Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MileyC

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar vizsla Megszokhattuk már, hogy a fajtaismertetôk egekbe magasztalják az éppen tárgyalt fajtát. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Végülis mindenkinek a saját csemetéje a legkedvesebb. A kutya pedig amúgyis a teremtés csodája.Nincs ez másként a magyar vizslával sem. Mármint…..
Bobtail A felnőtt bobtail nyugodt, kimondottan kellemes társ. A gyerekekkel szemben is türelmes, fáradhatatlan játszópartner, rettenthetetlen testőr, ráadásul akkor sem reagál agresszívan, ha a kicsik a szőrét húzzák, vagy az orrát piszkálják.Gazdájának hűséges társa,…..
Társ, akit komolyan kell venni Testalkata, magabiztos tekintete, képességei, tekintélyt parancsoló megjelenése egyre több kutyabarátot hódít meg. Az utóbbi 10 esztendőben a rottweiler népszerűsége tört előre a legnagyobb mértékben valamennyi kontinensen.Pszichikai alkatának…..
Hát igen, ha nincs pénz minden országútra egy járőrt állítani, akkor legalább egy kis kartonpapírra fussa.FONTOS: Az öcsém részt vesz egy szavazáson, ahol az dől el, hogy ki a leghíresebb sportoló nagyváradon. Öcsém az országos bajnok kötött fogású bírkózásban…..
Bizonyára a mai képet inkább a vandalizmusnak, mintsem a kreativitásnak köszönhetjük :)..
MileyC 2010.02.12 22:47:00
A mai képen egy forgó kereket láthattok, na de merre is forog?..
MileyC 2010.02.12 22:42:32
@hmark: igazad van!
Csak nemrég tudtam meg, hogy az alábbi, már itt is bemutatott hatásnak tulajdonneve is van. A feladat egyszerű, melyik jobboldali vonal a folytatása a baloldali pirosnak...
MileyC 2010.02.12 22:38:29
A következő képen jónéhány állat rejtőzik...
MileyC 2010.02.12 22:37:10
Állatok Minden mennyiségben Kutya 2010.02.12 22:34:00
 kutya vagy eb ragadozó állat, a farkas alfaja. Az egyetlen olyan állatfaj, amely latin nevében megkapta a familiaris, azaz a családhoz tartozó jelzőt.fajtáit feladatuk, hasznosításuk szerint csoportosítják. Három fő csoportjuk:Vadászkutyák – agarak,Kopó…..