Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szoknyás fejvadász

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Comic-Con sorozat-paneljeinek hírei folyamatosan érkeznek. Többek között az, hogy az Agymenők (The Big Bang Theory) gárdája ismét tovább bővül, Penny édesanyja és bátyja szerepelni fog a tizedik évadban, írja a Variety. Minden kocka kedvenc szőke szomszédjának édesanyját nem más, mint az…..
szoknyás fejvadász 2016.07.23 14:34:07
@sans paraben: 8 simple rules az angol címe,a magyarítás nem az én érdemem. :D John Ritter játszotta az apa karaktert, ő a forgatások közben elhunyt, miatta tudom.
Túl vagyunk az első kiválasztáson, Lila máris applikációval támad, pontosabban szavazással: Kit fog Fiastyúk kivinni, és minden valószínűség szerint, kint hagyni? Jelen állás szerint 87%, hogy Röné lesz az, aki egyre gusztustalanabbul kutyázza kedvenc csillagképünket, az…..
Ebben részben a legnagyobb történés Plasztik körbesmárolása, amitől Laci féltékenységi rohamot kap, eközben pedig Kazal és Komisz is belvillong. Ja, meg persze beköltözött Robin, az új fiúka, akitől Reni maga alá nedvesedik vőlegényestül. Buli van aprajafalván, Plasztik a…..
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..
szoknyás fejvadász 2014.11.26 22:12:55
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
szoknyás fejvadász 2014.11.20 18:15:22
@vvjozsi: Szerintem te nem olvasod a cikkeket. Pl a faktor pont úgy van kritizálva, mint a Rising star. A sztárban sztár meg szanaszét volt dicsérve, pedig tv2. Akkor ez most hogy van?
A tegnapi adásban nem volt semmi extra, én legalábbis láttam változást.
Vasárnap este különösebb felhajtás, óriásplakátok (UPDATE: jelezték többen, hogy vannak plakátok, ezek szerint én nem arra közlekedek) és kiterjedt médiakampány nélkül indult útjára a hetedik Való Világ-évad, azon az RTL II-n, amin már a tavalyi is futott, és akkor,…..
  (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI) Orbán Viktor átadott egy sertéstelepet. Ez így elsőre kicsit furcsán hangzik, hiszen miért adna át egy egyszerű sertéstelepet Magyarország miniszterelnöke, miközben a Parlament előtt ezrek tüntetnek ellene. Természetesen a sertéstelep…..
szoknyás fejvadász 2014.11.19 13:58:26
@Chuck Νorris: A gabonát, a körbálát, az állatok trágyáját valamivel csak el kell (illetve be kell) szállítani. A traktor elengedhetetlen. Mondjuk egy sima telepen nem egy rakat 60 millás John Deere figyel sorba, hanem inkább MTZ. :)
A fenti videó előzménye dióhéjban: Bill Cosbyt, az amerikai televíziózás egyik ikonikus alakját azzal vádolják, hogy pályája csúcsán több nőt megerőszakolt. Nem mai keletű a dolog, de most megint felkapták a történetet és egyre több nő jön elő a saját sztorijával, amiket…..
szoknyás fejvadász 2014.11.19 13:49:19
@mondooka: Lehet, hogy nem is kell, ha az erőszakos fél kiveri őket onnan. Számomra is elképzelhetetlen, de a félelem nagy úr. Ha a verést előlegez meg az erősebb fél az áldozat a kisebbik rosszat fogja választani. Az élni akarása miatt rá fog bólintani az orális szexre.
A nő ennyi év után nem tudom, hogy mit akar, akkor kellett volna lépnie.
A történet sem semmi a vesebeteg fiú sztorijára a Mokkában felfigyelő Vajna Tímeáról, aki leutazik vidékre némi pr-karmapontot begyűjteni, majd átad egy 30 000 forintos borítékot, és sóhajtozva megjegyzi, hogy a fél veséjét is odaadná, de persze nem úgy értette, de a fiú…..
szoknyás fejvadász 2014.11.19 13:36:30
@vitaygeorgina: Hát, te is sorba álltál mikor a szavak kiforgatását tanították. Az első két mondatomban írtam le a lényeget, a többi csak építő jellegű kritika volt. Bár nem kedvelem, de ebben a szituban nem ő a ludas. A srác nyilván kapott némi cash-t az újság meg uszíthatja a népet az amúgy is roppant közkedvelt hölgyemény ellen. Ja és az aznapi címlap is megvan.
A TV2 új üdvöskéje, tán még azt is meg merem kockáztatni, hogy ikonikus arca, Berki Krisztián éppen az Éden hotel harmadik évadát forgatja a Csendes-óceán partján a Super TV2-nek, de közben az anyacsatorna műsorait is reklmozza, jó katonához méltón. Ennek megfelelően…..
Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát!  sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre.  sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat…..
Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító, olvashatóa rádió sajtóközleményében. Bochkor Gábor mindössze egy hónapja igazolt a rádióhoz, erre az emberek hanyatt-homlok klikkolni kezdtek, mintha attól Bochkor vetkőzne, mint egy ócska online…..
Volt egy pillanat a tegnapi Celeb vagyok…-ban, asszem úgy a hetvenedik perc környékén, amikor Bárdos András olyan arccal állt a dél-afrikai dzsungel közepén, az Add ide a didit, a didit add ide című, méltán híres slágert éneklő, magát hullarészeg dzsungellakónak eladó Pákó…..
szoknyás fejvadász 2014.11.02 21:08:11
@ő-szinte: Valószínűleg egy kitalált személy. :D
szoknyás fejvadász 2014.11.02 21:26:46
szoknyás fejvadász 2014.11.03 09:53:18
@mosca.della.frutta: Rólad meg sokat elmond, hogy ok nélkül támadsz másra. Mintha téged nem evett volna ide a fene, játszod a dámát. Nevetséges, hogy azt hiszed bárkinél is különb vagy. Téged nem jellemez, hogy mit nézel, csak másokat? Mindössze megjegyeztem, hogy akit érdekel, az megtalálja a moston az említett valóságshow-t. Nem azt írtam, hogy bárkinek is le kell darálnia vagy onnan kéne bármiről is informálódnia.
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
szoknyás fejvadász 2014.11.02 20:26:39
Foglalkozunk az Éva-rezsim utolsó óráival ma is egy kicsit, de nem sokat, mert ma már egészen más dolgok lesznek lényegesek. Reggeli ébredés azzal indul, hogy Cooky húzza Aleskát, mert ORKOL, ezen röhögnek, és sajnos Aleska reggeli hangfrekvenciája pont az, amitől Éva ordítva…..
Jó, nem a The Big Bang Therory szereplője, Penny, hanem Kaley Cuoco, az őt megszemélyesítő színésznő, de egyértelmű, hogy ezért a szerepért, illetve a sorozat sikerének jár az elismerés. A hollywoodi Hírességek sétányán tartott ceremónián részt vett a műsorban Jim Parsons…..
A tavalyi 77,9 milliárdról 80,5 milliárdra nő a közmédia közvetlen támogatása, míg a teljes állami médiaköltségvetés 114,3 milliárd lehet, tudta meg a Napi.hu. A 114,3 milliárd egyébként a GDP 0,3 százaléka, tehát nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy fukarkodna az állami…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Vasárnap este a dzsungelhintában ücsörgő, kismajmot simogatva Katy Perry Roarját éneklő Tóth Verával kezdődött a Sztárban sztár: A gigahintán betoppanó műsorvezetőnek, Tillának viszont annyira bejött az őserdődíszlet, hogy el sem tudott szakadni a…..
Tegnap mutatkozott be a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, és a kereskedelmi célcsoportban a várakozásoknak megfelelően 37 százalék körüli közönségarányt hozott, ami már magában is elég kemény szám, de ha mellétesszük a TV2-n vele párhuzamosan vetített Édes élet…..
szoknyás fejvadász 2014.10.07 13:20:05
@faszópo: A melle legalább olyan igazi, mint ő maga. :D