Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Combibonis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dusev-Janić Nataša-ügyben kifejtett véleményemben soha sem állítottam, hogy Szerbiába visszaigazolása egy fehér-fekete történet, Magyarország teljesítse minden kívánságát, hiszen jóval árnyaltabb ez a sztori. Csonka Gábornak, a kajakozónő (egykori?) menedzserének egy…..
A Dinamo első emberének nem tetszett a kérdés, amely a fiát, a Dinamo pénzügyeit, és az ő szerepét érintette. Kamera előtt fakadt ki a klubvezető: "Légy átkozott 2010 karácsonyán!" from hvg.hu on Vimeo...
Combibonis 2011.01.05 16:13:49
Serbia Insajd A Nílus gyöngye 2010.05.03 19:53:00
A fenti címen 1985-ben készült egy klassz kis hollywoodi kalandfilm. Egy afrikai ország ellenszenves, zsarnok uralkodójáról szól, aki egy különös gyöngy révén az egész keleti világ feletti uralomra tör. A modorosan csak az ún. „kúrós-kardozós” zsánerfilmek közé…..
Talákoztunk Budapesten a Trapézban, és beszélgettünk. Magyarországi, felvidéki, erdélyi és vajdasági bloggerek. Ez utóbbi én voltam. Köszönet a szervezőknek, az értő hallgatóságnak. A vágatlan videó az egészről, meg itt van alul. 110 perc, csak szólok, mielőtt…..