Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Tzirmi

3 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keep on Tzirming Come As You Are 2016.12.27 00:56:34
A játék...Na ez nem lesz egyszerű...Ha hivatalosak akarunk lenni, storybased minimalista action platformer thriller. De ez fáj. Amikor így gondolok arra ami a fejemben évek alatt össze állt, konkrét fizikai fájdalmat érzek. Szüleim ismernek, tudják, hogy mindig jár valami máson is a fejem, mint a…..
Keep on Tzirming Gimme Shelter 2016.12.27 00:37:11
Akkor kezdjük is a tükörrelCélok:Intelligens rendszer tervezése a frissen felújítás alatt álló lakáshoz, ami képes információs központként funkcionálni, hangérzékeny (szigorúan angol nyelven, nincs egy életem az egészre), válaszra képes, illetve a külső perifériákat képes kezelni.Technológia:Analóg…..
  2016 vége.Végre kéne csinálni valami pozitív dolgot is, amit át lehet vinni a következő évre, és ha már úgyis két projekt fut párhuzamosan, gondoltam lássunk neki a dokumentációnak is.Illetve ha már így alakult, a törekvéseimmel örülnék, ha kicsit több embert magammal tudnék rántani abba a…..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.25 09:34:00
Túl drága a TiVo az amerikaiaknak: a korábban 4.4 milliós előfizető-táborból mára 2.7 millió maradt csak, mert a kábelszolgáltatók és a műholdas műsorsugűrzók olcsóbb set-top boxokat kínálnak, és akkor még nem is beszéltünk a lassan egy sima DVD-lejátszó áráért…..
Mr. Tzirmi 2009.12.01 12:36:37
@MajdnemAraya: Őszintén szolva az utóbbi idők általam szemlélt terméséből (főként most a Comedy Centralra kattantam rá), hát...
Toronymagasan veri a How I Met Your-t, aminek nagyon jo fordítása, ám rémes szinkronja van szerintem.
De azért itthon persze csak angolul nézegetem :)
Ledőlt egy fal, John Cleese és társai végre vettek egy nagy levegőt, és saját YouTube-csatornát indítottak, amin ugyan egyelőre csak 24 videó található (öt nap alatt került fel ez a mennyiség), de jön a többi is, yeah. Persze nem MP lenne, ha nem készítettek volna egy videót az…..
Mr. Tzirmi 2008.11.23 15:30:19
Ha sci-fit emlegetnek, akkor a legtöbb embernek a Star Wars, a Star Trek, esetleg a Stargate vagy a Dűne univerzuma jut eszébe. Tény és való, ezek a világok már annyira beleivódtak a köztudatba, hogy nehéz melléjük felnőni. Ugyanígy játékoknál is általában ezek a nevek…..
Aki valaha játszott a Half Life 2-vel, az nehezen fogja kitörölni emlékezetéből a Combine-katonákat, akiket hatalmas mennyiségben kellett irtani a játék alatt. Ők voltak az igazi gonoszok, akik sunstick-el (tud erre valaki normális fordítást??) püfölték a civileket, és akik az…..
Az utazókat ingyen wifivel, valamint nagyon olcsó wifi routerrel csalogató FON közösség a hivatalos bejelentés szerint immár több mint egymillió regisztrált taggal rendelkezik.A háttérből a Google és a Skype által pénzeli az "oszd meg a közösség tagjaival otthoni…..
comment:com Promóképek halomban 2008.07.23 11:00:00
A SpoilerTV oldalain böngészgetve találtunk mindenféle promóképet, jó szórakozást hozzájuk. Amiket spoileresnek ítéltünk, a tovább utánra rejtettük. Lindsay Lohan az Ugly Betty forgatásán, kissé elhanyagolt állapotban: INDAFOTO.slideshow.run({…..
A Tv2 ugyan mélyen hallgat, biztos negyven oldalas titoktartási szerződést kötöttek még a stúdió takarítószemélyzetével is, pedig egy marginális amerikai szaklap, a Variety már megírta: A Tv2 a Big Borthert is fejlesztő Endemoltól megvette a Divided című kvízshow formátumát.…..
comment:com Spoileres Emmy-videók 2008.06.19 10:21:00
Az LA Times idén rendezett egy ún. screening-sorozatot, amiben fogták magukat, és a szerintük Emmy-esélyes sorozatepizódokat bemutatták egy pár újságírónak, behívták az adott széria szereplőit, és érdekes kérdéseket tettek fel nekik. Akik naprakészek az idei tévés évaddal…..
Az Amazonon már megvásárolható, illetve előrendelhető a Nintendo DS-hez készült Guitar Hero, mellyel buszon, okmányirodában vagy bármilyen sorban állva játszhatunk. Június 22-ég kell várni, akkortól szállítanak. Minden függőnek ajánlott.Via Boygenius..
Bigyóblog Lézerébresztő 2008.01.29 14:53:14
Újabb remek ébresztőórát találtunk, amivel biztosan nem alszunk vissza. Legalábbis nem könnyen. A csörgést ugyanis csak akkor tudjuk leállítani, ha pontosan a céltábla közepére irányítjuk a sugarat. Remek ajándék hétalvóknak.Via Übergizmo..
Ez a karácsonyfa Madridban áll, a Nuevos Ministerios előtt. Ezzel kívánunk minden olvasónknak boldog karácsonyt. Via Übergizmo..
Mr. Tzirmi 2007.12.24 15:08:15
A kormány belapátolna még néhány milliárd forintot a Microsoft ablakán. A szabad szoftver közösség pedig tiltakozó akciót szervez a várható MS-függőség ellen: tiltakozásunkat akarjuk kifejezni a kormány felelőtlen, közpénzeket pazarló döntései és a Microsoft monopóliumát…..
Az NBC mindent megtesz annak érekében, hogy a Knight Rider remake, amit tulajdonképpen egy új sorozat backdoor pilotjának szánnak (á lá Battlestar Galactica mini annak idején) a "legnevetségesebb film ever" címért szállhasson ringbe, mégpedig világbajnoki esélyekkel. Az…..
Mr. Tzirmi 2007.12.14 15:07:18
Valahogy a Microsoft belekerült egy negatív spirálba. Ott tartunk, hogy ha valamit véletlenül jól, pozitívan is sikerül kommunikálniuk, valahogy az is a végén egy kicsit a cikitengerbe vész. Ok, lehet, hogy egy kicsit igazságtalan vagyok. Mert például a Vista mitől ne lenne kúl egy…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Nem győzöm eleget mondani: Doc Martin, Doc Martin, Doc Martin, méghozzá az egyik legizgalmasabb résszel ma ötkor a Dunán. Aztán szomorú szívvel intsünk egy pá-pát a Bolygónk, a Föld (18.30) című angol sorozatnak, ami az utolsó részéhez érkezett az m1-en. Ősszel került a…..
Télen például melegíteni. Kávét, teát. Egytálcával is megoldhatjuk ezt, de mennyivel szebb a Byung-seok You tervezte kerámiatálca...
Bigyóblog Fényképes egér 2007.11.12 14:01:00
Az egyik legtöbbet használt tárgy a számítógép előtt ülőknél az egér. Ha szeretjük szeretteink képét mindig magunknál tudni, folyamatosan nézegetni, a legjobb megoldás, ha a képet beletesszük az egérbe. Csak ki kell nyomtatni, kivágni és belehelyezni. Az egér egyébként 27…..