Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I am Your Angel

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egész nap, megállás nélkül szavak kavarogtak a fejemben. Amolyan egy betűvel kevesebb játék és csak úgy jöttek, özönlöttek az olyan szavak, amelyikek: mind 1 betű(vel kevesebbek), de jelentésüket tekintve már nem mind1, hogy: Szex - (vagy) ExViszony - (vagy) IszonyVágy -…..
Vicces angyalok, angyalos viccek. :) Gizike meghal, s földi tisztességét megjutalmazván, a mennyországba kerül Szent Péter elé. - Nos lányom, megcsaltad-e a férjedet? - Soha! - Egyetlen egyszer sem? - Esküszöm, hogy soha! Szent Péter odaszól az angyaloknak: - Hozzátok a szárnyakat!…..
Könyörgés az angyalhoz, hogy öltsön testet. ("Angyal! Ölts testet! Hív az élet!").Majd ballada a testet öltő/öltött angyalról.Tudtátok, hogy a szöveget Vadon János írta? (Vadon Jani. Igen!) ..
"...Gyakran benne ragadnak egy-egy egészségtelen kapcsolatban, jóval az után is, hogy a többi ember már rég kilépne belőle. Sokuknak problémát jelent véget vetni a szerelmi, baráti kapcsolataiknak. a megszállott hazárdjátékosokhoz hasonlóan azt hiszik, hogy ha tovább próbálkonak…..
Részletes, idézetek Dr. Doreen Virtue: Földangyalok c. könyvéből "...Ritkán, vagy egyáltalán nem fogadnak el pénzt. Ez a testet öltött angyalok esetében azért okozhat gondokat, mert elvállalhatnak anyagilag semmitmondó állásokat, korlátozva ezzel függetlenségüket. Sok testet…..
Részletek Dr. Doreen Virtue - Földangyalok c. könyvéből "...Ha vonzódsz a gyógyításhoz, tanításhoz, vagy a segítségnyújtás bármely formájához, tehetséged van hozzájuk, de Te magad mégis függőségekkel, súlyproblémákkal, párkapcsolati gondokkal és effélékkel küzdesz,…..
A Földreszállt Angyalok "kedves" emberek, nagy, nyílt szívvel, akik nem veszik észre, amikor kellemetlenek a kapcsolataik. Mindig találnak kifogást a másik viselkedésére és szépítik azokat. A Földreszállt Angyalok gyakran önmagukat vádolják mások durva viselkedéséért: "Ha szebb…..
Egy öreg Cherokee indián azt meséli az unokájának, hogy nagy harc dúl a lélekben.A harc két farkas között zajlik.Az egyik gonosz. Tele van dühvel, irigységgel, bánattal, fájdalommal, arroganciával, önsajnálattal, bűntudattal, kisebbségi érzéssel, hazugsággal, hamis…..
Szükség esetén emberi testet ölthetnek. Ők a Föld Angyalok. Földre született angyalok, emberi testben. Fizikai lényük tompítja saját valójukat. Köztünk élnek és talán saját maguk sincsenek tisztában lelkünk származásával, de érzik, hogy valami nem kerek a sorsukban. Testet…..
Szilánkos mennyország Pendragon 2010.11.05 15:16:11
-          Nem hiányzik? – kérdezte Gwagged Annwn, a Tó Istennője. Egy sziklán ült, a Tó mellett. Mint egy sellő a tenger közepén. Csak Ő nem félszerzet, mint egy sellő. Úgy értem: teljesen emberi. Leszámítva a szemét, persze.…..