Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pgreta

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha társat keresel férfiként, akkor lesznek olyan csajok, akik ki fognak készíteni. Ha szerencsés vagy, akkor nem fogsz mindegyikkel találkozni, de mindet elkerülni szinte lehetetlen. Az online társkeresőkön ráadásul hatványozottan vannak jelen, mert az az ő igazi terepük. De nem kell csüggedni, mert…..
Praxis Nem szóltak, hogy meghalt 2010.09.30 06:00:00
Sajnos nekem nincsenek jó tapasztalataim a Hetényi kórházzal kapcsolatban. A nagymamám például úgy halt meg, hogy a fertőző osztály szubintenzív szobájában volt egy másik beteggel, tehát összesen ketten voltak a szobában, és a nővérek csak akkor néztek rá (rájuk), mikor…..
pgreta 2010.09.30 10:01:45
@Bikli néni: Amikor én szültem, császárral, a szoptatás nekem is gondot okozott. Fogalmam nem volt az egészről, az a sok történet és elolvasott könyv nem ér semmit. Való igaz, a csecsemősök nem segítenek maguktól semmiben, de ott is visszatérő probléma volt, hogy az anyukák duzzogva inkább nem szoptattak, minthogy rákérdeztek volna... Én vettem a bátorságot: jön Hildegard nővér, mondom nem tudok szoptatni, és különben sincs tejem. Visszakérdez: megmutassam, hogy van? Erre elkapta a mellbimbómat, két ujjal összeszorította, majdnem becsináltam a fájdalomtól, de ott volt a tej! Be a kicsi szájába, mondta mit-hogy, majd elviharzott. Ez kb. 1 perc alatt játszódott le. Ugyan ez is egy rémtörténet lenne, amennyiben nem hálát éreznék iránta. A modora is bunkó volt, persze csak azért, mert én sokkal több törődésre és kedvességre vágytam, hisz akkor jött meg a kisbabám:) Minden nézőpont kérdése...
Ehhez hasonló inzultus engem is ért már. 15 évesen egy esés következtében a combomon nagyon fájdalmas zúzódás keletkezett, ami napok múlva sem lett jobb. A Péterfy Sándor utcai kórházban megvizsgált egy orvos. Közben megkért, hogy a bugyimat is húzzam le. Ugyan nagyon furcsának…..
pgreta 2010.09.14 21:13:04
@epres négercsók: Nagyon kedvesek vagytok, hogy ennyire aggódtok miattam. Miután már elolvastam a lapostetves hozzászólást, nem hiszem, hogy nagy meglepetés érne. Köszönöm ezt a hatásvadász képet is, bár ismétlem, cserélni kéne egy kissebbre, és talán fokozható lenne egy olyan pozícióval, amin a nunim is látszik. Ha gondoljátok, küldök magamról házipornót is, csak a nézettség végett.
Praxis Vegye le a bugyiját! 2010.09.03 06:00:00
Tisztelt Praxis!   Az én történetem másfél évvel ezelőtt kezdődött.Kiütések jelentek meg rajtam mindenhol és mivel kis koromban nem sikerült átesnem rajta, majdnem biztos voltam benne, hogy bárányhimlőm van. Akkor múltam el 18 éves és úgy tudtam, hogy már nem…..
pgreta 2010.09.04 14:23:07
@adamantium: Két orvos vizsgált meg két helyen, majd valaki (mint írtam nem tudom orvos vagy nem) készített egy röntgen felvételt. Talán nem voltam érthető. Dühös sem vagyok, ha így értelmezted a hozzászólásom, sajnálom. A dühöt inkább az egész kommentseregben érzem, mint ahogy azt is, hogy egy ilyen történet eleve hihetetlen a számotokra. Elfogadom, bár abból a szempontból sajnálatos, hogy egy panasz esetén talán esélytelen vagy. Ami nem jó, nagyon nem...
Amióta 13 évvel ezelőtt piacra dobták a Sötét zsaruk című sikerfilmet, a híres Men in Black (a továbbiakban: MiB) számos földlakóban azt a képzetet keltik, hogy mindössze egyfajta intergalaktikus (és paranormális) bevándorlási hivatal alkalmazottairól van szó, akik árgus…..
pgreta 2010.08.23 22:35:13
@beavereater: Jó kis történet:) Pasitól egyetlen alkalommal hallottam ennyire őszintén nyilatkozni egy "szellemes" esetről. Egy tükörben, ami az ágya előtt volt, valami manócskát látott éjjelente. Hiába mondtam neki, hogy valószínűleg csak magát látja, tükröt dobja ki... Jó kis gyászos hangulatott teremtett magának egy sötét színű lepellel, amivel letakarta. Onnantól persze attól félt, hogy kibújik alóla!:)
Egyébként ilyen zörejes dolgok tényleg sokunk éjjeleit zavarják néha: nálunk volt, hogy az egész család arra ébredt, hogy a tányérok, poharak törnek a konyhában, mintha teljes erőből vagdosnák a földhöz. Mire kiértünk, csend és rend:) Másik esetben valami úgy fejbe vágott, hogy hátra estem, és egy nagy púp nőtt a homlokomon. Tegyem hozzá, anyukám és öcsém épp rám nézett, mert hozzájuk beszéltem, miközben egy másik szobába siettem. Nem, semmi nem volt a közelemben, egy árva gerenda sem:) Akkor pár napig rosszul aludtam:) Illetve azt hiszem ma sem megyek egyedül wc-re:)

Tiboru nagyon örülök, hogy ráakadtam a blogodra, lesz mit olvasgassak egy ideig. Nagyon tetszenek az írásaid!:)
Szép estét nektek!
pgreta 2010.08.24 21:16:09
@Rókakígyó: Hm... Ezzel a várjunk egy pár percet dologgal nem is volt baj. A csatazaj beálltakor a "nappali" hirtelen tele lett. Nem tudom meddig, de óráknak tűnt, amíg ácsorogtunk, igazából senki nem mert kimenni Az ámulatot csak egy "bazdmeg" szakította félbe. Aztán vettük a bátorságot, majdnem kézen fogva kimentünk. Addigra csend lett. De az egyéb esemény is mindig több ember előtt zajlott, valahogy a képzelődést kizárnak tartom. Amúgy az AK szuronyt nem én tartottam, az egy másik történet (az mi az? AK 47-ről hallottam, talán kalasnyikov? Azon van szurony?! Bocsi, nem vagyok egy harcias némber:-)). Nem jellemző rám a spiritualitás, de azt hittem, becsinálok félelmemben:) Bár az éjszakai sétáimhoz néha fel kell ébresztenem a férjem, az ilyenkor mutatott indulat miatt ezt kétszer is meggondolom!:)
Jajj, egyébként az UFO témához nem is szóltam: hiszek bennük, csak ne a predátor féle legyen, mert akkor már nekem kell kimenni a párom helyett. Egy olyan rücskös zöld tárgyat beszerzek, a győzelem nem biztos, de a helyzeti előny tuti:)
Szép estét nektek!
***Címlaptündér, Petike, köszi a főcímlapot!***Egy meglepő tényt tárok a széles néptömegek elé: a tudós is ember. Amikor este leveszem a fehér köpenyemet a kutatóintézetben, a benti papucsot utcai cipőre cserélem és beülök a felső-prémiumkategóriás autómba, elindulva a…..
pgreta 2010.06.03 12:38:47
@Frick László Emlékzenekar: Hideg...:)Aztán meg látom, neked sem lehet okod panaszra:) Jelzőkkel ne fáradj...:) Nem tudsz olyat írni, amit a hozzád hasonlók már le ne írtak volna. Mivel egyéb elfoglaltságuk nincs...:)
pgreta 2010.06.03 13:51:42
@Frick László Emlékzenekar: Nekem nem írogat senki, mert itt nem szoktam kommentelni. Nem merek?:) Arrogáns és trágár hozzászólásokra? Nem szeretnék. De hát ezt Te is tudod...:) Ennyit simán kinézek belőled:) Egyéb "életképek" rólam... Egyre messzebb jársz az igazságtól:)
Érdekes a felvetett kérdés, milyen következményei lehetnek, ha a tanú vallomást véletlenül kihangosítja a bíró a többi tanúnak?Szia Zugügyvéd,A minap beidéztek tanúként egy vidéki bíróságra. Miután rögzítették, hogy megjelentem, kiküldtek a folyosóra várakozni, a majd a…..
Varánusz Házasság reverendában 2010.03.13 08:00:00
"...ne paráználkodjatok többet mint ami jól esik, -mondá az Úr- és megteremté az álszentséget az ő igen nagy kegyelmében...."Egymást érik a különböző katolikus iskolákból kipattanó szexbotrányok. Nem kivétel ez alól a jelenlegi pápa, XVI. Benedek egykori müncheni…..
Minden negyedik évben fontos a politikai pártoknak, hogy megmutathassák az embereknek, mennyi pénzt is tudnak elkölteni (szerintem teljesen feleslegesen) a város elcsúfítására. Mintha attól függne, hogy balra, középre, jobbra, előre vagy hátra szavaz a szerencsétlen…..
pgreta 2010.03.13 12:09:40
@volánrulz: nem azért tépik le, mert Pörzse Sanyi a nép nevében népítéletet hoz, jelesül 20 évet ad a 20 évért. Ráadásul tiszta erővel. Érted, tiszta erővel. Vannak elegen, ragasszanak csak tovább.
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..