Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herb

0 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem írtam, hogy meg is komolyodtak! :))) - I will wrestle you anytime you want. - And I will destroy you. :))))))))))))))..
... an entire generation pumping gas, waiting tables, slaves with white collars. Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history. No purpose or place. /Fight Club/ ...egy egész generáció benzint tölt,…..
Herb 2013.02.25 12:50:15
- Apu, segítesz majd a matekban, mert anyu nem oszt, nem szoroz? - Kislányom, úgy látom, elvégeztél egy gyorstalpnyaló tanfolyamot. Nem biztos, hogy szó szerint idéztem, de kb. ennél a résznél kezdtem el nevetni, ez pedig a nyitó jelenetben volt. Voltam a L'art Pour L'art társulat új…..
Herb 2012.12.17 17:05:12
Nem kis érdeklődéssel hallgattam meg újra (kb. 15-20 év után először) a második Pokolgép albumot a napokban. Rendesen meglepődtem, hogy a véleményem semit nem változott erről a 40 percről. A fele tetszik, a másik fele nem annyira. Arra pedig nagyon nem számítottam, hogy egykori…..
'Dark Night Of My Soul' Omega 50. 2012.09.24 08:02:00
Elhiszem, hogy 1962. szept. 23-án alakultak, azt is, hogy még idén is adtak néhány koncertet, de én nem hívnék ötvenévesnek egy olyan zenekart (legalábbis nem fennhangon), amely hosszas évekig semmit nem csinált (volt olyan hét (7, hetes) év, amikor nem léptek fel, nem írtak dalt),…..
'Dark Night Of My Soul' Aki tud... 2012.08.16 08:01:00
Hogy semmi különös nincs a fenti videoban? Igaz lehet. Azon azonban érdemes elelmélkedni, hogy a fuvolista hölgy süket és úgy is született...
Herb 2012.08.16 19:52:31
Annak idején a Spice Girls megcsinálta az első (?) vágás nélküli videoklipet (mi??? 21 és fél millió megtekintés????). Most esett le, hogy a The Smashing Pumpkins is alkotott ilyesmit, kicsit művészibben, első ránézésre visszafelé forgatva, de olvasom, hogy valójában csak a…..
'Dark Night Of My Soul' Arrrghhh 2012.06.15 08:04:00
      A mosdókagylóm lefolyójáról és a számítógépemről már írtam... A kedvenc karórám tisztíttatásából javíttatás lett...      A villanyborotva is használat - borotválkozás - közben romlik el, ez biztos, de hogy éppen akkor, amikor FÉLIG vagyok készen a…..
Ismet itthon. Zajlik. Mig a mosdokagylom frissen szetesett lefolyoreszet javitottam, behalt a szamitogepem. Ropke fel ora hasznalatot kovetoen - ennyi jutott visszatertemet kovetoen a jobol. Ha "szerencsem" lesz, keddnel elobb nem latom viszont. :(Szoval, ha nem lesz uj bejegyzes, es…..
Zajlik az elet(em). Szerencsere gyorsabban, mintsem kovetni tudnam itt.Tobben kertek, hogy pakoljak kepet a billentyuzetrol. Megteszem. Komplikaltabbra szamitottam. Alapjaban "angol", csak egy (ket) billentyut hasznalnak, hogy valtsanak az 50 darab japan karakterre (a billentyuk…..
Tegnap este megkaptam a kolcson kerekparomat. (Isten aldja a terhes noket, akiknek nincs szukseguk kerekparra! :) Igy ma hulyere bicajoztam volna magam a varosban, HA lenne eselyem magamtol hazatalalni. Ez egyelore nehezen elerheto alomnak tunik, de haladok a hely felterkepezesevel, es afele,…..
Herb 2012.05.04 20:06:34
'Dark Night Of My Soul' Pénz 2012.04.27 08:06:00
Na, de mi ez??..
Herb 2012.04.29 17:42:55
"When was the last time you did something for the first time?" /Van Halen/ Mikor próbáltál ki valami újat legutóbb/Mikor volt a legutóbbi alkalom, hogy életedben először tettél meg valamit?..
'Dark Night Of My Soul' TAMA 2012.04.18 08:07:00
"A tama kínai-japán szó, s felbecsülhetetlen értékű, tökéletesen kerek tárgyat vagy olyan "titokzatos ékszer"-t jelölhet, amelynek bizonyos esetekben finom (nigi-mitama), más esetekben durva, heves (ara-mitama) lelki tevékenységeket tulajdonítanak." Mennyire…..
A minapi komment kapcsán elővettem a Shakespeare összest magyarul és angolul is, mert pontosan akartam idézni. Meglepve vettem észre, hogy az eredeti idézetnek ("A lord to a lord, a man to a man") "Úrral szemben úr, férfival szembe férfi" a(z egyébként szöveghű)…..
"Na, bakker, ha ez is eltört, jól nézek ki. NAGYON fáj, a törés nem fájt, remélem, csak az izom. Ott nincs izom, és az nem így fájna. Nem merem/bírom kinyújtani és még mindig nagyon fáj, te jó Ég! Ránézésre rendben van. Attól még bőven el lehet törve, és ha rendben…..
'Dark Night Of My Soul' I am Sam 2011.12.27 15:08:00
"How can be so different and feel so much alike?" Ritkán írok fimekről, mert nagyon ritkán látok szóra érdemest. Ez egy végtelenül egyszerű film. Egy nagyon egyszerű, remek film. Michelle Pfeiffer gyönyörű, Sean Penn pedig (szokásához híven) óriásit játszik benne.…..
Ma fél 10-től műtöttek ismét, altatásban. Délre vége lett, 4-kor (!!!) pedig már el is hagytam a kórházat. Csak lestem, hogy ez így megy.Köszönöm mindenkinek, akinek eszébe jutottam. A következő héttől ismét üzemképes leszek - ha minden jól megy.Legyetek jók, és…..
'Dark Night Of My Soul' Szakmailag 2011.09.15 08:09:00
Az imént hallgattam (sokadszor) az a-ha 2000-ben kiadott koncert CD-jét, ésváratlanul mintha a hozzám nagyon közel álló akkordváltásra (tercrokon fordulat)bukkantam volna a Scoundrel Days című dalban.Meglepő, mert ez a vészjósló, feszültséggel teli, de egyben nagyon felemelő…..
Életemben először mentem el egy filmfesztiválra (CineFest), erre egyből egy kapitális bakival találkoztam. A The Debt (Az adósság) első kb. 10 perce alatt minden hangsáv gyönyörűen szólt, kivéve az, amelyen a szereplők beszéltek, abból ugyanis semmi. Az említett idő…..
A három hónap kihagyást, hogy SEMMIT nem sportolhattam, rendesen megéreztem a szumma 300km-es tekerés alkalmával. Már az első nap estéjétől izomlázam volt rengeteg helyen a lábaimban. Sirokon laktunk, a szomszédos Bükkszéken van egy gyógyvizes fürdő, nem keveset punnyadtam ott…..