Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catherine De Winchester

82 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
Felfedezésem tárgya,hogyaz internet kétfajta receptet kínál (illetve hármat, de az utóbbira már ügyet sem vetnek a gyakorlott konyhabubusok SE).  1.) A leggyakrabban előforduló, guglistáknak egykeresőszavas receptek.Feltételezi, hogy az oldalt illetve az internetet csak olyan, hat…..
- Én állat... ...nagyjából ez volt a második gondolatom, körülbelül a film második percében. Eljöttünk az első nyilvános vetítés napján, az első időpontra, mert úgy tűnik, valami velemszületett önkínzási hajlam arra sarkall, hogy olyan filmeket nézzek, amin bőgni…..
Mindig elkezdeni a legnehezebb.Ezen rugózom vagy félóráig, aztán az egész sztori csak úgy kiszalad az ujjaimból. Vagy nem. A nap egészen jól indult(elállítottam az esőt, szereztem uzsonnát), de egészen trágyamód folytatódott, példának okáért, a három napomat kidobhatom az…..
Dejó, legalább a Text Edit megvan az asztalon! A Safari nagyon lassú, úgyhogy megírom és bemásolom.A történettel azóta sem haladtam, ez van.Szerzek írógépet.Majd.Ételt(By Huginn) kéne venni, de nem tudom rávenni magam, hogy mégtöbbet költsek, ami vicces, ha azt nézzük, hogy…..
Jobb nem jutott eszembe.Unalmas, keddi nap van, és a káposztalé a fejemben már reggel nyolckor forrásnak indult.És ennek úgy tűnik, még nincs vége.Igen, még csak délután egy van, és én itt fogok ülni délután ötig.Nem a tanulással van gond, hanem hogy mindent ötször kell…..
Hogy mennyi minden tud történni 1,5 nap alatt... Nem volt semmi gond egészen addig a számig….Hétfőn, miután posztoltam,ment tovább a zenebona, a hölgyemény odébb tolta popsiját, szóval élveztem, ahogy a többiek zenéltek. Aztán bejött egy fickó egy sámán dobra hajazó…..
Catherine De Winchester 2013.08.16 10:05:41
video.yandex.ru/users/cellenn/view/80/

Nagyban hozzájárult mostanában a lelki nyugalmamhoz...meg persze ha unnád az angolt :)
Nnna, végre érdekes fejezet, a történet „halad” tovább, gyakorlatilag még mindig a másik könyv elején járunk. Tyrion, hajóval a keskeny tengeren.Mi, fanok, már sejtjük, hova tart.Bagatell, lényeg, hogy végig részeg, a gyomra nem bírja a hajóutat. Reggel ébred, Pentosban,…..
Jóformán mindegyok könyv halállal kezdődik.Itt sincs másképp, a Fal alatt vívott csata után hatbőrű Varamyr, a varg haldoklik.A csata után a sereg szétszéledt, mindenki, amerre látott. Fetreng, haldoklik és szenved, egy Thistle nevű lándzsaaszony hordja neki az ételt, közben…..
húúú, olyan dolgok vannak, ott, hogy én besza-behu...XD Mármint Ebay-en.Dúrvás. Szerezni kell dombornyomott kártyát, muterék sara, hogy most jöttem rá, nekik van^^húú, lesz itt verekedés...asszem a teszvesz le van ejtve, legalábbis jósokáig. Ma volt munka, este lesz Rumnapló,…..
Bocsi.Tényleg. Az a valami: sutyiba hallgatom fülhallgatóval(tényleg: meghallgatod a fülem?:P) a sóderklubot, jönnek a látogatók, igen, most kiállításassziszt vagyok, persze, halál, csönd, következőben pedig majdnem lefordultam a székről...a röhögéstől,…..
   "Ez a ló megkaphatná az év hőse címet,mert halálos sérüléssel, méltóságteljesen vonult le a pályáról a hétvégi vágtán. A halála emberi mulasztás. Emberek! Szeretjük az állatokat?"     Originally posted By: Hajni…..
  Ha érdekel, az Üveg part Kaliforniában, Fort Bragg város mellett, a MacKerricher Nemzeti Park közelében található. A 1960-es évekig a környezetvédelem igencsak gyerekcipőben járt, nem volt hulladékgyűjtés ennek köszönhetően az emberek gyors és kényelmes megoldást…..
Catherine De Winchester 2011.08.24 00:10:27
 Jó régen nem írtam megint.Nemis tudom,miért.Talán a holiday feeling miatt.Most meguntam.A szép kis feeling kitartott kb 1 hónapig, aztán fogta batyuját és távozott, meggebedt, halál fogára jutott.Kellett hozzá az egyhetes nyaralás drágámmal, családi hétvége, jópár oltári…..
 Thor kritika(Írta: Miner)Fantasy filmet Kenneth Branagh-nak, de ízibe! A Thor első fél órája úgy a székbe szögezett, ahogy azt csak a Gyűrűk Ura első része tudta megtenni, és ismét gyereknek érezve magam hagytam, hogy az elképesztő látványvilág letaglózzon. Branagh remek…..
Kovács András Ferenc: Bírálóimhoz. Születésnapomra. Plágium! Harmincnégy éves lettem én: nem bódít versen vett remény,     se bű,     se báj.A mennybolt menten rámborul: nem éltem jól, sem jámborul,     csupán…..
 Elmúlott a vakációveszély, viszont most azon rágjuk magunkat, hova programozzuk be magunkat nyárra.MINGYÁ' HÁLIDÉJ!!!Deaddigmég sok víz lefolyik a hátunkon.vizsgák is.Kávéfüggő!nemtudom, honnan valósi vagy, viszont a budapest környéki teszkóban(biztosan) meg lehet venni a…..
Elterveztük a szép kis nyaralást kettesben.aztán bejött az ajánlat anyától, hogy menjünk velük.oké, még tűrhető.Aztán jött az ajánlat a másik család részéről, mennénk-e velük.Nodemármost.Az én életemvirágszála úgy döntött, cseszik az egészre(na meg a másik két…..
 Sokáig úgy voltam velük: fúúj.Körülbelül úgy a Bloodrayne óta. Valahogy nem jöttek be nekem."meh één vagyokh a cshúnya dhampyr és kiszívohm a orrodból a taknyot4".Szóval náthás vámpírok.kis taknyosok.ezért távol tartottam magam mindennemű hasonló film-és…..
 OstaraOstara: a fák ünnepe, a tavaszi napéjegyenlõség ünnepe. Az igazi tavasz elsõ napja. Március 19. és 21. közé szokott esni. Ekkor egyforma hosszú a nappal és az éjszaka - ezt már az ókori népek is megfigyelték. Minden természetvallás megünnepli ezt a napot, amikor…..
Harris, Joanne:  Rúnajelek  Ulpius-ház, 2008 656 oldalISBN: 9789632541969 Hétfő reggel, hét óra, ötszáz évvel a Világvége után, és megint koboldok fosztogattak a pincében… Az örök…..
 Beagle, Peter S.: Tamsin története Delta Vision Kft., 2007 356 oldalKötés: kartonISBN: 9789637041907 Két magányos lélek élet és halál két oldalán. Jenny, az Amerikából angol vidéki majorba…..
Március táján rendszeresen felötlik mindenkiben, hogyha van nőnap, anyáknapja, anyámkínja, miért nincs férfinap?Most rájöttem.Azért nincs, mert mi ilyenkor veszünk némi revansot a sok napilap-eleji,autós-játékos,naaagy-plakátos cicis néni miatt amivel egész évben szenvednünk…..
 Idén nem görcsöltem rá, mert volt más görcsölni valóm, de azért mindenesetre, idén sem ígérkezik kevésbé idegtépőnek a Valentin nap.szerény személyemnek jobban tetszik a japán hagyomány, ezért úgy döntöttem, ajándékgörcs helyett saját készítésű csokit…..
 http://unatkozoszellemek.blogspot.com/..