Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EASY

241 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Komód 2015.04.24 18:09:46
Avagy hogyan lesz egy könyvespolcból először TV állvány, majd fiókos komód...   Évekkel ezelőtt polcból TV állvány lett. Újraértelmezés. A már elkészült ágy dekor borító anyagát használtam a fiókokon is. És a fedlapon is. Már csak a fogantyúk…..
Nem panaszkodom. Egész évben alig, az utolsó másfél hétben pedig sokat haladtam, hogy év végére kicsit rendeződjön a helyzet. új ágy. ezt már nagyon régóta terveztem előszoba,bontás után. mindennek lett helye. új étkezőasztal, a régi felújítása után. 30 éves…..
Március óta nem blogoltam. Az életem ismét CSAK a munkáról szól. Ez így nem mehet tovább. Változások jönnek...
   Előszoba Konyha  Fürdő     ..
Megint vége lesz egy évnek... Ismét (szinte) csak a munkáról szólt az év. Miután tavasszal nem tudtam elhagyni az országot, a maradás mellett döntöttem, ismét el kellett kezdenem berendezkedni. A döntésemet nem bántam meg, elmondhatom, hogy megbékéltem a jelenlegi munkával,…..
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Tátra 2013.11.08 20:56:25
..
..
Még tartoztam egy pár információval Kanada kapcsán. Aki hasonló célokat dédelget, az nyilván tisztában van vele, hogy a "magyar kivándorlás" a vízumkényszer eltörlése után, lesokkolta a kanadaiakat. Érthető okokból... Hiszen szegény kanadaiak nem tudták, hogy Magyarországon…..
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Canada 2012.10.15 21:04:23
Sok évvel ezelőtt már vágytam erre. De fogalmam se volt hogy kezdjek hozzá... Halogattam, könnyen találtam kifogásokat. Egy része valós, hiszen ingyen nem jutsz el olyan messzire. Kell tehát pénz, és hasonló források, amiből finanszírozza az ember az álmát... Lehetetlen (a szó…..
EASY 2013.05.05 18:52:41
@Kalenyák Edina:
szia
az új emigrációs törvény miatt sehogy... nézz utána nyugodtan. Kanada megunta a "magyar menekülteket", ezért úgy szigorította a beutazást, hogy ellehetetlenítse a munkavállalást, vagy bevándorlást...
Az én apám Az én apám Tanár volt, az élet tanára, Máig él bennem temérdek okítása. Oly sok mindent mutatott, S vele oly sok mindenre tanított. Mi fontos, mi lényeges, Mi bizonytalan, mi végleges. Az élet értelmét is neki köszönhetem, Hisz ma már tudom, mi okból létezem.…..
A lakásban sok munkát elvégeztem, már csak a fő víz csapot kéne kicseréltetni. Leraktam az alumínium küszöböket, felfúrtam a karnisokat, sok limlom-ot eladtam, előkészítettem dobozokat, stb. Megvan az ember a rendszeres felügyeletre is. Munkájába vágóan tud albérlőt keresni,…..
1. Canada Elkezdtem az apróságok eladását. Összeszedtem sok mindent amit eddig is csak jobbról balra pakolgattam. Megy fel a vaterára minden... Ha 1 ft-ért is megy el... legalább valakinek hasznos lesz, én csak kidobnám. Szőnyeg, polc, régi telefonok, számtech cuccok... stb...…..
Technikai megfontolásból elköltöztetem a blog minden olyan eddigi és ez utáni bejegyzését amiben építéssel, bútorokkal kapcsolatos tartalom van. Új blogot indítok ezzel (és csak ezzel) a tartalommal. EASY MADE - made by easy A jövőben minden kreatív bejegyzés ide fog kerülni. ..
Nem tudom mi a magyar neve, talán nincs is neki. Már régóta gondolkodom egy ilyesmin, és eddig még sehol nem láttam, még hasonlót se... Ma adtam át Gergőnek (és a csapatnak), így csak most publikálhatom. A képek többsége telefonnal készült, a minőségért elnézést. Mivel…..
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Karcsi 2012.12.13 12:33:18
Picit elmaradtam a helyzetjelentéssel. Egy nagy projekten dolgozom, ez viszi most el az időmet. A hétvégén letudom, utána már rekreáció van januárig. Idő közben bekerültem a GENTLEMANS poker klubba, érdekes, és stílusos új emberekkel ismerkedtem meg. Rendkívül inspiráló…..
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Utilapu 2012.10.19 17:26:14
Az útlevél készül. 30 nap múlva akár már mehetnék is. Időközben sikerült személyesen beszélgetnem egy barát barátjával, aki nemrég érkezett vissza onnan. Feleség, decemberben jön a kisbaba, úgyhogy náluk nyilván más a helyzet. Nagyon jó fej a srác, sok mindenben egy…..
Rég volt ilyen nehéz kiválogatni a blogra kerülő képeket. Midig sokat fotózok, sok kép készül. De ilyen hegyet még nem láttam. Sok gyönyörű kép készült... Ahogy Pali fogalmazott út közben, ez az ILLÚZIÓK hegye... :) Mindig azt hittük, mindjárt vége... :) Nehéz menet volt,…..
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Sziget 2012.08.15 13:16:23
Ahogy a villanyszerelők mondják... fontos a megfelelő szigetelés... Túl vagyunk a szigeten is. Ezt már nem adták olcsón, de túl vagyok rajta. Jövő héten jön a SZIN, aztán vége. Idén kevesebb bajom volt vele mit tavaly. Igaz több biztonsági vigyázott a területre, mint tavaly.…..
A felén túl vagyok. Ez sem ment könnyen, és a cégtől továbbra sem kapok egyetlen dicsérő szót sem. Mintha minden amit csinálnék, szar lenne. Pedig tudom, hogy jól csinálom. Nagyon is jól... De ez a cég soha senkit nem ismer el, és nem dicsér meg. Nyilván ezért állnak hozzá úgy…..
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! EFOTT 2012.07.08 19:58:00
Az elsőt túléltük. Bár nem sokon múlt... Nehéz szakasz volt. Az időjárás sem kímélt minket. 40 fok árnyékban, jégesős viharral váltva. 2 nap is is olyan áldást kaptunk a nyakunkba, hogy az csak na... minden híradó beszámolt róla, de a helyszínen élőben azért ez durvább…..
Holnaptól fesztivál. Idén minden eddiginél több, és durvább. Az elkövetkezendő 2 hónapban az alábbi fesztiválokról érkeznek beszámolók... Kronológiai sorrendben: Efott, Balatonsound, Hegyalja, Sziget, Szin ..
Aki ismer, vagy aki olvassa a blogot minimum 1 éve, az tudja, hogy a nyár 90%-a nálam miről szól... Fesztivál szezon jön ismét. Idén durvább lesz mint eddig bármikor. Eddig 5 fesztivál látszik. ÖT. Ez hosszú heteken át tartó, napi 20 órás munkát jelent. Legalább nem lesz időm…..
Durva volt. Az elmúlt hetekben 2x is nekimentünk az Alpoknak, és mindkét alkalommal nagyon goromba arcát mutatta a hegy. A mászás bizony mászás... nem játszótér. Azt hiszem jobb ha a képek beszélnek helyettem. Zolinak ezúton is köszönök mindent... 2. alkalom ..