Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pickup

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen fordulnak hozzánk: autót vennének, mire figyeljenek. Tessék, összegyűjtöttünk egy maréknyi tanácsot a rizikófaktor minimalizálása érdekében. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tojásoslecsó haverja nem semmi gépet lőtt. Gyanítom, hogy ebből a gépből az eddigi legrosszabb magyar fog épülni.Igen, és ennek magyar forgalmi engedélye van. Kérdés, meddig..Nem tudom, hogy mit akarnak belőle formálni, de egy biztos, szép nem lesz..Nagyon zorall. A Charade-ok…..
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
pickup 2010.04.29 22:06:31
@gabesz27: hát akkor egy brókernek ,ügyvédnek politikusnak ezt magyarázd el hogy swift is ugyan oda elvisz mint egy akár milyen autó.bár egy vw,vagy audi 1,9 tdi is megáll 5-5,5 ből,és legalább alkalmas napi több 100 km levezetéséhez...
pickup 2010.04.29 22:02:02
@Dövan: ezért szerintem nem lehet őket büntetni.nem?