végigrágtam magam a kommenteken... :D:D
Hartmann 2010.01.14 13:27:12
@667 - A Sátán szomszédja: tudom. olvastam. Én is épp ezért reagáltam azt, hogy valaki adjon már most 1 linket rá. Különben amiről beszél az még nem program. :D
Ha majd kiadják, Vona Gáborék által aláírva, jelezve, hogy ez a hivatalos Jobbik Program, akkor lehet már Programként fikázni, szétcincálni, elemezni. Addig cakkosan szerintem. :D
Napi MaszturbáláSokk Kukitartó 2010.01.14 07:00:00
 Sok-sok játékszernek kell egy tárolóeszköz. Ezt a változatot még sima övként is viselhetjük, nagyon unisex fazon...         ..
Komolyan, komolytalan Vége 2010.01.10 14:06:00
A vizsgáknak. Az utolsó kínzás volt, szó szerint, unalmas és őrjítő. Ez van, de legalább túl vagyunk rajta.Reggel kilenctől délután egyig. Csiniben, kosztümben, kifestve, csak hogy az izgalomtól beindult verejtékezés igyekezzen a festéket elmaszatolni. Nem hagytam! :D Három és…..
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Szomorú, csendes tudósítás arról, hogy Magyarország 27 vasútvonalán ma közlekednek utoljára személyvonatok.Hiába a Zemberek, az ombudsman, a VEKE tiltakozása, hiába van itt minden, bekaphatjuk. Sőt Antali Károly átalakításért felelős kormánybiztos szerint tulajdonképpen még…..
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
Az új magyar szövetségi kapitány első mérkőzésén hatalmas győzelmet aratott a magyar válogatott. Az A csoportos olaszok megszerezték ugyan a vezetést mindjárt az elején, ám utána már csak a hazai csapat szerzett gólokat a fehérvári Pannon Hoki Kupán. Fontanive a 7. percben…..
Hartmann 2009.11.06 22:26:17
@._/PUCK M@STER._/: hát ja, értelme nem sok volt. tétje meg pláne, hogy bemennek-e.
dehát utólag már nem lehet változtatni, bízzunk abban, hogy olvassák majd és a többi meccsen nem teszik :D
tartogassák akkorra, amikor szükséges lesz :D
Hartmann 2009.11.06 22:26:59
@AVfan: arra gondolsz mikor a magyar zászlóval fotózták?
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
...akkor nézzük a vöröset.Este van, este van, ki-ki nyugalombanTi egy szinttel feljebb maradjatok kussbanA gyerek ne ugráljon, dobáljon a földreVeszekedjetek nyugodtan. Csak kérem, csönben. Száll le a vörösköd az agyamra, egyre gyakrabban. Imádom, mikor hétvégén, pihenés helyett,…..
Mivel JHanna volt oly kedves, bájos és aranyos (ezüstös, bronzos), hogy meghívott társszerzőnek, ezért kötelességemnek érzem egy bemutatkozó post közlésést.Mint látszik, Hartmann vagyok. Ennél többet egyenlőre nem, majd máskor, esetleg. Soha nem akartam naplót. Sem…..
Komolyan, komolytalan Eredetileg... 2009.01.03 20:02:00
...nem is akartam blogot. Soha. Csak hát, kellett valami, amivel néha feltörő, néha elszunnyadó íráskényszeremet kiélem. Vagy nem. Kvázi vagy lesz néha bejegyzés, vagy nem. Hangulatfüggő lesz, teljesen. Ahogy az is, ahogy élünk.Nincs kedvem semmihez, talán ez is vezetett idáig.…..
Hartmann 2009.01.03 20:13:46