Regisztráció Blogot indítok
Adatok
temprasordog

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
via GIPHY Bár mélységesen együttérzünk, mindig öröm az olyan levél, amiből tanulunk is valamit. Például most azt, hogy a Trónok harca csatajelenetét 55 napig forgatták, ami azért érdekes, mert Tamásék fejhallgatójának javítását 180 nap alatt sem sikerült megoldani. Nem tudni, mi tart ilyen sokáig,…..
temprasordog 2020.01.24 15:32:52
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
temprasordog 2019.10.15 12:40:24
@Darth Revan: Nagyon elkúrtál valamit. Én szinte csak tőlük rendelek cuccokat, nem 300 dolláros tételeket és mindig időben jön, és az amit rendeltem. Egyszer volt valami gyárilag szar, a reklamációra adott első válaszban szóltak hogy küldik a másikat anélkül hogy szarakodnék az eredeti visszaküldésével. Természetesen megjött és jó volt. Ennyike.
via GIPHY Tegye fel a kezét, aki sosem járt még úgy, mint az igen tisztelt olvasó! Az asztalos késik, hónapok óta nem fejezi be a munkát, a megrendelő meg csak fizet és türelmesen vár, aztán megint fizet és megint vár. De most már sem fizetni, sem várni nem akar. Az egyetlen szerencséje, hogy a…..
temprasordog 2019.09.17 10:34:02
@borso: Hála Istennek megy ez neked. Hogy máskor ne keltsd a a félműveltség látszatát, Welcome to Hungary.
Gergely tudatos fogyasztó és nem hagyja magát, ám a szálláshely és a Bónusz Brigád egymásra mutogatnak. Hogy lesz ebből romantikus hétvége? Történt hogy feleségemmel a házassági évfordulónkra készültünk, amikor is nagyon megörültem egy remek BónuszBrigádos ajánlatnak. Kapcsolatunk hajnalán első…..
temprasordog 2019.08.29 11:45:06
@body_andras: Nagy eszmefuttatás, de ott baszod el, hogy ez valóban kiemelt időszak, volt szerencsém idén pár szállodában megnézni ezeket, és fel volt tüntetve mindenhol. És azért kiemelt időszak, mert a népek akkor mennek pihenni több napra, amikor a kölykeik is szabadok (pl a kérdéses őszi szünet) A posztban szereplő szálloda elkúrta, mert nem jelezte hogy ez kiemelt időszak. Kár lenne nagyobb ügyet csinálni ebből, minthogy a posztoló visszakéri a pénzét, vagy más időpontban romantikázik.
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
Ha egy drága holmit vásárolunk, különösen szeretjük tudni, hogy valóban azt kapjuk e a pénzünkért, amiért fizettünk. Vásárlónkat nem hagyja nyugodni, miért hiányzik a megszokott felszerelés a felsőről, a boltban viszont hiába kérdezte és utólag sem kap választ. A napokban anyukám vásárolt egy…..
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
via GIPHY Az ülőmunka jó szék nélkül öngyilkosság, jól tudja ezt Viktor gondoskodó barátnője is. Épp ezért meglepte Viktort egy jó kis irodaszékkel, ami sajnos pár hét után magától leliftezett. Szerviz széket rendbe hoz, szék hazakerül, Viktor örül. Szék újra leereszt. A sztori végén meg kiderül,…..
temprasordog 2019.07.26 10:31:50
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
Olvasónk szerződésmódosítása nem sikerült valami jól, pedig úgy érzi, mindent időben megtett annak érdekében, hogy végül ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnie, amit nem is használt. De hiába a személyes befáradás egy nappal a szerződés lejárata előtt, ez édeskevés volt ehhez.  Kétéves…..
Számlacsomag-váltás egy bankban? Ugye, hogy nem hangzik ördöngősségnek? Nem is kéne, hogy az legyen. Olvasónknak mégis ritka kalandosra sikeredett, amin mi szerencsére nem érintett félként elég jól szórakozhatunk. Kedves Homár! Nem egy egetverő történetről van szó, nem is biztos, hogy az oldalra…..
temprasordog 2019.07.16 11:29:02
Nyaralgatunk, nyaralgatunk? Mindenféle országban jövünk megyünk internetezgetve? Hát tessék, ez az eredménye, aki nyaralni tud az fizetni is. Legalábbis ilyen hozzáállást érzünk a szolgáltató részéről (és azért megelőlegeznénk néhány ilyen kommentet is, khm). Az érdekesség, hogy a Telenor elismerte…..
A jövő hét péntekén fog megjelenni a Joe Perry, Johnny Depp és Alice Cooper által fémjelzett Hollywood Vampires második nagylemeze, a Rise. A legendák a két, már korábban bemutatott tétel mellé bedobtak egy újabb ízelítőt, melyben mind a tizenhat, a korongra felpakolt, ezúttal…..
Hosszú várakozásaink során mind láttunk már olyan jelenetet, amikor egy ügyfélszolgálatos egyre türelmetlenebbül próbál elmagyarázni valamit egy idősebb ügyfélnek, akinek egész másra jár az agya és nem érti a dörgést. Rossz esetben ilyenkor jön a megvezetés, és a költségek hopp, megemelkednek, jó…..
temprasordog 2019.05.28 11:17:58
Meddig lehet elviselni a telefonos ügyfélszolgálatok liftzenéit és a megnyugtatónak szánt bársonyos gépi hangjának biztatását? Levélírónk 30 percig bírta, de biztos nagyon fontos ügyben próbálkozott és/vagy különösen türelmes ember. Vodafone ügyfélszolgálattal lett…..
temprasordog 2019.05.22 09:57:45
temprasordog 2019.05.22 12:19:05
@Le a spammerekkel: Sosem örvendett köztiszteletnek
via GIPHY Ha műszaki cikket kapunk ajándékba, általában diszkréten mellé csúsztatják a számlával összetűzött garancialevelet is, amit aztán vagy kíváncsian megnézünk, vagy nem. Na de mi van akkor, ha az ajándék elromlik, a kereskedőnek meg semmi sem elég, főleg nem az ajándékozás ténye.  Az…..
temprasordog 2019.05.22 09:59:57
Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás…..
temprasordog 2019.05.17 14:45:41
A Viasat3 első saját fejlesztésű heti sorozata hétfőn este kilenckor jelentkezik először. Gasztrohátterű dramedyről van szó Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes és Badár Sándor főszereplésével, de lesz benne Sztarenki Dóra is. A gyártó és az ötletgazda a Paprika, ami A tanárral és…..
temprasordog 2019.03.28 12:46:25
temprasordog 2019.03.28 12:47:10
@beat76: Szerencsére te csak fiatalabb és szebb leszel
Eddig a priority utasok voltak a karám királyai, akiket nagyjából senki sem buzerált. Ők azok, akik elsőként mehetnek ki a fagyba ácsorogni a gép előtt, de persze a lényeg, hogy felvihetnek a fedélzetre a kistáska mellett egy normál kézicsomagot. A fizető vendég nagy úr, nem illett nézetegni a…..
temprasordog 2019.02.14 10:33:41
@Zsolttttt: Na bumm. Mindenki leszarja.
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..
temprasordog 2019.02.06 13:06:53
temprasordog 2019.02.06 15:34:29
@Tikakukac: Gondolom aki beszopta a 2 éves gagyit 65K-ért. Most már.
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
temprasordog 2019.02.05 15:43:54
@enipeni: Az offline tranzakciót nézegetheted a netbankban, mert be sincs zárolva erre a pénz, ergo nem látod hogy sorban állna levonásra. Majd amikor megjön az igény a szolgáltatódtól, a bank odaadja neki még akkor is, ha technikai minuszba megy a számla.
Itt van benne, ebben a fél percben valahol. Ez az évad eddig kifejezetten fasza, Rick halála a legjobb dolog, ami ezzel a sorozattal történhetett...
temprasordog 2019.01.28 10:25:12
@ZMO: Nem, nem tagadnád le, mert itt villogsz vele, és azt gondolod te is, hogy valamiért okosabb, szebb, felsőbbrendűbb vagy azért, mert már nem nézed, és egy fosnak tartod. Valamiért egy TWD cikk alá mégis odakommenteled a hülyeségeidet. Nem neked szól a cikk, hiszen nem nézed. Valszeg velem van a baj, de sose kommentelek oda ahol arról van szó, amiről fingom nincs, mert nem nézem. Mellesleg ez az éved kurvajó (sok rossz évad után).