Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-vadvirág-

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
-vadvirág- 2010.08.25 08:42:10
@kaffogó hebrencs: ezt írod: "Falun hagyományosan abból élnek, hogy túrják a földet. Ez elég szar meló is, meg nem is lehet mostanság egyéni túrásból megélni. Modernizálni kellene ezeket a helyeket, hogy ott se csak a földtúrás legyen az egyetlen alternatíva."

Modernizálni?:) Éppen az járt a fejemben, hogy nincs messze az az idő, mikor Budapest összes megmaradt játszóterét, parkját felássátok majd, hogy ehető növényeket ültessetek. Talán már csak pár év. Muskátli és árvácska helyett paradicsomok virítanak a Roosevelt téren, krumpli terem a Blahán. Mellettük őrség, hatóránként váltják egymást. Hm?
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Ma kaptam meg az értesítést a Goldenblogtól arról, hogy a blog idén első lett a hírblog-kategóriában. Tudom, hogy mostanában nem divat örülni egy díjnak, különösen, ha nem jár lánccal, én azonban nagyon örülök... Amikor tavaly november 2-án feltettem az első kérdést,…..
-vadvirág- 2010.08.14 06:10:05
"Minden résztvevőnek azt üzenném, hogy ha lehet, fogja vissza magában a vadállatot, és próbálja a civilizált arcát mutatni a vendégeknek" - üzent Szőcs Géza kulturális államtitkár a Szigetre, és oké, nem vagyok ugyan a Szigeten, de igyekszem visszafogni a mélyen bennem…..
  Az ember minden különösebb egészségkárosodás veszélye nélkül megihat naponta egy kis kupica barackot. Vagy szilvát, vagy cseresznyét, vagy körtét, vagy törkölyt, vagy Unicumot, vagy Jägert, vagy Becherovkát, vagy rumot, vagy vodkát stb. A hangsúly a "vagy" szócskán van.…..
Kettős Mérce Lebukott az LMP! 2010.07.26 07:59:00
  Ha nem vigyáztok: A világ jövendő urai!    Tegnap Schiffer András, egy MTI-nek adott interjúban - ahogyan a máskor alulinformált, de most különösen jól teljesítő Mandiner is megírta - bevallotta, hogy az LMP összefeküdni készül az MSZP-vel! Az LMP…..
-vadvirág- 2010.07.26 11:51:26
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
  Szándékosan nem olvastam egyetlen hozzászólást sem a témában, és nem is vállalkoznék mély elemzésre, hisz maga a történet messze nem ér meg ennyit. Inkább arról mesélek, hogy egy az internettől elzárt, balatonközeli településen mennyire érzik magukénak az emberek az…..
Miközben a kétharmados többséggel rendelkező Fidesz-KDNP-t itthon csak a saját jó ízlése akadályozhatná meg a szabályok megváltoztatásában és az összes pozíció elfoglalásában, bénult ellenzéke erre akkor sem lenne képes, ha amúgy jobb állapotban lenne, az azért nem…..
A Blikk Nők új gasztronómiai kiadványa maga a súlyos középszer: negyed kiló igénytelenség egy teáskanálnyi ízléstelenséggel összekeverve, és már lehet is tálalni. Mármint a standokon, még szerencse, hogy a borítója alapján úgyse fogja senki megvenni, legalábbis nehezen…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
“Egy-két évig a Fidesz számára a Jobbik lesz az igazi ellenzék, és még a jobboldali embereket is meg fogja lepni az a harc, amely a két párt között kibontakozik a jövőben. (...) Az biztos, hogy a Jobbik eleinte óriási erővel kéri majd számon a Fidesz ígéreteit (...) nagyon…..
-vadvirág- 2010.07.05 10:13:49
@Videofon: így helyes, a munkát kell védeni, nem a diplomát. Úgyhogy máris elmehetnétek dolgozni a szócséplés helyett:) Annyi a hozzászólás, hogy sajnos már nem tudom követni. Valakinek dolgoznia is kell.

Orbánt csak kevesen utáljátok. Az ország nagy százaléka bízik benne, nem győzöm hagsúlyozni. Felesleges utálatról meg szeretetről, rajongásról beszélni. A cselekedetei számítanak. Bár csinál nekem sem tetsző dolgokat, mégis várok vagy két évet a bírálattal, ezt javaslom (kábé sokadjára) nektek is.
-vadvirág- 2010.07.05 10:28:15
@Videofon: Ritkán van időm jönni sajnos. Pedig nagy élmény téged olvasni:) Az Euro? és én még azt hittem, hogy Románia miatt gyengül a forint. Ejnye, hogy nem jutott eszembe mindjárt Orbán.
Bár a politika számtalan szerteágazó dologgal foglalkozik egy ciklus alatt, a választók számára ezek az évek általában végül összesűrűsödnek egy-egy jelzővé, cselekménnyé, tulajdonsággá. Olykor teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi lehet ez, máskor már szinte az első…..
-vadvirág- 2010.07.01 19:06:00
@vinczej: különös. Nem fog bekövetkezni, te is tudod. Vágyódni persze lehet rá. Mondd, ha te normális családi életet élnél, sok gyermekkel, szeretnéd, ha a gyermekeid büszkék lennének rád? Ha lehetőséget kapnál, hogy örökre bevésődjön a neved Magyarország történelmébe, méghozzá pozitívan?

Most érkezett el a történelmi lehetőség OV számára, nagyformátumú államférfinak lenni. És szerintem élni fog vele. Felesleges azon izmozni, mit fog elszúrni. Térjünk rá vissza négy év múlva. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy mi zajlik a világban, és milyen gazdasági körülmények között kell rendet tenni az országban és megakadályozni az államcsődöt. Abból már senki nem él meg, ha az elmúlt 8 évet bírálja. Tettekre és rendre van szükség, kemény kezű kormányzásra, még ha ez sokaknak nem is tetszik. Menni fog Orbánnak. Bízom benne.
-vadvirág- 2010.07.01 19:15:39
@Senkifia: remélem, piros:)
-vadvirág- 2010.07.02 09:36:51
@Videofon: nemzeti együttműködésre még sohasem volt akkora szükség, mint most. És semmi köze a kádári gazdaságpolitikához.
Pár napja olvasgatok két írást. Nem egyszer, sokszor. Az egyik a parlamenti választás jelentőségét elemzi, a másik a nemzeti együttműködésről szól. Tanácstalan vagyok velük kapcsolatban, meg kicsit gondban is, mert a cikkek három szerzője közül kettőt személyesen is ismerek,…..
Bár valamilyen rejtélyes okból még mindig nem került nyilvánosságra közvélemény-kutatás azzal kapcsolatban, hogy vajon a magyarok mennyire elégedettek Orbán Viktor államfő-jelöltjével, a választókat feltételezésem szerint megoszthatta a döntés: elkötelezett kormánypártiak…..
-vadvirág- 2010.06.26 12:03:30
@sunázósün: igazad van, elnézést. Valóban nem ismerlek személyesen.
-vadvirág- 2010.06.26 12:13:41
@Ordnassac: csak azt tudom mondani, türelem. Bármit meg fogok tudni bocsátani Orbánnak, ha helyrehozza, amit Gyurcsány és bandája tönkretett és levegőhöz juthat végre az ország. Féltitek a demokráciát, pedig az előző nyolc évben jobban kellet volna féltenetek.

Biztosan követ majd el hibákat OV, emberből van, nem isten és még csak nem is király (tudom, majd az lesz). De azért vannak körülötte józan gondolkodású emberek, és meg fogtok lepődni, ő is az. Most arra van szükség, hogy meg tudjuk előlegezni a bizalmat, ahogy ezt az emberek meg is tették a szavazással.

Aklk meg nem a Fideszre szavaztak, azok itt vannak a blogban és gyűlölködnek:) Ellene drukkolnak, hátha nem sikerül majd semmi, hátha sz..arban marad az ország. Normális gondolkodás ez?
-vadvirág- 2010.06.26 12:16:49
@-vadvirág-: elírtam, így jó: kellett.
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
-vadvirág- 2010.06.25 14:34:53
@kaffogó hebrencs: azért nem olyan gyenge az a felhozatal: Navrát, Varga Mihályt semmiképp se nevezném gyengének.

Schmitt lojális Orbánhoz. Legyen. Sztem Orbán nem gyengíteni, hanem erősíteni akarja a köztársasági elnök szerepét. Köztes megoldásnak Schmitt éppen megfelel.
Eldőlt a kérdés: Orbán Viktor bulgáriai nyaralásából küldött levelében Schmitt Pált javasolta a Fidesz és a KDNP államfő-jelöltjének. S bár - velem együtt - sokan meglepetést vártak, végül kiderült, hogy a sajtó – hasonlóan a kormánynévsorhoz – ezúttal is…..
-vadvirág- 2010.06.24 09:00:27
@Videofon: nem. valószínűleg rólad mondtam el mindent. Most még írj valamit, legyen a tiéd az utolsó szó.
-vadvirág- 2010.06.24 09:07:42
@Szimba: köszönöm a tanácsokat, megfogadom:) Bár vadvirág nickemmel elég nehéz lesz férfinak tűnnöm, de majd igyekszem. Szép napsütéses, vadvirágmentes napot mindenkinek, csak este leszek gépnél, biztosan nagyon fogok hiányozni:)
-vadvirág- 2010.06.24 09:10:57
@Videofon: :)
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
-vadvirág- 2010.06.18 18:53:04
@subtotal: nem én írtam a levelet, a nagybetűs írás meg nekem is furi. Bármi is volt, sajnálom őket és passz. Valaki biztos jól járt a házukkal, fillérekért. Aztán majd haszonnal tovább adja, valószínűleg még úgy is olcsó lesz és talál vevőt. Én biztosan nem venném meg. Erkölcstelen és undorító.
-vadvirág- 2010.06.18 18:58:12
@Kravver: nem vagyok biztos abban, hogy a nő írta.
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
A Blikk úgy tudja, hogy A Széf műsorvezetője pótolhatja Stohl Andrást az ősszel induló tehetségkutató műsorban. Mint írják, hivatalos döntés még nincs, de Sebestyén Balázs a legesélyesebb a szerepre. Balázs neve korábban is felmerült már, és tulajdonképpen kivételesen…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..