Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.S.Andi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem véletlen, hogy gyermekünk kedvességet, gondoskodó szeretetet vált ki belőlünk, édesanyákból,  hiszen ezzel biztosítják maguk számára a túlélést. Ez az báj, ártatlanság, tündériség  a fő eszközük. De emellett boldogok és játékosak is. Miért?  A…..
  Ahhoz, hogy kialakuljon a biztos kötődés anya és gyermeke között, meghitt, örömteli, szeretetteljes kapcsolatra van szükség. Nem elég, ha megszoptatjuk, megetetjük, átpelenkázzuk. Több kell! Átadni neki azt a szeretetet, amit érzünk iránta, megüzenni neki, mit jelent…..
  Az elmúlt néhány évtizedben hihetetlen mértékű társadalmi változás ment végbe. A feminista mozgalom egyik meghatározó vívmánya, hogy a NŐK fizetést kapnak munkájukért. Ez nem jelent mást, minthogy a patriarchátust, a több ezer éves, világon mindenütt…..
  Házasság. Vajon ki miért házasodik össze és vállalja önként a feleség szerepét? Hogyan gondolja, álmodja és építi fel?  Pár évvel ezelőtt, mikor még a társas élet rejtelmeiben éldegéltünk kettecskén, kötetlenül, mindenféle felelősség nélkül, szentül…..
  Az elmúlt egy-két évtizedben gyakran halljuk külföldön és itthon egyaránt, hogy a család válságban van. Sokak szerint el kell fogadni, hogy új együttélési formák vannak kialakulóban és a hagyományos családmodellek ideje lejárt. De a többség szerint –…..