Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Impaller

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi rajzon két férfit láthatunk, egy idősebbet és egy fiatalabbat...
Impaller 2011.02.10 15:09:55
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Impaller 2011.02.08 19:35:22
Mondjátok meg ti, hogy mi látható a képen!..
Impaller 2011.01.17 15:09:07
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszem megtekinteni, listázni. Míg nyertest hirdetek, eltarthat pár napig.Holnap kezdődik azonban egy új nyereményjáték, amire azonban még nem találtam ki feladatot. Az 1 hétig fog tartani, részletek holnap...
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
A mai képen két sárkányt láthatunk. Vagy netán valami mást is?..
Impaller 2010.07.30 16:38:00
A mai képen egy csellón játszó hölgyet láthatunk, de valaki még látható a képen!..
Nem tudom, hogy velem van-e a baj, de én mindehol meztelen nőket látok!..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Utóbbi napokban megint sok játékajánlót kaptam, benne elég sok ingyenes programról. Hogy "Töltsd le szoftverbázisról" meg egyebek...Az az igazság, hogy ingyenes játékokkal nem foglalkoznék. Ennek oka egyszerű. Ingyenesek. Persze azok között is van nem kevés igazi vacak,…..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
Impaller 2008.07.21 08:50:49
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Na így rúgjál, védjél tizenegyest, ha a kamera a másik kaput mutatja... Többen küldték a hibát, itt éppen Bizkitman screenshotját láthatjátok. JSanyo meg egy másik érdekes kamerás bakit küldött: Ilyen szögből igen érdekes lehet szögletet rúgni... Végül egy poénos…..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
A játék max úgy élvezetes, hogy játékteremben játszod. Pisztollyal,highscore-al, hogy beírhasd hogy ASS.Komolyan lehet venni egy olyan játékot, amelynek a legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hogyan röpködnek az ellenfelek? Én szívesen lemondtan volna a dupla Rittbergerekről, ha…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
Most kaptam újra egy üzenetet, hogy valami "freddi" nevű nagyon okos gyerek továbbra is azt állítja, hogy ő én vagyok az indavideon és úgy kommentál. Például ittSzeretnék tisztázni valamit. Ha már voltam ilyen ügyetlen, hogy amikor sikeres lett a blog, nem változtattam…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..