Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizen9

2 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tizen9 Vidraszerelem 2011.07.15 22:05:00
 Méghogy az állatok nem lehetnek szerelmesek! A vége a legcukibb! ..
tizen9 Paci hopp! 2011.07.15 16:48:00
 Ez az első bejegyzésünk. Legyen mondjuk egy vicces video. Odavagyunk a lovakért, így legyen lovas vicces video.   ..
Futo001 Asus netbookjában valaki gonoszul kicserélte az eredeti merevlemezt, amit ezután a szervizben nem akartak garanciálisan pótolni. A gond csak az, hogy ezt vagy a boltban ahol vette, vagy a korábban más néven futó szervizben tehették:Van egy garanciális Asus 1201N notebookom, amivel…..
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
Autófília Jogsit, levelezőn? 2010.11.29 11:27:00
Olvasom az index múlt pénteki cikkét: Jogsi távoktatássalA javaslat lehetővé teszi, hogy a jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ-oktatást távoktatásban (e-learning) végezzék el. A hagyományos tantermi elméleti oktatást részben kiváltó képzési forma alaposságát…..
Ha az ember belemászik a demagógia csapdájába, ahhoz, hogy fenntarthassa a következetesség látszatát, egyre meredekebb állításokat kell tennie, és így egyre mélyebbre csúszik a gödörbe, ahelyett, hogy kikászálódna belőle. Lázár János az Alkotmánybíróság hatáskörének…..
tizen9 2010.11.18 15:39:39
@Win Elen:
Vannak ilyen kezdeményezések. Ma úgy hívják azokat, hogy getto.
A kétharmados felhatalmazás ritka lehetőségével nem élni történelmi felelőtlenség. Úgy tűnik, mintha ez a feladat agyonnyomná Orbán Viktort: nem mer az ország legnagyobb problémáinak nekiugrani. (Fotó: fidesz.hu) Rendkívül elgondolkodtató volt tegnap hallgatni Orbán…..
tizen9 2010.11.16 15:10:13
@tothh:
Miért ne zárnának össze. Megvan a bársonyszék, az audikulcs, költségtérítés, lé a zsebbe 4 évig. Ha elkezdenek pattogni, még mindezt elveszíthetik.
A holdudvar majd jól lefényképezi az országot, felépíti a gátakat, megírja a szoftvereket megfelelően túlárazva, és az ő szájuk is be lett fogva.
Alkotmánypárt majd kívülről jöhetne, de erre esély sincs, amíg az LMP és az MSZP van csak helyzetben.
tizen9 2010.11.16 15:10:50
@Lófasz Hadnagy:
Nincs beszarva. Csak vannak fontosabb dolgok is.
Nagyon jól mondta, egy év van rá, hogy olyan környezetet tudjanak kialakítani, hogy a Fidesz és a holdudvar a következő évtizedben mindent vihessen. Ehhez képest a struktúrális reformok jelentősége eltörpül.
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
Munkakedv-blog Bankrablás! 2010.08.12 12:14:00
Emlékeztek még arra a szerencsétlen balfaszra, aki a Széna téri OTP fiókban agyonlövette magát, miközben megpróbált egy félresikerült rablási akció végén túszejtéssel kizsarolni valami kemény 4 millió (!) forintot? Nem is beszélve arról, hogy a sajátján kívül mennyi más…..
Ezúttal vendégposzttal jelentkezünk, amit egyik állandó (és megbecsült, szeretett, stb.) kommentelőnk, Mezitlábasfellebezés (a Budapest KáVé blog szerzője) küldött arról, miért volt utolsó tróger az előző munkahelye (köszönjük!). Figyelem, ez nem ilyen munkahelyi terroros…..
...hirdeti a Nők Lapja, a címlapon természetesen Jolán Angelika mosolyog. (képinnen) E posztban leginkább persze csak magamnak morgok, mivel az emberiség pletykaéhsége korántsem mai keltezésű, az is igaz viszont, hogy a piaci verseny ebből a  területből (is) a lehető…..
Nívó Cashbacket akarunk! 2010.10.18 07:07:00
Magyarországon sajnos még nem működik a “cashback”, ami tulajdonképpen egy nagyon jó dolog: mikor az ember vásárol egy üzletben, és bankkártyával fizet, akkor egyúttal pénzt is ki tud venni, mintha az áruház kasszája ATM is lenne egyben. Vajon hogyan is működik ez a…..
tizen9 2010.10.18 17:05:13
@Droli:
Köszi!
2007-es indexes cikk szerint a BB-nál akkor 2,5% volt, én is annyira emlékeztem.
Mostanra viszont lement kb 0,2-0,5%-ra, így már lehet jogos a követelés.
Mindenki nyugodjon meg! Nem kell izgulni a jövő miatt. A bele vetett hitünket újra és újra próbára teszi a miniszterelnök a bejelentéseivel, de akkor sincs min aggódni. Másnapra vagy harmadnapra megszületik a megnyugtató megoldás. Vége a fanyalgásnak.Most is mindenki felkapta a…..
Azt vártuk, hogy az önkormányzati választások után valóban nekilát a kormány a kemény munkának. Orbán tegnap bele is kezdett, csak éppen senki nem ezt várta: bla-bla-bla, 1 millió új munkahely, 1 millió gyerek, a magánnyugdíj-befizetésünk ellopása kölcsönvétele (?), és 3…..
tizen9 2010.10.14 14:13:30
@laspalmas:
68. oldal. Kerestem a 69.-en, és nem volt ott, már azt hittem, átvágtál, de meglett.
A társadalmi szerződés pontosan milyen polgárjogi kategória? Ha megszegi az, aki aláírta, akkor lehet perelni? :)
Tegnap a következő "költségmegatakarításokról" értesült az index: -A index.hu által megismert tervezési körirat szerint a minisztériumoknak és az igazgatási szerveknek ötszázalékos létszámcsökkentést kell végrehajtaniuk, a háttérintézményeknek munkatársaik…..
Albert szereti a virágot, tehát elvileg jó ember, sokan mégis utálják, mert ötvennel megy ott, ahol ötvennel szabad menni, de az út és környezete alapján simán lehetne biztonságosan gyorsabban is haladni. Azt persze csak az idegeskedő autóvezetők egy része veszi észre, hogy ezzel…..
A nyugati civilizációban, ahova eredetileg tartoznánk, az öltözködés kérdése nem csupán a divat és a kényelem függvénye. A megjelenésnek ugyanis társadalmi jelentése van. Hamar felkapta az internetes sajtó a Blikk tegnapi hírét (Semmi szexi! Új ruhaszabályok a…..
tizen9 2010.09.25 12:02:56
@Tikus:
Nálad a köpeny ezek szerint nem dress code, hanem kötelező munkaruha.
Nem kell keverni a szezont a fazonnal, gondolom az is elvárás, hogy a köpeny alatt viseljen valamit, azt mégsem te veszed neki.
Szóval ha valaki annyit nem tesz meg egy munkáért, hogy ha már ruhát vesz (hiszen felöltözni azért nem csak a munkahelyre kell) akkor olyat, ami megfelel az ottani elvárásnak, az mehet más munkahelyre, ahol lazább ruházatot is elfogadnak.
De hogy az ördögbe vezetik be három év alatt fokozatosan, ha már jövőre az lesz? A tv2 Mokka című műsorában Matolcsy György legalábbis azt jelentette ki, hogy 2011 január elsejétől mindenképpen 16%-os egykulcsos adó lesz, már csak azon megy a tanakodás, hogy ezt hány…..
Ma 2 in 1 posztot kaptok, méghozzá baleset témakörben. Elsőként jöjjön Pityi, aki egy rendőrökben csalódós, vétkes által felelősséget el nem ismerős sztorit küldött. A napokban átélt élményemet szeretném leírni Önnek és arra szeretném kérni, ha lehetséges tegye fel az…..
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
A szeptember az a hónap, amikor még nem értek véget a nyári útfelújítások, de elkezdődött az iskola szezon, aminek egyenes következménye az, hogy a nagyobb városok bedugulnak, senki nem halad, viszont kékülő fejjel üvöltöznek a sofőrök. Gyula még jó helyzetben van, mert…..
tizen9 2010.09.09 11:00:37
@egyittlakó:
"Ez itt nem egy jóléti állam, ahol az adófizetők pénzéből nyuggerek, hajléktalanok és babakocsis anyukák extra közösségi utaztatásával kellene akadályozni az autósok forgalmát(sok szennyező busz, adócsaló taxis hiénák)."

Méghogy nem vagy frusztrált...
tizen9 2010.09.09 11:09:11
@szaGértő:
2000/óra? Óccsó vagy :)
Én sem jártam már busszal, vagy vonattal pár éve pont ilyen okokból.
autózz! Déjà vu Győrben 2010.09.04 10:09:00
Aki egy ideje vezet autót, abban biztosan kialakult az idők során, hogy a közlekedők melyik alfajától tart kicsit jobban, mint másoktól. Bazsi esetében ez egyetlen nap alatt eldőlt, méghozzá elég pontosan behatárolva. Rá a kombi audis női sofőrök vadásznak. Vigyázzatok velük,…..
6 éve szívok az álláskereséssel (6 ev 6 munkahely legalább, de úgy érzem, hogy mindig csak nagyon rövid időre vesznek fel, kihajtanak, aztán eldobnak),Valószínűleg, ha ebben az évben nem voltam 30-50 állásinterjún, akkor egyen sem, és mindezt úgy, hogy közben feltűnés nélkül…..