Regisztráció Blogot indítok
Adatok
na ki?

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Orvos-Tóth Noémi, az ismert pszichológus legutóbbi könyve, a Szabad akarat egyik fő témája a pénzhez való viszonyulás, illetve annak lélektani lenyomatai. A szerző számos példán keresztül világítja meg, hogy felmenőinktől kapott mérgező örökségeink miként teszik tönkre emberi viszonyainkat.…..
na ki? 2022.03.02 07:12:31
@cvsvrs: Tanulással például előre lehet jutni, sőt, akár még meg is lehet gazdagodni. Persze, mit is tudhatsz te erről, mert szemlátomást sem a nyelvtan, sem a történelem órán nem figyeltél oda, a közgazdaságtannal meg gondolom egyáltalán meg sem próbálkoztál.
Tipikus esete vagy a tanulatlan hülyének, aki mindent, amit nem ért, úri huncutságnak gondol, és az internetről meg a kocsmai haveroktól összegereblyézett morzsákból konzekvensnek gondolt világképet barkácsol magának. A hab a tortán, hogy még terjeszti is.
na ki? 2022.03.02 07:45:07
@midnightcoder2: Jól kibasztál vele, ebből annyit fog felfogni, hogy fóka.
Állítólag ez a büntetőfékezés szép orosz szokás, onnan terjedt el a keletre tartó Kompországba. Ilyen az, amikor a buta muzsik találkozik a motorizációval. Persze megérthetjük a muzsikokat, mert ha egy nyírfa áll a réten, arról lehet dalocskát költeni, ha száz, az egy szép liget, na de ha…..
na ki? 2022.01.21 09:51:21
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: fasiszta vagy, mindig is sejtettük.

Pont ott fogod végezni, mint a fasiszta elvtársaid a történelem során mindig is. Hosszútávon mindig a normalitás győz, az ilyen fasiszta barmokat kiszelektálja a világ.

Jöhetsz az alumínium rudaddal.
na ki? 2022.01.21 10:42:59
na ki? 2022.01.21 11:42:24
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Nem fogok veled vitatkozni, sem szavakon lovagolni. Korodnál fogva sok tudással rendelkezel, de mentálisan sérült ember vagy, kirekesztő, vitaképtelen, egoista, küldestéstudatos. Fellengzős vagy, felsőbbrendűséget sugárzol. Irritáló vagy ahogy az internet összes fórumába beleköpsz.

Csak annyit szerettem volna jelezni, hogy az én szememben te egy fasiszta vagy, és csak azért akartam ezt leírni, hogy nekem jó legyen.
"De hol is van ez a Dabas? Van - e jó levegője, s jó vize?" (Kossuth levele a börtönből édesanyjának, 1838 - ból, részlet) Dabas – Deli Bisztró A minap az aranyló őszben nekiindultunk páran, hogy megnézzük az ócsai pincéket. Valószínűtlenül a múltba vesző látvány tárult a szemünk elé az Öreg -…..
na ki? 2021.12.24 09:30:42
@Benikuty: Tartalmas, szép életed lehet, gratulálok!
Köszi a fizetésemelést, azaz a semmit Friss hír, miszerint a fogyasztói árak 2021-ben egy év alatt 7,4 százalékkal emelkedtek. A magyar Nemzeti Bank előrejelzései alapján pedig jövőre 5 % körüli infláció várható. Ezzel szemben a pedagógusok legyenek boldogok és elégedettek, hogy sok év után kapnak…..
na ki? 2021.12.10 05:06:10
@Vén motoros: Tiszteltetem a kedves mamát, de ha 98.5 éves akkor 1923-ban született. A történelem mai állása szerint azóta egy (1) világháború volt.
na ki? 2021.12.10 05:09:48
@Vén motoros: BIzony. A feddhetetlen hőst (ne keverd össze a jó Sinkovits Imrével) évekkel később csalások miatt letartóztatták, megszökött és úgy általában qrva rossz híre volt.
Fúúúúúú!!! A Presser könyvet írt! Az úgy kezdődött, hogy a fene tudja miért és hogyan, de egyszerre csak azon kaptam magamat, hogy a kedvenc zenekarom az LGT. Amikor az egyik karácsonyra kaptam egy Supraphon-lemezjátszót (ha megfelelő az életkorod, emlékszel  rá, a rácsatolható teteje volt a…..
na ki? 2020.12.28 04:06:09
@Mohácsi Zoltán: Érdekes, hogy még így sem tűnik fel. A szövegben egy l-lel írtad így: "halottam" (jelentése: nekem van egy meghalt valakim, egy halottam) Nyilván két l-lel akartad írni, hiszen egy lemezről írsz, amivel a füled és az agyad még nem szembesült.
Így aztán a mit olvas kérdés is inkább pikírt, mint kedves, arra céloz, hogy ugyan mit (miket) olvas ez a Moha bá, hogy a hallottam szót sem tudja leírni helyesen. :))
Jelentős kínálatból válogathatunk, ha igazán jó háborús filmekre vagyunk kíváncsiak. Az elmúlt évtizedekben ugyanis rengeteg kiemelkedő produkció készült az amerikai látványfilmektől egészen az orosz és német alkotásokig és a több évtizedes  régi klasszikusok közt is rengeteg zseniális munka akad. A…..
na ki? 2020.10.11 11:11:05
@buszrajongó: Nem értünk egyet, a Kelly hősei igenis háborús film. Szerintem a háborús filmnek nem az a kritériuma, hogy komoly legyen. A Kelly pont a háború egy igenis létező oldalát mutatja meg (szerencsétlenkedés, tisztek hozzáállása, egyéni érdekek felülkerekedése, stb.)

A Hallo, hallo sorozat is egy háborús sorozat, mégha irdatlan nagy balfaszság is :)
Történelmi szavazáson van túl a Magyar Országgyűlés: egyhangúlag megszavazták az orvosok bérének duplázását. Akár örülhetnénk is, hogy végre valamiben kormány és ellenzék közös nevezőre tudott jutni a nemzet érdekében, de akadt egy fideszes képviselő, aki ebbe a kegyelmi pillanatba is bele tudott…..
na ki? 2020.10.09 21:09:51
@MAXVAL birсaman közíró: Szemben bircahang professzorral, gondolom. Taníts kérlek.

Megjegyzem, én hülye elolvastam a fentebb linkelt sületlenségedet. Hát b+.
na ki? 2020.10.09 21:21:16
@MAXVAL birсaman közíró: akár téves, akár nem, remekül elműködteti a világot már x száz (de igazából x ezer) éve.

A kereszténység is pont ilyen. Egy mesére épül és 2000 éve működteti az ismert világ egy jó részét. Hát ez már csak ilyen. Se te, se én nem fogjuk megváltoztatni.
na ki? 2020.10.10 05:32:30
@MAXVAL birсaman közíró: Természetesen igen. Hát nem isten teremtett-é mindent???

:)))
Az elmúlt napok, hetek Fradi-ajnározása közben bármilyen kiritikai vélemény az FTC-vel kapcsolatban hatalmas ellenérzéseket váltott ki a ferencvárosiakból. Azt még korábban leírtam, hogy én miért nem örülök a Fradi sikerének, alapvetően a futballkultúrával áll összefüggésben a dolog, ahogyan azt…..
na ki? 2020.10.01 18:32:04
@Galerida: nem tudom ezt pontosan mire írtad, de attól, hogy valaki liberális még lehet véleménye. Akár még negatív is.
na ki? 2020.10.01 20:16:18
@Galerida: hát persze, mert teljesítményt azt csak igazi, nép nemzethy, igaz keresztény MAGYAR ember tud csak mutatni.

Fasz vagy.
na ki? 2020.10.01 21:57:34
@William Kidd: Egy Franciaországban született gyarmati néger az francia. Ennyi, szerintem ne bonyolítsd túl.
Úgy értetted kis fasisztám, hogy nem volt a válogatottban FEHÉR ember? Ja, hát pech, ez a nigák jobban fociztak mint az ezer éves árja testvéreid.
Kezdjük azzal, hogy rögzítjük: mindig a hatalmi kérdés (ki nyeri a választást?) a legfontosabb politikai kérdés. Minden más ebből következik vagy ezt követi. Tudom, hogy mennyivel szebb azt mondani: nem, nem ez a fontos, hanem az, hogy miben lenne más, hogyan működne, mit tenne egy, a maitól eltérő…..
na ki? 2020.08.31 19:53:46
@MAXVAL bircaman közíró: "A politikához pénz kell."

Kapd be. Semmivel sem vagy jobb, mint az autógyújtogató libsibilso antifa csőcselék.
na ki? 2020.09.01 07:49:10
@MAXVAL bircaman közíró: Valami nem attól lesz tény, hogy a te kis birka agyadban megszületik. 2 meg 2 az 4. Az egy tény.

Minden más csak vélemény, homokosokról, tolvajokról, bolgárokról és magyarokról.

Ne élj vissza ezzel. Véleményed van, ne állítsd be ténynek ami neked tetsző.
na ki? 2020.09.01 10:15:43
@MAXVAL bircaman közíró: nem, ez is csak a te fejedben van így. Szeretitek ezt hangoztatni, mert ebből az alapállásból aztán bármiféle "válaszcsapás" megengedett.

Szemét egy taktika, orbánod első számú politikai terméke. Gyárts egy ellenséget, hazudj róla összevissza mindent és bármi elfogadható védekezésképpen.

Lierálisnak lenni pont, hogy nem doktríner. Megengedő. Bármit lehet. Bármi lehetsz. Akár még hülye is. Homokos is. Orbánista is. Birka is.

csak ne hazudj, bazdmeg.
         Dr. Megadja Gábor a Loyal együttes gitárosa évi 6.6 millió forintot kap tanácsadásért Demeter Szilárdtól a Loyal együttes basszusgitárosától, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójától. Ez a 6.6 millió forint jelenleg egy egyetemi professzor évi fizetése Magyarországon. Dr. Megadjának…..
A magyarországi rendszerváltás időszakát, vagyis az 1987 szeptemberi lakitelki találkozótól az 1990-es, első szabad választásokig tartó időszak sajátos hangulatát leginkább maguk a "szereplők" tudják visszaadni, pontosabban azok a képek, melyeken a rendszerváltás "kulcsemberei" láthatóak. Ezekből…..
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
na ki? 2020.06.30 09:05:32
@MAXVAL bircaman közíró: vállalkozást alapítani, embereknek munkát adni, jó terméket/szolgáltatást előállítani és azt eladni az visszaélés az erőfölénnyel?

Na befejeztem a buta birka szeredőci fejeddel való hadakozást, semmi értelme. Amúgy pedig olvasott, világlátott és értelmes ember vagy, de néha nem látod a fától az erdőt.
na ki? 2020.06.30 15:29:59
@MAXVAL bircaman közíró: értem, tehát kommunista vagy.

Amúgy nincs azzal semmi baj, önmagában a kommuninisztikus világnézet rendben van, MArx sehol nem írt olyat, hogy a Gulágra kell küldeni az ideológiai ellenséget.

A kommunizmussal egy baj van, hogy megvalósíthatatlan, az emberi természet miatt.
na ki? 2020.06.30 16:30:59
@MAXVAL bircaman közíró: én nem mondtam, hogy az emberi természet megköveteli a liberalizmust. Pls. ne forgasd ki a szavaimat.

Az emberi természet leginkább a feudális viszonyokat kultiválja, nem véletlen, hogy olyan sokáig tartott a középkor. Van akinek faszán megfelel robotos parasztnak lenni és van akinek meg a böszme földesuraskodás való. Kár volt azt meghaladni.
Vannak persze ellenérvek, vannak akik szerint fizessen a katás, a 40% jogos, van pénze, minek sumákol? Fizessenek a gazdagok, ahogy az már lenni szokott. Nos, volt amikor a KATA értékhatára 6 millió volt, akkor az év elején befizettem vagy másfél millió plusszt az előző évre, ha az emlékezetem nem…..
na ki? 2020.06.29 11:18:22
@arthurthedent: Dehogy trollkodok. Te írsz valamit, én arra válaszolok.

Ritka pofátlan egy alak vagy. Nincs kedved megvédeni a véleményed és akkor letrollozod a másikat. Gratulálok, vitakultúra nulla.

Amit én írtam tiszta és egyértelmű.
na ki? 2020.06.29 14:09:38
@arthurthedent: sehol nem írtam olyat, hogy a jogszabály tisztán és világosan leírná, hogy mi a bújtatott munkavállalás.

A munkaviszonyt magát viszont igenis egzaktul körülhatároltan leírják a jogszabályok. És erre írtam, hogy ha a törvény betűje nem is, de a szelleme tartalmazza azt, ami alapján egy bírónak (ha bírói szakaszba jut) nem sok mérlegelni valója marad majd.

De pont leszarom, hogy adócsaló vagy-e vagy nem, csak ne verd itt a melledet, hogy nem. Mert igen.
na ki? 2020.06.29 19:11:52
@szokimondoan: öööö, bocs, de mi közöm hozzá, hogy te hova számlázol és kinek és mennyiért?

Én azt mondtam, hogy aki mindössze egy helyre az bújtatott munkavállaló. Ha te 4 vagy 5 helyre akkor te nem vagy az, nem rád vonatkozik, ugorjunk.

Az meg aztán végképp nem érdekel, hogy mennyit adózol.
Az úgy volt, hogy van nekem egy hitelkártyám. Nem írom meg, melyik banknál, mert nem akarom, hogy a bankom bepereljen jóhírnevének csorbításáért. Meg persze azért sem, mert nem akarom megkönnyíteni a számítógépes bűnözők dolgát. Egyszóval, eddig a bankom mindig értesített két dologról: milyen…..
  Pár napja több internetes hírportálon is  megjelent egy cikk, miszerint a bíróság ismét elmarasztalt egy ingatlanközvetítő céget a kizárólagos megbízása miatt, a következő címmel. A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is eladhatja ingatlanát a tulajdonos. Mióta…..
Vasutaskritikus No.1. 2013.05.11 00:10:23
        Az utóbbi időben elhagyott az ihlet, talán kicsit bele is untam a blogolásba. Most mégis billentyűzetet ragadtam, ennek oka pedig, hogy bekövetkezett amire majd negyven éve várok!!! Igen, végre eljött! Nem kell többet álmatlanul forgolódnom az ágyamban és…..
Fogyasztó(védelm)i tapasztalatok E cikkben azokat a történéseket foglalom össze, amelyek egy telefonjavítás során felmerülnek, bízván abban, hogy tanulságos lesz néhányotok számára, ha a balsors gyógyításra rendeli a készüléketeket. Esetemben egy HTC Sensation XE kamerája…..
Kedves Drága, hőn szeretett Olvasóink! Mint látjátok mostanság ritkultak a posztok, ennek oka, hogy az Androlib szerkesztőit is elragadta a nyár és a SZOTT üdülők és SZÉP kártyák forgataga, a különböző fesztiválokról már nem is beszélve. Ettől függetlenül ne aggódjatok,…..
Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de…..
Vasutaskritikus Még Indóház 2011.09.08 09:26:00
 Ha már Indóház… A modellezés részleget mindig különös érdeklődéssel lapozom fel, tekintve, hogy magam is modellező lennék, és a mai napig is mindig csalódottsággal lapozok tovább. A modellezésről írni nem lehet egyszerű, de azért több lehetőség lenne benne, mint…..
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
na ki? 2011.09.02 09:47:49
@Nesebar: Gyerekek, ez a "szar is szar" ez nem újságírás. Akkor hívjuk papptibit egy bloggernek és kész. De ez nem újságírás.

Csikós is vastagon kever bele életrajzi elemeket, de ott nem érzed azt, hogy az rányomná a bélyegét a mondandóra. Hanem kiegészíti, körülöleli, hozzáad.
na ki? 2011.09.02 09:57:15
@W84IQ: +1
na ki? 2011.09.02 10:16:36
@Gomulka Béla: ha papptibike kevésnek érzi az információt a cikk megírásához akkor kérdezzen. Járjon utána. Vesse be magát. Küzdjön.

Legalább csináljon úgy, mintha újságíró lenne b+.
Most már minden híroldal szerint szeptember végén fogják bemutatni az Apple frissített mobilját, és abban is egyetért a többség, hogy az külsőre pont úgy fog kinézni, mint a mostani generáció. Múlt héten már írtam arról az antennakeretről, ami méretében, formájában…..