Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lanu

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön ma egy kis dobpergés és eredményhirdetés! A The Room magazin előfizetés nyertese Katona Dorottya! :) Gratulálunk neki!!!! A részletekről hamarosan levélben értesítünk. Köszönjük MINDENKINEK a rengeteg videó megosztást! :)Hamarosan új játék következik! ;) ..
lanu 2012.05.03 21:31:55
Tyler Shields Hollywood csúnyán elmebeteg, ám annál zseniálisabb celebfotósa, akinek kamerája előtt a hírességek többsége legalább egyszer vonaglott már. Figyelemreméltó tehetsége alapján, talán nem alaptalanul feltételezzük: ha Tyler csak egyszer keze közé kapná a mi…..
Emlékeztek még arra a lengyel fotósra, akinek a Normafa utcai – mint utóbb kiderült – még csak a tervezés fázisában tartó házáról közöltünk képeket? A posztra érkező kommentekben több észrevétel, kritika is megfogalmazódott...   Például:   „Mi a…..
Eddig is imádtam, amit Tomcsányi Dóri alkot, de talán ez a project tetszik eddig a legjobban tőle. Szeretném nektek bemutatni Dóri új kollekciójának kampányfotóit, melyek nagyon-nagyon csábítóak. Szeretnivaló élénk színek és formák mesteri kombinációja. Dórit…..
lanu 2011.10.19 21:26:49
Az első feltételezésem az volt, hogy ezek a darabok egy ma már ősz művész fiatalkori munkái, melyek valamikor a 60-as években kerülhettek fel valahol egy padlásra, most meg, több évtizednyi pihenés után valaki – talán az új tulaj - egy lomtalanítás alkalmával leporolta és lehozta onnan őket. Pedig…..
"Sosem gondoltam volna, hogy valaha tetszeni fog" rovatot nyithatnék lassan... A Monki Bolla pulóver is egy példa erre. Gyerekkoromban mindenki nagymamája ilyet kötött és ebben villogott a szülinapi zsúrokon. Akkoriban nem tetszett, most azonban valamiért kifejezetten viccesnek…..
lanu 2011.10.12 17:19:27
ANNENN Új cipő a láthatáron 2011.10.08 13:46:00
Már néhány hete egyre csak fokozódik bennem a vágy egy új cipő iránt. Nagyon furcsa dolgok történnek velem mostanában. Bementem az Allee hatalmas Humanic üzletébe s rövid időn belül, azon kaptam magam, hogy a férfi cipőket nézegetem. Ugyanis ott láttam meg azokat a fazonokat,…..
ANNENN Újdonságok a szekrényeben 2011.10.09 18:21:00
A napokban viszonylag sok új holmit szereztem be, melyek nagy részét most second hand boltokban vásároltam. Íme az első adag az újdonságokból. Egy futurisztikus gyapjú Zara mellény egy pécsi turiból. Alatta egy pamut kardigán az óbudai Stop-Shopból, egy noname boltból. Végül, de…..
ANNENN Frizkó after Hairclub 2011.10.06 20:33:00
A héten végre sikerült ellátogatnom a pécsi Hairclubba, hogy beváltsam a legjobb barátnőmtől kapott "utalványom". Körvonalakban tudtam csak, hogy mit is szeretnék a fejemen látni. Nagy reményeket fűztem ehhez a fodrászlátogatáshoz, nagyon kíváncsi voltam, hogy a…..
ANNENN Monki onlineshop ♥ 2011.10.03 14:04:00
Véééégre megérkezett! Már annyira vártam, hogy végre itthonról is be lehessen szerezni Monki holmikat. S láss csodát, a kívánságom teljesült! (Egyszerre kettő is, de erről hamarosan többet...;) Az alábbiakban néhány moodboardot láthattok a kínálatból és az én abszolút…..
lanu 2011.10.06 16:32:16
A családi mesterség átadása a népmesékben általában apa és fia között szokott megtörténni. A mi történetünk abszolút értelemben ugyanerről szól, egy kicsit azonban mégis másképp. A magyART sorozatban ma bemutatásra kerülő tehetség ugyanis egy ifjú hölgy, aki ötvös édesapja nyomdokait követve,…..
lanu 2011.10.01 14:17:33
Meglehetősen faramuci helyzetbe kerültem, amikor a magyART mai kiadásához válogattam a beérkezett anyagok között, végül is Törő Balázs aka Torobalára esett a választásom. A szitu ugyanis az, hogy a jelentkezés utáni rutin levélváltásokra valamilyen okból kifolyólag nem került…..
ANNENN Enn's outfit today 1.1 2011.09.23 19:30:00
Így ősz kezdetén kedvet kaptam az "arany" árnyalatokhoz. A visszafogott öltözékem egy nagy pillangó gyűrűvel és extra large borítéktáskával próbáltam feldobni. Szeretem, ha a kiegészítőkben is visszaköszön a ruha egy-egy színe, most épp a kék és az arany.Ruha:…..
Márton Szilárd L. Magyardécsén született, Kolozsváron nevelkedett, és idén ugyanitt sikerült befejeznie a bölcsész-alapképzést is. A 25 éves fiatal tehetség körülbelül hét éve foglalkozik a fotózással, valamint a valóság torzított, ám nem feltétlenül torz…..
lanu 2011.09.20 21:29:32
S folytatódik a szülinapi szemle, ugyanis a legjobb barátnőmtől egy ajándék vágást kaptam, mely a Hairclubba szól. :) Nagyon izgatott vagyok, hogy vajon milyen külsővel távozom majd a szalonból. Egy biztos, valami bob várható, mert még mindig nagyon tetszenek ezek a fazonok.…..
lanu 2011.09.18 21:44:04
Manzárd Café Cicák szkennelve 2011.09.17 09:30:00
A címmel el is mondtam minden fontosat. Igen, valóban olyan képek jönnek a folytatásban, amelyeken szkennerbe rakott (vagy arra ofkorsz, hogy maguktól felmászó) álló, ülő, fetrengő cicák vannak. Az ötlet kitalálója Jonny, egy 26 éves New York-i operatőr és kockafej, aki The Cat…..
lanu 2011.09.18 09:36:59
ANNENN Ann's outfit today 1.0 2011.09.15 09:35:00
Tegnap megnézhettétek Enn szettjét, ma pedig az enyémet. A Je Suis Belle felső a közös pont, annyi különbséggel, hogy én a fekete-fehéret választottam, míg Enn a kék-pirosra szavazott. Ezt egy régi H&M szoknyával kombináltam, ami így a képeket elnézve a kelleténél egy…..
...barátsága csodálatos, legfőképp a holland LaLisette márkánál. A 100% bőrből készült mókás táskákra az Etsyn találtam, ahol nem csak az állatkák, de az árak is szeretni valóak.   Fotók: Lalisette..
A blog indulása óta volt alkalmam már több alkalommal megtapasztalni az emberi hülyeség határtalanságát, de az, amivel most találkoztam, minden eddigit überel! Nem először és minden bizonnyal nem is utoljára kell deklarálnom, hogy alapvetően befogadó jellem vagyok, de az erőltetett polgárpukkasztás…..
lanu 2011.09.09 21:41:07
Végül is miért ne? Hiszen így szó szerint is vehetjük a beszédes tekintet fogalmát. Ennek ellenére nekem sosem jutott volna eszembe apró kis figurákkal és egyéb díszekkel dekorálni a szemem, épp elég a szempillaspirál, de úgy tűnik mások sokkal leleményesebbek. Az, hogy ennek…..
Tudom, csúcsra járatom a szürreális világokat álmodó fotósok, festők, illusztrátorok munkáiról szóló bejegyzéseket, de nincs mit tenni, ha egyszer tetszenek a képzelet határain túlmutató alkotások. Arról nem is beszélve, hogy harcolni ellene fölösleges, hiszen manapság már…..
Tavasszal sárga szemfesték után rohangáltam, most a körömlakk van porondon. Részemről egyértelmű kehheeeeelll!:) Persze nem találtam még meg a megfelelő árnyalatot, elég reménytelennek tűnik a harc, de nem adhatom fel. Hát persze, hogy a Chanel árnyalata tetszik a legjobban, no…..
Natsumi Hayashi japán fotóművésznő Tokióban él két macskájával. Hobbija, hogy olyan portrékat készít saját magáról, amelyeken a földtől elrugaszkodva, könnyedén lebeg az amúgy egyszerű és kevésbé izgalmas élethelyzetekben. Az önmagát és projektjét Yowayowa-nak (magyarul…..
Ez persze nem igaz, csak ő sokan vannak, mármint Tanai-Toguro Gyula. Saját állítása szerint, ha három szóval kellene jellemezni, akkor ő egy szangvinikus, szarkasztikus, szabadelvű, nagypofájú képzőművész, aki több világban létezik egyszerre és sokféle stílusban alkot, mert így jó neki. Ezért a…..
lanu 2011.07.02 09:30:15
ANNENN Pasztell falak előtt 2011.06.27 13:30:00
Már néhány képet feltettünk a facebookra is ebből a sorozatból, de most mutatjuk a többit is. Rengeteg klassz fotó készült, így szeretnénk a jókat mind megmutatni. Bár itt-ott meggyűlt a bajunk a stylinggal, helyszínekkel, kísérletezésnek nagyon jó lehetőség volt... A…..
lanu 2011.06.28 10:30:46