Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sobee0225

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sobee blogja A SZISZI 2010.03.22 17:39:58
HÁt Szisziről annyit szeretnék mondani ha szép lány,aranyos,csöcsös,jó a feneke fain lány imádom nagyon attól függetlenűl h bökném a fosóját xD -.-"kb 160 valahány centiméter,szőke hajavan(ha még szőke de lehet barna lehet h szőkésbarna) hát gatyáthord,cipő van a…..
Tudtam én h nem gondolod komolyan...nos hát ez érdekes sztori... hazafelé jövet felhív Betti sírva h osztálytársa pofánvágta... oda mentem a srác elfutott... és még ő ordibál velem h miér ijesztettem el?? kivagy te??? úristenn már azt is sajnálom h szó volt olyanról h…..
Érdekes napom volt... nem tudom h jó-e vagy rossz...Na szóval felkelltem,msneztem,ricsivel még picit röhögcséltünk csak hamar lefarcol mert ugyebár valentin nap éshát asszonya van:D nem baaj Valentin nap... nem haragszok emiatt:D utána dumáltam Sziszúmmal meg hívtak Dani-ék h akkor…..
Sobee blogja Szombat...xD 2010.02.14 11:24:00
Hát hol is kezdjem?? fél 4kor értünk haza (hajnalba Bro szülinapjáról)fél 1 kor kelltem... Mindenki aludt még kivéve Anyut ő már valamerre csavargott:D mind1 lényegtelen:DBekapcsoltam gépet MSN,zene + megnéztem íímélemet stb stb... unatkoztam nem tudtam mit csináljak elkezdtem…..
Sok a kérdés... Kevés a válasz... Én változtam??vagy mindenki más körülöttem?? Nem tudom mi van velem,másokkal... Senki nem mond már el semmit... Bennem van a hiba??bennetek?? nem tudom sajnos... mindenki másra mutogat valyon azér mer nem veszik észre ha változnak??vagy mer…..
Sobee blogja Hát most na... 2010.02.13 15:09:00
Ilyen is kell néha... (Hát csináltam új blogot... régit tudni tudom csak belépni nem tudok) Tegnapi nap az érdekes volt... Találkoztunk végre Sziszivel[én hülyeségem miatt sajnos eltávolodtunk egymástól...] Pedig én szeretem még mindíg,bármite megtennék érte csak nem…..