Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarcastrophe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
sarcastrophe 2019.04.17 22:01:29
@Elar: Meghaltam :DDDDD
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
sarcastrophe 2016.04.05 15:24:08
@kódex: Hmm..igazából úgy könnyű érvelést várni, ha alapból negatív indíttatással állsz neki valaminek. Szerintem megannyi dolog miatt élvezetes a TWD, pl.: vajon mit tapasztal egy zombiapokalipszisben született csecsemő, miként hat a fejlődésére? Milyen szabályok lesznek érvényesek ember-ember közt? Egy teljesen lepusztult világban miféle törvények uralkodnak, hogy alakul 2 csoport háborúja? Mi lesz a járvány "megoldása"? Megtudjuk é hogy megállítható e, bár a sorozatban eltelt évek távlatából erre kevés esélyt látok. Tény, ezek mind kérdések, amikre vagy választ kapunk, vagy nem. A karakterek kidolgozása szerintem példaértékű néha, a logikai bukások ellenére is (emberekről beszélünk amúgymeg). Én az általad említett GoT-ot bírtam kemény másfél részig, érdektelennek tartottam, és továbbra sem érdekel. Viszont veled ellentétben én nem kérdezem meg egy olyan sorozat lényegét, ami alapból nem érdekel.
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
Mindig izgalmas történet, amikor korábban bizonyított zenészek állnak össze egy új produkcióban, hogy újraértelmezzék magukat és egy kicsit kimerészkedjenek megszokott terepükről. Első ránézésre a Fluor és Diaz alkotta Wellhello is ilyennek tűnhet, jogos hát a kérdés: az…..